06 / 07 / 2024

Beşiktaşta satılık işyerleri

Beşiktaşta satılık işyerleri

Türkiye İhracat Kredi Bankası A.Ş İstanbul İli Beşiktaş İlçesinde yer alan 465 metrekare yüzölçümüne sahip olan iş yerini kapalı zarf usulüyle ihaleye çıkarıyor.

İstanbul'da satılık iş yeri metrekare birim fiyatları yükseldi! Rekor Nişantaşı'nda!

İstanbul'da satılık iş yeri metrekare birim fiyatları yükselmeye devam ediyor. İstanbul’da Nişantaşı ise birim fiyat kıyaslamasında yüksek bedelleriyle ön plana çıkıyor. 

Beşiktaş'ta GYO maddesi ortalığı karıştırdı: Beşiktaş'ın mülkleri satılıp, borçlar ödenecek! 

Beşiktaş'ta yapılacak genel kurul toplantısında tüzüğe eklenmek istenen bir madde yeni bir tartışmaya sebep oldu. Özellikle yönetimde hali hazırda olan gayrimenkul yatırım ortaklığı yetkisinin genel kurulun yetki ve görevleri arasına da eklenmek istenmesi soru işaretleri yarattı. Beşiktaş'ın mülkler

1957 yılında Beşiktaş, Arnavutköy Mahallesi'ndeki arsa 840 liraya satılık!

1957 yılında İstanbul Defterdarlığı satılık ve kiralık konutları duyurdu. İlanlar arasında yer alan Beşiktaş Arnavutköy Mahallesi'ndeki arsa 840 liraya satılıyormuş. 

Beşiktaş'ta dükkan mı, Miami'de ev mi? Karlı gayrimenkul yatırımı yapmak için buna dikkat!

Dükkan ve iş yerlerinin fiyatlarında yaşanan artışlar da aynı konut fiyatları gibi ilerliyor. Bir vatandaş, Beşiktaş'ta satılık olan dükkanın fiyatının 1.5 milyon dolar olmasına tepki gösterdi. Peki Beşiktaş'ta dükkan mı, Miami'de ev mi?

Beşiktaş'ta 63 metrekarelik bir dükkan için 1,5 milyon dolar istendi! Sosyal medya yıkıldı!

Konut fiyatları gündemden bir kez olsun düşmezken güne bir yenisi daha eklendi. Beşiktaş'ta 63 metrekarelik bir dükkan için istenilen ücret resmen dudak uçuklatacak cinsten. İşte sosyal medyayı yıkan o haber...

1942'de Boğaziçi'nde 130 bin liraya satılık yalı!

İstanbul Boğaziçi'nde 1942 yılında bahçesi olan yalı 130 bin liraya satışa çıkarılmış. Satılık ilanında yalının taş yapılı olduğu belirtiyor...

İstanbul Finans Merkezi, kiralık ve satılık konut fiyatlarını resmen uçurdu! İFM'ye taşınacak personeller ev bulamıyor!

İstanbul Finans Merkezi sebebiyle bölgedeki kiralık ve satılık konut fiyatları resmen uçtu. Bu artışlardan İFM için Ankara’dan İstanbul’a taşınacak personel de etkilendi...

Şehzadem Yapı Malzemeleri İnşaat Taahhüt Taşımacılık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şehzadem Yapı Malzemeleri İnşaat Taahhüt Taşımacılık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Özcan Yavuz tarafından kuruldu.

Beşiktaş'ta kentsel dönüşüm için ilk kepçe vuruldu!

İstanbul Beşiktaş’ta Akat Mahallesi, Zeytinoğlu Caddesi’nde iki binanın yıkımının başlamasıyla birlikte kentsel dönüşüm çalışmalarının ilk adımı atıldı. Belediye iştiraki İmar A.Ş tarafından yapılan ilk dönüşüm yıkımında Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat da yer aldı.

Facebook'ta verdiği satılık zeytinyağı ilanı yüzünden 5 milyon liralık arsa ve arabasını kaybetti

Almanya’da 45 yıl boyunca gurbetçilik yapan bir vatandaş Facebook’ta verdiği ‘satılık zeytinyağı’ ilanı yüzünden tüm servetini kaybetti. Akıl almaz olayda mağdur olan vatandaş 4,5 milyon lira değerindeki arazisini 5 kuruş para almadan dolandırıcılara devretti.

Vp Turizm İnşaat Taşımacılık İşletme İhracat İthalat Limited Şirketi kuruldu!

Vp Turizm İnşaat Taşımacılık İşletme İhracat İthalat Limited Şirketi bugün Kartal'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Natalia Drumea, Nurıya Temel, Oksana Taylan ve Oxana Prıtoulenko ortaklığında kuruldu.

Fuzul Beşiktaş satılık!

Fuzul Yapı ve Emlak Konut GYO işbirliğinde hayata geçecek Fuzul Beşiktaş için ön talep toplanıyor. Peki projede fiyatlar ne kadar? İşte Fuzul Beşiktaş satılık daire fiyatları...

Milli Emlak'tan İstanbul'da satılık 74 gayrimenkul!

İstanbul Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü Avrupa Yakası Milli Emlak Dairesi Başkanlığı tarafından İstanbul ili, Arnavutköy, Avcılar, Bahçelievler, Bakırköy, Beşiktaş, Beyoğlu, Fatih, Küçükçekmece ve Şişli İlçelerinde bulunan Hazine’ye ait taşınmazlar 32 milyon 515 bin 724 TL'ye satılıyor. 

Beşiktaşta satılık işyerleri Haberi

Beşiktaşta satılık işyerleri

Türkiye İhracat Kredi Bankası A.Ş İstanbul İli Beşiktaş İlçesinde yer alan işyerini 16 milyon dolar bedelle satıyor.


Kapalı zarf usulüyle yapılacak olan işyerinin ihalesi pazarlık veya açık arttırma usulüyle yapılacak. Bodrum, zemin ve 2 normal kattan meydana gelen işyeri niteliğindeki taşınmaz, ikinci grup eski eser niteliği taşıyor.


İhaleye iştirak edecek kişilerin gerekli belgeleri 4 Eylül 2014 tarihinde saat 14:00'ea kadar Türkiye İhracat Kredi Bankası A.Ş'ye ulaştırması gerekiyor.21 pafta, 35 ada ve 34 parselde kayıtlı olan işyerinin 992,84 metrekarelik kullanım alanı bulunuyor.


İhale İlanı


TÜRKİYE İHRACAT KREDİ BANKASI A.Ş TARAFINDAN GAYRİMENKUL SATIŞI YAPILACAKTIR


Mülkiyeti Bankamıza ait "Muallim Naci caddesi No:73 Ortaköy-Beşiktaş/İstanbul"  adresinde bulunan 21 pafta, 35 ada, 34 parsel no'lu betorname ve karkas bina-iş yeri 465 m2 arsa yüzölçümüne sahip, dört (Bodrum, zemin ve 2...