05 / 05 / 2024

Beşiktaş yıkım

Beşiktaş yıkım

Beşiktaş'ın Akatlar Mahallesi'nde yoğun yağış sonrası toprak kaydı. Olay sonucu bir evde maddi hasar meydana geldi.

Şema Efsane Yıkım Hafriyat Ve İnşaat Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Şema Efsane Yıkım Hafriyat Ve İnşaat Taahhüt Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Maruf Beçet ve Şemsettin Yılmaz ortaklığında kuruldu.

Düzce’de deprem riski taşıyan 5 okula yıkım kararı!

Düzce Valiliği, beş okulun deprem riski taşıdığı gerekçesiyle yıkım kararı verdi. Yıkım kararı alınan beş okulun 12 Kasım 1999 Düzce depreminin öncesi yapıldığı vurgulandı

Trabzon Beşikdüzü'nde yıkım krizi!

Trabzon’un Beşikdüzü İlçesi’nde bulunan Şehit Üsteğmen Erdal Kurtoğlu parkının kentsel dönüşüm kapsamında yıkılması için ilk kepçe vuruldu. Bir grup protesto ederken, yıkım durduruldu.

Murat Hazinedar'ın Ortaköy'deki malikanesi için yıkım kararı!

Eski Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar'ın iki katlı olarak satın aldığı ancak daha sonra imara aykırı olarak iki katı yer altında 5 katlı bir malikaneye dönüştürdüğü yapısı için yıkım kararı çıktı. 

Etiler Polis Meslek Yüksek Okulu'nda yıkım başladı!

İstanbul’un en değerli arazilerinden biri olan ve nisan ayında ihale ile 1 milyar 388 milyon 520 bin TL ’ye İBB şirketlerinden KİPTAŞ’a satılan Beşiktaş’taki eski Etiler Polis Meslek Yüksekokulu arazisindeki binanın yıkım çalışmalarına başlandı. 

Beş büyük şehrin en cazip konut yatırım bölgeleri!

Beş büyük ilin en cazip yatırım bölgeleri, son dört yıllık değer artışı oranları ve ortalama konut fiyatları Endeksa tarafından açıklandı. 

Akmerkez AVM'de yıkım kararı!

Etiler'de yer alan Akmerkez AVM’de yıkım kararı alındı. Beşiktaş Belediyesi, 4 yıl önce yapılan plan değişikliğinde inşa edilen alanları projeye aykırı buldu.

Emlak Konut Beşiktaş yıl sonu değerleme raporu yayınlandı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Beşiktaş yıl sonu değerleme raporu yayınlandı.

Profilo AVM'ye yıkım kararı!

Şişli Belediye Encümeni, İstanbul’un göbeğinde yer alan Mecidiyeköy’deki kaçak alışveriş merkezi Profilo AVM için yıkım kararı aldı.

Beşiktaş Kulübü Şan Ökten Tesisleri'nin yıkımı başladı!

Beşiktaş Kulübü Şan Ökten Tesisleri'nin yıkım işlemi kulüp başkanı Fikret Orman'ın katılımıyla başladı. Beşiktaş'ın efsane isimlerinden Şan Ökten için hazırlanan video gösterimiyle başlayan törende Ökten'in ailesi de yer aldı.

Gürsel Aksel Tesisleri'nde yıkım başladı!

Aralık ayı başında Ulaştırma Haberleşme ve Denizcilik Bakanı Binali Yıldırım'ın da devreye girmesiyle Göztepe Stadı'nın yapımı için istimlak sorunu çözülmüş, kulübe yıkım kararı ulaşmıştı.

Beşiktaş'taki Küçük Mecidiye Camii ibadete açıldı!

2 yıldır tamiratı devam eden Beşiktaş'taki Küçük Mecidiye Camii törenle ibadete açıldı. Vakıflar Genel Müdürlüğü tarafından yapılan çalışma için 12 milyon 680 bin lira harcandı.

İzmir'de kaçak evlerin yıkımında gerginlik yaşandı!

İzmir'de ormanlık bölgeye yapılan kaçak sekiz evin yıkımında gerginlik çıktı. Evi yıkılacak olan bir kişi pompalı tüfekle beş polisi yaralayıp kaçtı. Polislerin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi..

Beşiktaş yıkım Haberi

Beşiktaş yıkım

Beşiktaş'ta gece saatlerinde artan sağanak yağış toprak kaymasına neden oldu. Olayda bir evde maddi hasar meydana geldi.

Habertürk Gazetesi'nde yer alan habere göre, Akatlar Mahallesi Elmas Sokak'ta iki ev arasında bulunan toprak yol, sağanak nedeniyle gece saatlerinde çöktü.

Bir evin arka tarafına dolan toprak nedeniyle bir evde maddi hasar meydana geldi. Olay sonucunda ölen ya da yaralanan olmadı. Belediye ekipleri, olay yerinde temizleme çalışması başlattı.

Toprak kaymasının yaşandığı evde oturan Adnan Öztürk, "Gece saat 03.00'da büyük bir gürültü oldu. Bizde ne oldu diye arka tarafa baktık. Evin arka tarafında göçme olmuş. Yağmur devam ediyordu. Bizde zabıta ve itfaiye ekiplerine haber verdik. Biz o saatte uyuyorduk. Çok korktuk ne olduğunu anlamadık deprem oluyor zannettik. Yığılan toprağın kaldırılmasını bekliyoruz" diye konuştu.