20 / 07 / 2024

Beton Kumaş Çadırkol

Beton Kumaş Çadırkol

TOKİ'nin 'kalekolu'na rakip çıktı! Genelkurmay, 48 saat gibi kısa bir sürede kurulan, beton kumaş teknolojili 'çadırkollar' için düğmeye bastı...

Bakan Özhaseki: Deprem bölgesindeki beton fırsatçıları geri adım attı!

Afyonkarahisar’da bir dizi temaslarda bulunan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki deprem bölgesindeki fahiş beton fiyatları ile ilgili bazı açıklamalar yaptı. Bakan Özhaseki, yaptığı açıklamada deprem bölgesindeki beton fırsatçılarının geri adım attığını söyledi.

Beton fiyatlarındaki fahiş artışa karşı ilk adım o belediyeden geldi! Yüzde 40 daha ucuza satılacak!

Son zamanlarda beton fiyatlarındaki fahiş artış sektörün gündemine bomba gibi düştü. Özellikle deprem bölgelerinde fırsatçılar fiyatları olduğundan fazla yükseltmişti. Beton fiyatlarındaki fahiş artışa karşı ilk adım ise o belediyeden geldi. Yüzde 40 daha ucuza satılacak...

Konutta atılan adımlar hazır beton sektöründe heyecan yarattı!

İlk Evim İlk İşyerim, Yeni Evim Konut Finansman Programı gibi uygulamalar hazır beton sektöründe de heyecan yarattı. İşte detaylar...

Hazır beton sektöründe çevre ve iş güvenliği için büyük adım!

Türkiye Hazır Beton Birliği KGS İktisadi İşletmesi, hazır beton sektörüne özgü Çevre ile İş Sağlığı ve Güvenliği belgelendirmelerine başladı.

Adıyaman eski Devlet Hastanesi yıkıldı!

Adıyaman eski Devlet Hastanesi binası patlayıcı kullanılmadan beton kolonlara yapılan müdahale ile saniyeler içinde yıkıldı.

Konak Toros Kapalı Pazaryeri için ilk adım atıldı!

Konak'ta inşa edilecek Toros Kapalı Pazaryeri için ilk adım atıldı. Kapalı pazaryeri için mevcut pazar alanının beton zemininin yıkımı yapıldı.

Kaliteli beton kullanımıyla deprem hasarı en aza inebilir!

Türkiye nüfusunun yüzde 95'inin deprem bölgelerinde yaşadığını hatırlatan Işık, "En büyük sorunumuz deprem bilincinin hala oluşturulamamasıdır. Denetim kaliteli beton kullanımı ile depremi az hasarla atlatmak Bizim elimizde ettik.

Beton fiyatları 2016!

İlkbahara adım attığımız inşaat sezonu için de hazırlıklar başladı. İnşaat sezonuna az bir zaman kala firmalar da son fiyat güncellemelerini yaptılar. Beton fiyatları 2016...

Firmalar beton zammında fiyatları geri çekti!

Bazı beton firmalarının yaptığı yüzde 35 zamla birlikte müteahhitlerin beton dökmeme kararı firmalara geri adım attırdı. Fiyatlar, 157 TL'den 140 TL'ye çekildi.

Haliç Tersanesi’ne beton santrali açıklaması!

Bazı basın yayın organlarında 'Haliç Tersanesi’ne beton santralı' adı altında yayınlanan haberler üzerine Haliç Altın Boynuz Turizm Yatırım Şirketi açıklama yaptı.

Konya'da hazır beton tesisi için halkın katılım toplantısı düzenlenecek!

Borem İnşaat Harfi Yat Taahhüt Sanayi ve Ticaret LTD. ŞTİ. tarafından hazır beton tesisi işletilmesi adına 6 Ocak 2015 günü saat 14:00'de halkın katılım toplantısı düzenlenecektir.

Tahir Tellioğlu: Sözde beton üretim firmaları var!

İMKON Başkanı Tahir Tellioğlu, müteahhitlerin kaliteli beton tedarik etmede sorun yaşadığını bildirdi. Tellioğlu, yaptığı açıklamada, Türkiye'de daha fazla kar elde etmek isteyen, "sözde beton üretim firmalarının" olduğunu ifade etti...

Müteahhitler, kaliteli beton tedariğinde sorun yaşıyor!

Tahir Tellıoğlu, müteahhitlerin kaliteli beton tedarik etmede sorun yaşadığını bildirdi. Tellioğlu, yazılı açıklamasında, Türkiye'de daha fazla kar elde etmek isteyen, "sözde beton üretim firmalarının" olduğunu ifade etti.

Beton Kumaş Çadırkol Haberi

Beton Kumaş Çadırkol

Hakkari'de 8 askerin şehit olması, "karakolların güvenliğini" tartışmaya açtı. TOKİ'nin yaptığı "kalekol"ların alternatifi ise 48 saatte yapılabilen "beton kumaş teknolojili" karakollar oldu. İngiltere'de üretilen, beton kumaşlı barınakların roketatar, şarapnel, zırh delici mermi ve havan topu gibi ağır silahlara dayanabilecek güçte olduğu tespit edildi. Genelkurmay Başkanlığı, Emniyet Genel Müdürlüğü, Kara Kuvvetleri Komutanlığı ve Hava Lojistik Komutanlığı'ndan sivil ve asker 20 üst düzey yönetici, 6 ay önce toplantı yaptı. İngiliz ve ABD ordusunun Afganistan'da kullandığı teknolojik malzemelerle kaplanarak güvenli hale getirilen karakollar incelemeye alındı. 


'DAHA GÜVENLİ'

2 asker tarafından birkaç saatte kurulan ve 48 saatte kullanıma hazır hale getirilen bu sistemin yaklaşık 50 bin liraya mal olduğu belirlendi. Genelkurmay'ın bu sistemi incelemeye aldığı öğrenildi. İngiliz firmanın Türkiye temsilcisi Haluk Cem Gök, "Bu sistem,...