02 / 05 / 2024

Betül Karaman

Betül Karaman

Betay Gayrimenkul Danışmanlığı İnşaat Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi, Aykut Karaman ve Betül Karaman ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 6 Temmuz'da Esenyurt' ta kuruldu.

Beta Test Ve Yapı Laboratuvarı Limited Şirketi kuruldu!

Beta Test Ve Yapı Laboratuvarı Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 10 bin TL sermaye bedeli ile Betül Şit tarafından kuruldu.

TOKİ Karaman Bölükbaşı kura çekilişi 11 Aralık'ta!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Karaman Merkez Bölükbaşı projesindeki konutların kura çekilişi 11 Aralık tarihinde gerçekleştirilecek.

İzzetabad Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

İzzetabad Gayrimenkul Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 5 milyon 810 bin 372 TL sermaye bedeli ile Mustafa Bayraktar, Bahaettin Tatoğlu, Mehmet Bayraktar ve Betül Bayraktar ortaklığında kuruldu. 

Kochman Yapı İnşaat Turizm Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kochman Yapı İnşaat Turizm Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Betül Menekşe ve Çakıcı Koç ortaklığında kuruldu.

4e Gayrimenkul Gıda İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

4e Gayrimenkul Gıda İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Üsküdar'da 83 milyon 278 bin TL sermaye bedeli ile Mahmut Hüdai Yılmaz ve Betül Yılmaz ortaklığında kuruldu.

Gülay Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gülay Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Betül Gül ve Sümeyye Gül ortaklığında kuruldu.

Prize Teknik Kontrol Ve Belgelendirme Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Prize Teknik Kontrol Ve Belgelendirme Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 200 bin TL sermaye bedeli ile İlkay Betül Kasım tarafından kuruldu.

Ekin Group Çelik Mimarlık Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Ekin Group Çelik Mimarlık Mühendislik Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Betül Ekincioğlu tarafından kuruldu.

Bitcoin’den beklenen kritik hamle! Kripto para piyasasından art arda sevindirici haberler!

Kripto para piyasalarındaki gelişmeleri ve Amerika’da cuma günü açıklanan tarım dışı istihdam verisinin piyasalar üzerindeki etkilerini değerlendiren Bitay Araştırma Departmanı Analisti Betül Yavuz, yeni haftada kripto para piyasasında yaşanacakları aktardı.

Betül Emlak Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Betül Emlak Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Betül Göktaş tarafından kuruldu.

Bd Studio Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bd Studio Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Fatih'te Ayşe Betül Dazkır tarafından kuruldu.

Bck Vinç Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bck Vinç Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da Betül Kuş tarafından kuruldu.

Cellformatıcs Biyoteknoloji Limited Şirketi Kuruldu!

Cellformatıcs Biyoteknoloji Limited Şirketi Maltepe'de Betül Yılmaz ve Kazım Yalçın Arğa ortaklığında kuruldu!

Betül Karaman Haberi

Betül Karaman

Betay Gayrimenkul Danışmanlığı İnşaat Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi, Aykut Karaman ve Betül Karaman ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 6 Temmuz'da Esenyurt'ta kuruldu.


Betay Gayrimenkul Danışmanlığı İnşaat Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1.Yürürlükteki mevzuat çerçevesinde her türlü resmi ve özel gerçek ve tüzel kişi ve kuruluşlara ait gayrimenkuller arsa, arazi, konut iş yerleri, resmi daireler,sağlık ve eğitim kurumları sanayi tesisleri sosyal ve turistik tesisler tatil köyleri, villa yalı, otel ve moteller ve benzerleri üzerinde değerleme hizmeti analiz ve fizibilite çalışmaları sunmak gayrimenkul projelerinin ve gayrimenkule dayalı hak ve faydalarını belirli bir tarihteki muhtemel değerlemenin bağımsız ve tarafsız olarak bu değeri etkileyen gayrimenkulün niteliği piyasa ve çevre koşullarını analiz ederek uluslar arası alanda kabul görmüş değerleme raporları hazırlamak....