02 / 05 / 2024

Betonun Temel Özellikleri semineri 2016

Betonun Temel Özellikleri semineri 2016

İnşaat Mühendisleri Odası Kocaeli Şubesi üyelerine yönelik "Betonun Temel Özellikleri" konulu seminer düzenledi. Seminer 6 Şubat 2016 tarihinde İMO Kocaeli Şube Eğitim Salonu'nda yapıldı.

Xiaomi 13T: Uygun fiyatıyla dikkat çeken yeni akıllı telefonun özellikleri belli oldu!

Xiaomi 13T'nin yakında tanıtılması bekleniyor ve akıllı telefonunun temel teknik özellikleri artık açıklandı. Peki, bu yeni cihaz kullanıcılara neler sunacak?

Bütçe dostu POCO F5 5G’nin özellikleri ortaya çıktı! 6 Mart 2023 fiyat listesi...

POCO F5, FCC veri tabanında 23049PCD8G model numarasıyla göründü. Böylece telefonun temel özellikleri ortaya çıkmış oluyor.

Beko kurutmalı çamaşır makineleri modellerinde kasım ayına özel fırsatlar...İşte 18 Kasım 2022 fiyatları...

Beko kurutmalı çamaşır makineleri kaç liraya alınır? Bu makineler ne kadar oldu? İşte Beko markalı kurutma makinelerinin temel özellikleri ve 18 Kasım 2022 fiyat listesi...

Kocaeli'de Betonun Temel Özellikleri semineri düzenlendi!

İnşaat Mühendisleri Odası Kocaeli Şubesi üyelerine yönelik "Betonun Temel Özellikleri" konulu seminer düzenledi. Seminer 6 Şubat 2016 tarihinde İMO Kocaeli Şube Eğitim Salonu'nda yapıldı.

Temel üstü vizesi dilekçe örneği!

Temel üstü vizesi, temele dökülen betonun ve beton içinde kullanılan demirlerin kalitesine onay veren vizedir. Temel üstü vizesi için yetkili belediyeye başvuruda bulunulması gerekiyor. İşte, Temel üstü vizesi dilekçe örneği!

Temel vizesi için gerekli evraklar!

Temele dökülen betonun ve beton içinde kullanılan demirlerin kalitesine onay veren vizeye temel vizesi deniyor. Temel vizesi alabilmek için bazı evrakların temin edilmesi gerekiyor. İşte, Temel vizesi için gerekli evraklar!

Gaziosmanpaşa'da 588 konutun temel atma töreni yapıldı!

İstanbul Gaziosmanpaşa'da 588 konutun temel atma töreni yapıldı. Gaziosmanpaşa'da 588 konutluk Kentsel Dönüşüm projesinin temel atma töreni, Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce'nin katılımıyla gerçekleştirildi

Mehmet Müezzinoğlu Muğla'da hastanenin temel atma törenine katıldı!

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, yerel yönetimlere yaptıkları her bir metre yürüyüş yolu için bir bisiklet hediye edeceklerini belirtti. Muğla'da 475 yatak kapasiteli devlet hastanesinin temel atma törenine katıldı.

1963 yılında Vakıf Gureba Hastanesi'nin temel atma töreni yapılmış!

1963 yılında Vakıf Gureba Hastanesi'nin temel atma töreni yapılmış. İnşa edilecek hastane 575 yataklı olacakmış. Törende öğretim üyeleri, doktorlar ve öğrenciler hazır bulunmuşlar. Resimde temeli atılan hastanesinin inşaatı görülüyor.

Gazze'de 1000 Konut Projesi'nin temel atma töreni gerçekleşti!

Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanı Serdar Çam ile Gazze' de bulunan Türkiye'nin Kudüs Başkonsolosu Büyükelçisi Sarnıç,1000 Konut Projesinin temel atma törenine katıldı...

Gökdeniz Kartal temel atma töreni 10 Kasım'da!

Gülsa İnşaat & Bay Yapı Ortak Girişimi'yle hayata geçirilen ve kaya zeminde yer alan 204 konutluk Gökdeniz Kartal projesinde beş aydır süren temel açma çalışmalarında sona gelindi.

YıIdızevler Kooperatif Camii temel atma töreni gerçekleşti!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, Talas'ın Başakpınar Mahallesi 'nde arsası belediyeye ait, yapımı hayırseverler tarafından gerçekleştirilecek olan YıIdızevler Kooperatif Camii temel atma törenine katıldı.

Metsan Nexus özellikleri!

Metsan Nexus projesinde satış süreci hızla devam ediyor. Peşinatsız ödemelerin yapılabildiği projede daireler 292 bin 447 TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor. İşte Metsan Nexus özellikleri...

Betonun Temel Özellikleri semineri 2016 Haberi

Betonun Temel Özellikleri semineri 2016

İnşaat Mühendisleri Odası Kocaeli Şubesi üyelerine yönelik "Betonun Temel Özellikleri" konulu seminer düzenledi. Seminer 6 Şubat 2016 tarihinde İMO Kocaeli Şube Eğitim Salonu'nda yapıldı. Eğitime katılan inşaat mühendislerine betonun bileşenleri, betonda olması istenilen özellikler, betonun hazırlanması, betonun testleri ve beton dayanımı ile ilgili bilgiler anlatıldı. Eğitim Kocaeli Üniversitesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Salih Taner Yıldırım tarafından verildi. Yıldırım, betonun üretim sürecinden dökümüne kadar tüm yönleriyle denetlenmesi gerektiğini söyledi. "Betonda numune değil, üretim süreci sıkı kontrol altında olmalı. Beton ne kadar kaliteli olursa olsun, uygulaması da bir o kadar önemli. Bu da ancak inşaat sektörünün kalifiye çalışanlara sahip olmasıyla mümkün olabilir." dedi. İnşaat Mühendisleri Odası Kocaeli Şubesi, semineri, deprem kuşağında yer alan Kocaeli için konunun önemine dikkat çekmek ve...