28 / 04 / 2024

Beşiktaş satılık villa

Beşiktaş satılık villa

İstanbul İli, Beşiktaş İlçesi, Rumeli Hisarı Mahallesi, Levent Mevkii'nde yer alan 674,67 metrekare yüzölçümlü villa icradan satışa çıkarıldı.

Beşiktaş'ta 9 milyon 100 bin TL'ye icradan satılık villa!

İstanbul Beşiktaş'ta yer alan 393,00 metrekare yüzölçümlü villa 2 bağımsız bölümden meydana geliyor. Gayrimenkul 9 milyon 100 bin TL bedelle ihale ediliyor.

Beşiktaş'ta icradan 3.3 milyon TL'ye satılık villa!

İstanbul 10.İcra Dairesi, İstanbul İli, Beşiktaş İlçesi'nde bulunan villayı 3 milyon 300 bin TL bedelle 11 Eylül günü açık artırma ile ihale edecek.

Beşiktaş' ta 1 milyon 860 bin TL' ye satılık villa!

İstanbul Beşiktaş' ta bulunan 221 metrekare yüz ölçümüne sahip villa, İstanbul 10. İcra Dairesi tarafından 23 Mart 2015 günü saat 10:30 ile 10:40 arasında ihale ediliyor.

İstanbul'da satılık konut fiyatları fırladı!

Son günlerde artan konut fiyatları gündemden düşmüyor. İstanbul'da merkezi bile olmayan semtlerde 2+1 konutların fiyatları 300 bin TL ile 500 bin TL arasında değişiyor. Beşiktaş ve Kadıköy gibi yerlerde ise eski binalardaki 2+1'ler 700-750 bin TL arasında satılıyor.

Satılık dairene fiyatına, sezonluk villa!

Yaz aylarına girmemizle birlikte Bodrum'da hareketlilik başladı. İlçede satılık dairene fiyatına, sezonluk villalar kiralanıyor. Cennet Koyu'nda bir villa tam 50 milyon TL'ye kiralandı.

Fuzul Beşiktaş satılık!

Fuzul Yapı ve Emlak Konut GYO işbirliğinde hayata geçecek Fuzul Beşiktaş için ön talep toplanıyor. Peki projede fiyatlar ne kadar? İşte Fuzul Beşiktaş satılık daire fiyatları...

Andiçen Villaları Sitesi'nde 46 milyon TL'ye icradan satılık villa!

İstanbul Anadolu Sulh Hukuk Mahkemesi Satış Memurluğu, İstanbul ili, Üsküdar ilçesi, Kandilli Mahallesi, 934 ada, 50 parselde yer alan villayı 46 milyon TL'ye satılık villa...

Batı Mahal 3. Etap Büyükçekmece satılık villa!

Satışların devam ettiği Batı Mahal 3. Etap Büyükçekmece satılık villa fiyatları 6 milyon 820 bin TL'den başlayarak yükseliyor...

Beşiktaş'ta 6.8 milyon TL'ye icradan satılık villa!

İstanbul İli, Beşiktaş İlçesi, Levent Mahallesi'nde yer alan villa vasfındaki gayrimenkul 6 milyon 800 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarılıyor. Satışa konu olan gayrimenkulün ilk ihale tarihi 2 Eylül 2018 olarak belirlendi. 

Beşiktaş'ta 14 milyon TL'ye icradan satılık villa!

İstanbul İli, Beşiktaş İlçesi, Levent Mahallesi'nde yer alan villa ve arsası vasıflı gayrimenkul 14 milyon 10 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. Satışa konu olan gayrimenkul için 17 Eylül 2018 olarak belirlendi. 

Valle Lacus Sitesi'nde 6.2 milyon TL'ye icradan satılık villa!

İstanbul İli, Büyükçekmece İlçesi, Gürman Çiftlik Caddesi ile bağlantılı Gülnihal Sokak üzerinde yer alan Valle Lacus Sitesi'ndeki villa 6 milyon 200 bin TL bedel ile icradan satılıyor.

Yalıkavak Luxury Novron sitesinde 6 milyon TL'ye icradan satılık villa!

Muğla İli Bodrum İlçesi Yalıkavak-Gümüşlük istikametinde yer alan Luxury Novron Ardesco Villa Yalıkavak isimli site içerisinde bulunan bahçeli villa icradan satışa çıkarıldı.

Büyükçekmece'de 4.2 milyon TL'ye icradan satılık villa!

İstanbul İl, Büyükçekmece İlçesi, Karaağaç Mahallesi'nde yer alan villa vasıflı gayrimenkul 4 milyon 250 bin TL bedel ile icradan satılıyor.

Bebek'te 3.2 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

İstanbul İli, Beşiktaş İlçesi, Bebek Mahallesi'nde yer alan icradan satılık bahçeli kargir apartman 3 milyon 200 bin TL bedel ile satışa sunuldu. 

Beşiktaş'ta 6.8 milyon TL'ye icradan satılık villa!

İstanbul İli, Beşiktaş İlçesi, Levent Mahallesi'nde yer alan 3 katlı villa 6 milyon 800 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarılıyor. Satışa konu olan gayrimenkulün ilk ihale tarihi 19 Mart 2018 olarak belirlendi. 

Kartal Be Life satılık daire!

Toplam  270 daireden oluşan Kartal Be Life Evleri 2 adet 22 ve 23 katlı konut kulesinden meydana geliyor. Projede 1+1 dairelerin tükendi. İşte Kartal Be Life satılık daire fiyatları...

Beşiktaş satılık villa Haberi

Beşiktaş satılık villa

İstanbul İli, Beşiktaş İlçesi, Rumeli Hisarı Mahallesi, Levent Mevkii'nde yer alan 674,67 metrekare yüzölçümlü villa icradan satılıyor. Satışa konu olan taşınmaz için belirlenen bedel 11 milyon 500 bin TL.


Özellikleri :Satış konusu gayrimenkul, İstanbul, Beşiktaş ilçesi, Rumeli Hisarı Mahallesi, Karanfil Sokak No.l2'de bulunan Tapuda 1482 ada, 23 parsel numarasında kayıtlı bulunan 674,67 m2 lik arsa üzerindeki taşınmazın tamamı niteliğindedir. Halen işyeri/ofis olarak kullanılmaktadır. Betonarme Karkas Statik Sistemde inşa edilmiştir. Dış cephesi sıvalı akrilik boyalı, pencereleri ısıcamlı ve pvc doğrama dır.Keşif esnasında davaya konu taşınmaz gezilip görülmüştür. Etrafı duvar ve demir doğrama parmaklıkla çevrili bahçe içerisinde bodrum kat +zemin kat +normal kat + Çatı arası kattan müteşekkildir. Bahçeye raylı ferforje kapıdan girilmektedir. Araçların da girebildiği bu kapıdan sonra villaya camlı alüminyum...