04 / 05 / 2024

Beşir Açıkça kim

Beşir Açıkça kim

Beşir Açıkça'nın 2019 yerel seçimlerinde AKP'den Gaziosmanpaşa İlçe Belediye Başkan Adayı olarak açıklanması bekleniyor. Peki, Beşir Açıkça kimdir? Beşir Açıkça bugüne kadar hangi alanlarda görev aldı?

Serdal Adalı: Beşiktaş'a tarihi bir tapu kazandıracağız!

Beşiktaş Başkan Adayı Serdal Adalı, Siyah-Beyazlıların olağanüstü seçimli genel kurul toplantısında önemli açıklamalar yaptı. Serdal Adalı açıklamasında Beşiktaş'a tarihi bir tapu daha kazandıracaklarını dile getirdi.

Beşiktaş Akatlar Kültür Merkezi altındaki 44 araçlık kapalı otopark kiraya veriliyor! Belediye tarihi açıkladı! 

Beşiktaş Belediyesi, Akatlar Kültür Merkezi altındaki 44 adet araç kapasiteli kapalı otoparkı kiraya veriyor. İşte ayrıntılar... 

Vega Group Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Vega Group Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 900 bin TL sermaye bedeli ile Beşir Bankaslı, İsmail Kale ve Khaled A.M. Kalloub ortaklığında kuruldu.

Aile Bakanlığı'ndan suratları beş karışa çeviren açıklama

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'ndan destek ödemesi alan vatandaşların suratını beş karışa çeviren bir açıklama geldi. Bakanlık tarafından yapılan açıklamanın detayları haberimizde...

Hasarlı bina için nereye başvurulur? Bina depreme dayanıklılık testini kim yapar?

Hasarlı bina için nereye başvurulur? Bina depreme dayanıklılık testini kim yapar? soruları yaşanan Kahramanmaraş depreminden sonra sıkça sorulmaya başlandı. İşte bu soruların yanıtı!

6 bankada peş peşe yıl sonu depremi! Ing,  Akbank, İş Bankası, Garanti, Teb ve bir banka daha açıkladı! 

Yıl sonunda art arda 6 bankada deprem oldu! Görenlerin ağızı beş karış açık kaldı.... Ing,  Akbank, İş Bankası, Garanti, Teb ve bir banka daha açıkladı! Hemen acilen bakın, fırsatı sakın kaçırmayın...

Beş yıllık ihracatı 4 milyar doları aştı

Dünyanın önde gelen tütün üreticilerinden biri olan Türkiye, 2018 Ocak- 2022 Eylül tarihleri arasında 4,2 milyar dolarlık tütün ihracatı gerçekleştirdi.

Beş Büyük Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Beş Büyük Danışmanlık Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta Imran Sıdık Sumar ve Lyubomir V. Kırılov ortaklığında kuruldu.

Bakan Nebati, gıda ve enerji fiyat istikrarı için alınan beş önlemi açıkladı!

Fiyat İstikrarı Komitesi beşinci toplantısı Hazine ve Maliye Bakanı Nebati başkanlığında gerçekleşti. Bakan Nebati fiyat istikrarı için alınan beş önlemi açıkladı. 

Türkiye'nin kredi risk primi 900'ü aştı! 2008'den sonra en yüksek seviyeye ulaştı! Türkiye ekonomisini neler bekliyor? 

Türkiye'nin beş yıllık kredi temerrüt takası primleri (CDS) 900'ü aştı. CDS primi neden artar? Kredi risk priminin artması nelere sebep olur? Koç Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Selva Demiralp, tüm ayrıntılarıyla CDS primindeki artışı, nedenleri ve sonuçlarını açıkladı...

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi'nden büyük fırsat! 2 ilçede gayrimenkul satıyor!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Gaziantep Beştepe ve K.Kızılhisar'da yer alan 2 adet arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihalesi 27 Temmuz 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Yapı Kredi Koray GYO'nun şirket merkezi Beşiktaş'a taşındı!

Yapı Kredi Koray GYO Esas Sözleşmesi'nin merkez ve şubeleri başlıklı 4. maddesi uyarınca şirket merkezi Beşiktaş'a taşındı. 

Beşir Derneğinin İdlib'de inşa ettirdiği 180 evin inşaatı tamamlandı!

Beşir Derneği tarafından Suriye'nin İdlib şehrinde inşaatı tamamlanan 180 briket eve, ihtiyaç sahibi aileler yerleştiriliyor.

Beşir Açıkça kim Haberi

Beşir Açıkça kim

Avukat Beşir Açıkça, 1982 yılında Siirt/Şirvan'da dünyaya geldi. İlk, ortaöğretim ve lise eğitimini İstanbul Gaziosmanpaşa'da tamamladı. 2002 yılında İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nden mezun oldu. Açıkça, 2003 yılından beri Gaziosmanpaşa'da eerbest avukatlık yapıyor. 

Aynı zamanda Adalet Bakanlığı'na bağlı Resmi Arabulucusu olan Beşir Açıkça, askerlik görevini 2005 yılında yedek subay olarak tamamladı.

Siirt Vakfı yüksek istişare kurul üyesi ve yönetim kurulu üyesi olan Beşir Açıkça, çeşitli dernek ve cemiyetlerde yöneticilik yaptı. 

Bir dönem Ak Parti İl Gençlik Kolları Hukuk Komisyonu'nda görev alan Beşir Açıkça, daha sonra Gaziosmanpaşa Ak Parti İlçe Teşkilatı Siyasi Hukuki İşler Komisyonunda görev aldıktan sonra 2011 yılında 4. Olağan Kongre İle Birlikte İlçe Yönetim Kurulu Asil Üyeliğine seçilerek, Seçim İşleri Biriminde görev aldı.

Avukat Beşir Açıkça'nın 2019 yerel seçimlerinde AKP'den Gaziosmanpaşa İlçe...