08 / 05 / 2024

Beyan Katipoğlu

Beyan Katipoğlu

El Beşir Turizm Anonim Şirketi, Bişir Katipoğlu Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Beyan Katipoğlu Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 100 bin TL sermaye ile 27 Ağustos'ta Bakırköy, Yeşilköy Mahallesi'nde kuruldu.

İBB Başkanı İmamoğlu'ndan 1,6 milyar TL'lik villa açıklaması! İmamoğlu İnşaat'a ait! 

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun Sarıyer Emirgan’da yaklaşık 1,6 milyar TL değerinde 3 villasının olduğu ve bu villaları mal beyanında göstermediğine yönelik çıkan iddialarla ilgili açıklamalarda bulundu.

DASK Başkanı Gençosmanoğlu ev sahiplerini tek tek uyardı! Sakın ucuz diye bunları yapmayın!

Doğal Afet Sigortaları Kurumu (DASK)'tan milyonlarca kişiye uyarı geldi. DASK Yönetim Kurulu Başkanı Fatma Ebru Gençosmanoğlu, sigorta primini düşük ödeyebilmek için evlerinin metrekarelerini yanlış beyan edilmemesi konusunda ev sahiplerini uyardı. 

Homestanbul Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Homestanbul Turizm Limited Şirketi bugün Bakırköy'de Çağlar Katipoğlu, Özkan Özbaş ve Sonel Balkan ortaklığında kuruldu.

Eroğlu Yapı 2020 yılı faaliyet raporu!

Eroğlu Yapı, Sermaye Piyasası Kurulu tarafından hazırlanan 1 Ocak 2020 ile 31 Aralık 2020 dönemine ait sorumluluk beyanını, faaliyet raporunu ve finansal raporunu yayınladı. 

Katipoğlu Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Katipoğlu Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Kızgın tarafından kuruldu.

2019 yılında en fazla vergi beyan eden mükellefler mecliste!

2019 yılı vergilendirme döneminde en fazla vergi beyan eden mükellefler meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Kabukcuoğlu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Eroğlu Yapı'nın 2020 yılı 2. çeyrek faaliyet raporu!

Eroğlu Yapı'nın 1 Ocak 2020 - 30 Haziran 2020 ara dönemine ilişkin finansal tablo, faaliyet raporu ve sorumluluk beyanını yayınladı...

Kemal Kılıçdaroğlu malvarlığını güncelledi!

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu 2018 yılına ait mal beyanını dün TBMM Başkanlığı’na sundu.

Katipoğlu Yol Yapı İnşaat Ve Taahhüt Anonim Şirketi kuruldu!

Katipoğlu Yol Yapı İnşaat Ve Taahhüt Anonim Şirketi Lütfü Yazıcıoğlu tarafından 1 milyon TL sermaye ile bugün kuruldu.

Araplar Türkiye'den ev almak için sıraya girdi!

Rekor kırması beklenen konut satışlarının büyük bir payını Araplar alıyor. Merosa Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Katipoğlu, en az 1500 Suudi Arabistanlı milyonerin ev alma isteği olduğunu açıkladı.

Nade Mimarlık Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Nade Mimarlık Gayrimenkul Limited Şirketi 795 bin TL sermaye ile bugün Mehmet Emre Tüfekçioğlu, Yusuf Ermen Tüfekçioğlu ve Derya Katipoğlu imzasıyla kuruldu.

Merosa Şirketler Grubu İstanbul'da 4 yeni projeye başlıyor!

Merosa Şirketler Grubu, İstanbul'da Avrupa ve Anadolu yakasında 4 yeni projeye başlayacak. Merosa'nın patronu Yusuf Katipoğlu ile şirketin planladığı yeni projelerini ve yatırımcı ilişkilerini konuştuk...

El Beşir Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

El Beşir Turizm Anonim Şirketi, Bişir Katipoğlu Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Beyan Katipoğlu Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 100 bin TL sermaye ile 27 Ağustos'ta Bakırköy, Yeşilköy Mahallesi'nde kuruldu.

Beyan Katipoğlu Haberi

Beyan Katipoğlu

El Beşir Turizm Anonim Şirketi, Bişir Katipoğlu Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Mustafa Göçer, Yusuf Javad, Beyan Katipoğlu Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 100 bin TL sermaye ile 27 Ağustos'ta Bakırköy, Yeşilköy Mahallesi'nde kuruldu.


El Beşir Turizm Anonim Şirketi iş konusu; - Şirket Yurt içerisinde ve yurt dışında tüm turizm hizmet ve faaliyetlerini yapabilir,konusu ile ilgili halkla ilişkiler konularında faaliyetler gösterebilir.Bu amaçlar çerçevesinde tur,konaklama,irtibat,konferanslar düzenleyebilir ve diğer hizmetleri yerine getirebilir.  a. Yurt içinde ve yurt dışında turistik amaçlı geziler ve turlar düzenlemek. Yerli ve yabancı turistlerin yurt içinde ve yurt dışında konaklama, seyahat taşıma, rehberlik hizmetlerini yürütmek. b. Her türlü seyahat acenteleri kurmak, kurulmuş acentelere ortak olmak. c. Uçak, otobüs, gemi gibi tüm ulaşım araçları için her türlü bileti satmak ve bu maksatla...