29 / 04 / 2024

Beşiktaş Müzesi açılış

Beşiktaş Müzesi açılış

Beşiktaş Müzesi, Kültür ve Turizm Bakanı Avcı'nın da katılımıyla Vodafone Arena'da açıldı. Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, "Burası sadece futbol müzesi değil, bir spor tarihi müzesi" dedi.

Kiler GYO Referans Beşiktaş 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıya çıkarıldı!

Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından hayata geçirilecek olan Referans Beşiktaş projesinin 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı...

Referans Beşiktaş nerede inşa ediliyor? Referans Beşiktaş lokasyon bilgisi!

Referans Beşiktaş nerede inşa ediliyor sorusunun yanıtı ve Referans Beşiktaş lokasyon bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte detaylar...

Fuzul Beşiktaş projesi resmen başlıyor! Yapı ruhsatı alındı!

Fuzul Beşiktaş projesinde düğmeye basıldı. Proje kapsamında 48 adet konut ve 3 adet ticari üniteden meydana gelen 51 adet bağımsız bölümün yapı ruhsatları 7 Haziran tarihinde alındı. 

Uzmanlar açıkladı! Gümüş zengin edecek! Hangi bankalarda gümüş hesabı açılır? Hemen bu bankalara bakın!

Uzmanların gümüşün yatırımcısını zengin edeceği açıklamasından sonra yatırımcılar hangi bankalarda gümüş hesabı açılıp açılamayacağını merak ediyor. Peki hangi bankalarda gümüş hesabı açılır? Gümüş hesabı olan bankalar...

Alsancak Stadı 26 Kasım'da açılıyor!

Deprem riski nedeniyle yıkılan ve yeniden inşa edilen Alsancak Stadı 26 Kasım'da açılıyor.

Özak GYO Beşiktaş arsası 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Özak GYO'nun İstanbul İli Beşiktaş İlçesi Balmumcu Mahallesi'nde mülkiyetinde yer alan 5 adet parsele ilişkin gayrimenkul değerleme raporu yayınlandı.

Ankara Devlet Resim ve Heykel Müzesi açılıyor!

Kültür ve Turizm Bakanlığı, Ankara Devlet Resim ve Heykel Müzesi'ni 28 Aralık tarihinde gerçekleştirilecek törenle yeniden ziyarete açacak

Park Karaman AVM 26 Kasım'da açılıyor!

Şehrin en önemli noktalarından birinde yer alan Park Karaman Alışveriş ve Yaşam Merkezi, 26 Kasım’da açılıyor...

Hatay Musa Dağı Müzesi açılışa hazırlanıyor!

Türkiye'nin tek Ermeni Köyü olan Hatay'ın Samandağ İlçesine bağlı Vakflı Köyü'nde Musa Dağı Müzesi'nin inşaatı tamamlandı.

Kayseri Etnografya Müzesi açıldı!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, tarihi Güpgüpoğlu Konağı’ndaki Etnografya Müzesi’nin yeniden açılışı sebebiyle gerçekleştirilen törene katıldı.

İzmir Konak açık hava müzesi açılıyor!

2 yıl su altında kalan Roma dönemine ait 1800 yıllık hamam İzmir’de inşaat çalışması sırasında bulunmuştu. Bulunan tarihi alan açık hava müzesi yapılıyor. Yapılan müzede tarihi alanda bulunan mozaiklerin üstü camla kapatılacak, izleme terasları ve yürüyüş yolları yapılacak...

Fındığın Öyküsü Müzesi açılış için gün sayıyor!

Ordu'da, kısa bir zaman içerisinde açılması hedeflenen "Fındığın Öyküsü Müzesi" Türkiye'de ilk olma özelliği taşıyor.

Halk GYO Beşiktaş binası 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul merkezli "Beşiktaş" binası 2019 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı...

Beşiktaş Müzesi açılış Haberi

Beşiktaş Müzesi açılış

Beşiktaş Müzesi, Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı'nın katılımıyla açıldı.


Vodafone Arena'da düzenlenmesi tamamlanan müzenin açılışını Bakan Nabi Avcı, Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, ikinci başkan Ahmet Nur Çebi ve genel sekreter Ahmet Ürkmezgil yaptı.


Açılış töreninde konuşan Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı, Türkiye'nin bir açık hava müzesi olduğunu belirterek, "Bu bakımdan dünyanın en önde gelen ülkelerinden biriyiz. Ancak kurumsal ve özel müzeler konusunda maalesef, son zamanlarda kıpırdanma olmakla birlikte, bugüne kadar yeterince geliştiğimizi söyleyemeyiz. Bu bakımdan Beşiktaş müzesi çok önemli, örnek teşkil edecek." dedi.


Özellikle gençlerin bu tür müzelere çok ihtiyacı olduğunu kaydeden Bakan Avcı, "Beşiktaş yine bir ilke imzasını atıyor. Özellikle gençlerin bu tür müzelere çok ihtiyacı var. Geçmişi bilirlerse, geleceğe daha iyi hazırlanırlar. Beşiktaş'a çok yakıştı." ifadelerini kullandı.


Müzenin,...