04 / 05 / 2024

beştepe külliyesi kütüphanesi

beştepe külliyesi kütüphanesi

Ankara’daki Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nin arazisine devâsâ bir kütüphane ile bir de kültür merkezi hayata geçiriliyor. Türkiye’nin en büyük kütüphanesi Beştepe Külliyesi’nde inşa ediliyor.

Yeni nesil şehir kütüphanesi geliyor! Ödüllü kütüphane için çalışmalar son gaz devam ediyor! 

Samsun Büyükşehir Belediyesi’nin yeni nesil Şehir Kütüphanesi projesi için çalışmalar son gaz devam ediyor. 

BİM’de indirimler alev alev! Kâğıt havlu 54 TL’ye, nemlendirici krem 59 TL’ye, makine temizleyici 28 TL’ye düştü!

BİM’in 2 Mayıs tarihli indirimli aktüel ürünler kataloğu müşterilerin beğenisine sunulurken kâğıt havlu 54 TL’ye, nemlendirici krem 59 TL’ye, makine temizleyici 28 TL’ye düştü. İşte BİM 2 Mayıs 2023 fiyat listesi...

BİM’de yüzlerce üründe bayrama özel indirimler! Bebek bezi 192,50 TL, kâğıt havlu 69 TL, tuvalet kâğıdı 110 TL...

BİM’in 25 Nisan 2023 tarihli indirimli aktüel ürünler kataloğu fiyat listesi müşterilerin beğenisine sunulurken; Bebek bezi 192,50 TL’ye, kâğıt havlu 69 TL’ye, tuvalet kâğıdı 110 TL’ye düştü. İşte BİM 25 Nisan 2023 fiyat listesi...

BİM'e bahar indirimleri geliyor! BİM’de yağ sökücü 29,75 TL’ye, kâğıt havlu 95 TL’ye, tuvalet kâğıdı 117,50 TL’ye düştü!

BİM’in çok beğenilecek 4 Nisan 2023 tarihli indirimli aktüel ürünler kataloğu yayımlandı. BİM’de yağ sökücü 29,75 TL’ye, kâğıt havlu 95 TL’ye, tuvalet kâğıdı 117,50 TL’ye düştü. 4 Nisan 2023 fiyat listesi

İstanbullulara kötü haber! Megakentin göbeğindeki o yol 15 gün kapatılacak! İşte ayrıntılar... 

İstanbullulara kötü haber geldi. Megakentin göbeğinde İSKİ tarafından başlatılan içme suyu hattı yenileme çalışması nedeniyle o yol 15 gün kapalı kalacak. İşte ayrıntılar...

İzmir Atatürk İl Halk Kütüphanesi yapımı projesi mecliste!

İzmir Atatürk İl Halk Kütüphanesi yapımı projesinin akıbeti meclis gündemine taşındı. CHP'li Sındır, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Antalya Kepez'e 'Burhanettin Onat Kütüphanesi' geliyor!

Antalya Kepez Belediyesi tarafından DokumaPark'a Burhanettin Onat Çocuk Kütüphanesi inşa edilmesi için çalışmalara başlandı.

Keçiören Yükseltepe'deki Mehmet Doğan Kütüphanesi açıldı!

Keçiören Yükseltepe'ye Mehmet Doğan Kütüphanesi yapıldı. Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, konuya ilişkin açıklamalarda bulundu.

Beştepe'ye 15 Temmuz Demokrasi Şehitler Müzesi inşa ediliyor! 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatıyla Beştepe'deki Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nin karşısına 15 Temmuz Demokrasi Şehirler Müzesi inşa ediliyor. 

Bursa İncirli Kültür Merkezi ve Kütüphanesi hizmete açıldı!

Bursa'da Yıldırım Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan İncirli Kültür Merkezi ve Kütüphanesi, ilçe sakinlerinin hizmetine açıldı.

Kepez'e 'dünya' kütüphanesi inşa edilecek!

Kepez Belediyesi, dört kütüphane projesinin en büyüğünün de yapımına başlıyor. Kütüphane, Gülveren Kentsel Dönüşüm Projesi'nin inşa edildiği arazinin yanında yer alan 6 bin 500 metrekare büyüklüğüne sahip belediye kültürel tesis alanında yapılacak.

Fatih'te Karagümrük Kütüphanesi hizmete açıldı!

Fatih Belediyesi, ilçede dokuzuncu kütüphanesi olan Karagümrük Kütüphanesi'nin açılışını gerçekleştirdi. 

Konya Meram İlçe Halk Kütüphanesi inşaatında sona gelindi!

Konya Meram Belediyesi tarafından inşa edilen Meram İlçe Halk Kütüphanesi inşaatında sona gelindi.

beştepe külliyesi kütüphanesi Haberi

beştepe külliyesi kütüphanesi


Türkiye’nin en büyük kütüphanesi olma özelliğini taşıyacak olan kütüphanede beş milyon kitap bulunacak, kütüphane yirmi dört saat hizmet verecek.

Gazete Habertürk yazarı Murat Bardakçı Ankara'ya gitti ve Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nin arazisine inşa edilen kütüphaneyi inceledi. İşte, Murat Bardakçı'nın deneyimlerinden yola çıkarak paylaştığı yazısı.. 

Hafta içerisinde Ankara’ya gittim, bazı dostlarım ile üzerimize tulumları giydik, baretleri başımıza geçirdik ve devâsâ bir inşaatı dolaştık.

Gittiğimiz inşaat, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’ne yapılan ve önümüzdeki sene tamamlanacak olan Türkiye’nin en büyük kütüphanesi ile yanındaki kültür merkezi idi...

Bu sayfada tamamının ve iç kısımdaki en büyük okuma salonuna ait maketin fotoğraflarını gördüğünüz kütüphanede beş milyon kitap bulunacak, kütüphane yirmi dört saat hizmet verecek, yanıbaşındaki kültür merkezi de kongrelerin, konserlerin, sergilerin ve daha birçok faaliyetin mekânı olacak.

Geçmişte sadece araştırmacıya ve meraklı okuyucuya...