18 / 05 / 2024

beton santrali üreticileri ihracat

beton santrali üreticileri ihracat

Türkiye'nin en büyük beton santrali üreticilerinden olan Elkon 88 ülkeye beton santrali satıyor

Sinop'ta 1 milyon 100 bin TL yatırımla beton santrali açıldı! Beton santrali nedir nerelerde kullanılır?

Sinop’un Durağan ilçesinde 1 milyon 100 bin TL yatırım yapılarak kuru beton santrali açıldı. Söz konusu santralde üretilen betonlar bina, yol, köprü yapımı gibi çeşitli inşaat uygulamalarında kullanılacak.

Yapı Ürünleri Üreticileri Federasyonu gençlerle buluştu!

Türkiye Çimento Müstahsilleri Birliği’nin desteği ile Yapı Ürünleri Üreticileri Federasyonu ve Orta Doğu Teknik Üniversitesi iş birliğinde gerçekleşen “Beton ve Beton Bileşenleri Semineri”, sektörün öncü isimlerini buluşturdu.

Kırıkkale'de Beton Santrali ve Kilit Parke Üretim Tesisi'nin temeli atıldı!

Kırıkkale Balışeyh ilçesine bağlı Işıklar köyünde inşa edilecek Beton Santrali ve Kilit Parke Üretim Tesisi'nin temeli atıldı.

Beton kalitesinin yüksek olması yapı güvenliğini artırıyor!

Sektör temsilcilerinin oluşturduğu Yapı Ürünleri Üreticileri Federasyonu (YÜF) ve Giresun Üniversitesi iş birliğinde, Türkiye Çimento Müstahsilleri Birliği’nin desteği ile “Beton ve Beton Bileşenleri Semineri” gerçekleştirildi...

Pendik'te 12 milyon TL'ye icradan satılık beton santrali ve müştemilatı!

İstanbul Anadolu 10. İcra Dairesi Müdürlüğü, İstanbul ili, Pendik ilçesi, Şeyhli Mahallesi, 7488 ada, 3 parselde yer alan beton santrali ve müştemilatını 12 milyon TL'ye icradan satıyor...

Türkiye, beton üretiminde dünyada 3. sırada!

KÜB Yönetim Kurulu Başkanı Emrah ERTİN, beton üretiminde tüm dünyada önemli bir paya sahip olan Türkiye’nin, beton katkılarında da EFCA (Avrupa Katkı Üreticileri Federasyonu) üyesi ülkelerin toplam üretiminin yüzde 40’ını tek başına gerçekleştirdiğini söyledi.

Suat Çalbıyık, Yapı Ürünleri Üreticileri Federasyonu'nun başkanı oldu!

Oyak Çimento, Beton, Kağıt Grup Başkanı olan Suat Çalbıyık, Yapı Ürünleri Üreticileri Federasyonu'nun yeni başkanı oldu...

Hatay Beton Semineri'nde beton üreticileri ve müteahhitler buluştu!

Türkiye Hazır Beton Birliği (THBB), tarafından Hatay’da gerçekleşen “Beton Teknolojileri ve Doğru Beton Uygulamaları Semineri”nde betonda sürdürülebilirlik, iş sağlığı ve güvenliği konuları ele alındı..

Erzurum'un 3 ilçesine 3 proje için ÇED toplantısı 20 Şubat'ta!

Erzurum'un Karayazı Karaçoban ve Hınıs İlçelerine yapılması planlanan Sancaktar Barajı, Sulaması ve Malzeme Ocakları, Kırma-Eleme-Yıkama Tesisleri, Beton Santrali projelerinin ÇED toplantısı 20 Şubat'ta gerçekleşecek.

Kocaeli Şehir Hastanesi’ne özel beton santrali kuruluyor!

Cephanelikte yapımı başlayan Şehir Hastanesi inşaatında önemli bir gelişme oldu. Hafriyat çalışması tamamlanmakta olan ve Ocak ayında hastanelerin temel çalışmasının başlayacağı şehir hastanesinin inşaat alanı içinde beton santrali kuruluyor.

Lapseki Belediyesi beton santrali kuruyor!

Lapseki'de belediye beton santrali kuruyor. Beton santrali kurulacak alana giderek incelemelerde bulunan Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz:" Biz uzun bir süredir beton santrali kurabilmek için çalışma yapıyorduk bu yaklaşık olarak 3 ayı buldu" dedi.

Giresun Beton Santrali projesinin ÇED toplantısı 22 Eylül'de!

İkisu Enerji Üretim ve Ticaret A.Ş., Giresun İli, Dereli İlçesi'ne Kırma-Eleme Tesisi ve Beton Santrali projesinin yapılmasını planlıyor. Projenin ÇED toplantısı 22 Eylül Perşembe günü yapılacak.

Elkon, Rusya’ya 10 beton santrali sattı!

Türkiye’nin en büyük ‘beton santralı ihracatçısı’ Elkon, Türkiye-Rusya ilişkilerinin düzelmesiyle iki ayda Rusya’ya 10 adet beton santrali sattı.

beton santrali üreticileri ihracat Haberi

beton santrali üreticileri ihracat

Türkiye'nin en büyük beton santrali üreticilerinden biri olan Elkon 2012 yılında 252 adet beton santralini üretip ihraç etti. 500 ihracatçı firma arasında 344. sırada olan Elkon 2013 yılında ihracat yaptığı ülke sayısını 88'e...