02 / 06 / 2024

Beşiktaş stadında duraklama

Beşiktaş stadında duraklama

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı zabıta ekibi, stat inşaatına giderek, çalışmaların durdurulması kararını yetkililere tebliğ etti.

1957 yılında Beşiktaş, Arnavutköy Mahallesi'ndeki arsa 840 liraya satılık!

1957 yılında İstanbul Defterdarlığı satılık ve kiralık konutları duyurdu. İlanlar arasında yer alan Beşiktaş Arnavutköy Mahallesi'ndeki arsa 840 liraya satılıyormuş. 

1940 yılında Beşiktaş'ın imar planı hazırlanmış! 

1940 yılında, Beşiktaş'ın imar planı hazırlanmış. Plana göre, Beşiktaş camisinin tamamen meydan çıkarılmasına ve caddenin iki tarafındaki dükkanların yıkılmasına karar verilmiş.

Beşiktaş'ta 200 bin metrekarelik alan siteler tarafından işgal altında! Sayıştay'dan Beşiktaş'a uyarı!

Beşiktaş'ta imar planlarında  yeşil alan olan ve vatandaşların kullanması gereken binlerce metrekarelik alanın site ve konutlar tarafından işgal altıda olduğu ortaya çıktı.

Göztepe Gürsel Aksel Stadı'nda sona geliniyor!

Göztepe'nin yeni stadı Gürsel Aksel Spor ve Sağlıklı Yaşam Merkezi'nde sona geliniyor. Stadın Süper Lig'in 2. yarısında 24-26 Ocak haftasında Beşiktaş'la oynanacak devrenin ilk iç saha maçında hizmete açılması planlanıyor.

Eryaman Stadı'nda son durum!

Eryaman Stadı'nın Spor Toto Süper Lig'in 13. haftasında Beşiktaş ile oynayacağı maça kadar bitirilmesine çalışılıyor. 22 bin kapasiteli stadın tribünlerinin büyük bir bölümü ise kapatıldı. 

Gülden Dudarık’ın Beşiktaş'taki evi beton altında kaldı!

Oyuncu Gülden Dudarık’ın Beşiktaş'taki evinin duvarı yıkıldı. Dudarık’ın kardeşi yan taraftaki inşaat çalışması sırasında yıkılan duvarın altında kalmaktan son anda kurtuldu. 

Beşiktaş’a arkeoloji müzesi geliyor!

Metro kazısında bulunan bulgular, istasyon açıldıktan sonra istasyon içinde ve Beşiktaş Meydanı'nda yapılacak olan 2 farklı müzede sergilenecek.

Beşiktaş-Mahmutbey Metro inşaatında kaza!

Beşiktaş Barbaros Bulvarı'ndaki metro inşaatı şantiyesinde yer altında çalışan Caferi Tayyar Derdiyok'un ayağına taş düştü. Derdiyok'un yaralandığı olayın ardından şantiyeye sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi.

Kabataş-Beşiktaş-Mecidiyeköy-Mahmutbey Metrosu'nda son durum!

Bağcılar ile Kabataş arasını 32 dakikaya indirecek olan Kabataş-Beşiktaş-Mecidiyeköy-Mahmutbey Metro hattında sona yaklaşıldı. 2018 yılının son aylarında açılması planlanan metronun 4'te 3'lük bölümü tamamlandı.

Beşiktaş Ihlamur Parkı'nda son durum!

Cumhuriyet Gazetesi köşe yazarı olan Ceren Kumbasar bugünkü yazısında, panellerle kapatılan Beşiktaş Ihlamur Parkı'nı ele aldı. İşte Kumbasar'ın o yazısı...

Beşiktaş Ihlamur Parkı'nda imara izin yok!

Beşiktaş’ta doğal sit alanında bulunan ve üç nişangâhın yer aldığı Ihlamur Parkı’nın çevresinin kapatılması mahalle sakinlerinin tepkisini çekti. Mahalleli panellerin kaldırılmasını, parkın kamu yararına park ve yeşil alan kalmasını istiyor

Beşiktaş Vodafone Arena'nın çalışmalarında sona yaklaşılıyor!

Beşiktaş'ın Spor Toto Süper Lig'de 11 Nisan Pazartesi günü Bursaspor ile oynayacağı maçla hizmete girecek yeni stadı Vodafone Arena'da çalışmalarda sona yaklaşılıyor.

Beşiktaş Vodafone Arena Stadı ne zaman açılacak?

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, "Vodafone Arena'nın ne zaman açılacağını önümüzdeki hafta açıklayacağız" dedi. Orman, kulübün mayıs ayında yapılacak seçimli olağan genel kurulunda başkanlığa yeniden aday olacağını açıkladı.

Beşiktaş stadında duraklama Haberi

Beşiktaş stadında duraklama

İBB'ye bağlı zabıta ekibi, stat inşaatına giderek çalışmaların durdurulması kararını tebliğ etti. Albayrak: "İşçi güvenliğinin daha da iyileştirilmesi çalışmaları kapsamında inşaatta 2-3 günlük bir geçici duraklama söz konusu" dedi.


İnşaat durdurma tebliğinin iletilmesinin ardından çıkışta zabıta ekibi tarafından herhangi bir açıklamada bulunulmazken, stat yetkilileri de bilgilendirme yapmadı.


- Albayrak: "2-3 günlük bir geçici duraklama söz konusu"


Beşiktaş Kulübü İletişimden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi ve Basın Sözcüsü Metin Albayrak, AA muhabirine telefonla yaptığı açıklamada, konunun yaklaşık 2 hafta önce meydana gelen ve 2 işçinin yaralandığı kazadan kaynaklandığını aktardı.


Çalışmaların durdurulmasının, gayriresmi bir işten ya da plan ve projeden kaynaklı olmadığını vurgulayan Albayrak, şunları söyledi:


"Stat inşası sırasında 2 işçimizin yaralandığı talihsiz bir kaza yaşamıştık. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı bunun üzerine kulübümüzden işçi güvenliğiyle ilgili...