09 / 05 / 2024

Beyaz Beykoz İnşaat adresi

Beyaz Beykoz İnşaat adresi

Beyaz Beykoz İnşaat Anonim Şirketi, Aslıhan Belis Memik Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 15 Temmuz' da Esenler, Oruç Reis Mahallesi' nde kuruldu.

Ekşioğlu Beyaz Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ekşioğlu Beyaz Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ayşegül Alparslan Ekşi ve Hatice Altunışık ortaklığında kuruldu.

Beyaz altın Taşköprü sarımsağının hasat dönemi başladı! Fiyatlar gün yüzüne çıktı! 2023 Taşköprü sarımsak fiyatı

Kastamonu’nun Taşköprü ilçesinde üretilen ve "beyaz altın" olarak adlandırılan sarımsağın 2023 hasadına başlandı. Peki 2023 Taşköprü sarımsağı ne kadar? 1 kilo Taşköprü sarımsağı kaç lira? İşte 2023 Taşköprü sarımsağı fiyat listesi...

Beyaz Group İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Beyaz Group İnşaat Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Cihan Aslan Özkan tarafından kuruldu.

James Murray: ABD'de Beyaz Saray’ın replikası yapılsın!

ABD Gizli Servis Direktörü James Murray, katıldığı bir kongrede 6 Ocak Kongre baskınında olanlara benzer güvenlik açıklarının engellenmesi amacıyla eğitim için Beyaz Saray’ın replikasının, yani bir benzerinin inşa edilmesini istedi.

Florya Beyaz İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Florya Beyaz İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Daş tarafından kuruldu.

İnşaat firmalarının tercihi: Afyon beyaz mermeri!

Efesus Stone, doğal taşları işleyerek farklı projelere değer katıyor. En kaliteli mermerlerinden biri olan Afyon beyaz mermeri, inşaat firmaları tarafından tercih ediliyor.

Maritza İnşaat'tan Beykoz'a yeni proje!

Binin üzerinde konut inşa eden Maritza İnşaat, Beykoz'da yeni projesine başlıyor. Maritza İnşaat Emir Sarıgül Yönetim Kurulu Başkan Vekili Emir Sarıgül, ''Metrekare fiyatları ortalama 12 bin TL ile 15 bin TL arasında olacak" diyor.

Beyazıt Gayrimenkul Gıda İnşaat Hayvancılık Oto.Teks.Telekom.Ve Ve Kafeterya San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Beyazıt Gayrimenkul Gıda İnşaat Hayvancılık Oto.Teks.Telekom.Ve Ve Kafeterya San.Ve Tic.Ltd.Şti. Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Vedat Oruç tarafından kuruldu.

Beyaz İnci Taahhüt İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Beyaz İnci Taahhüt İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Arif Taşkın tarafından kuruldu.

Ra-Ge Oto Aksesur Beyaz Eşya İnşaat Emlak Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ra-Ge Oto Aksesur Beyaz Eşya İnşaat Emlak Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Kerem Çetin tarafından kuruldu.

KMB Kömür Elektrik Beyaz Eşya İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

KMB Kömür Elektrik Beyaz Eşya İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Güngören'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Murat Yıldırım tarafından kuruldu.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Yılmaz İnşaat Beykoz Düşler Vadisi Riva fiyat listesi!

Yılmaz inşaat tarafından gerçekleştirilen Düşler Vadisi projesi fiyatları belirlendi. İşte Yılmaz İnşaat Beykoz Düşler Vadisi fiyat listesi...

Beyaz Beykoz İnşaat adresi Haberi

Beyaz Beykoz İnşaat adresi

Beyaz Beykoz İnşaat Anonim Şirketi, Aslıhan Belis Memik Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 15 Temmuz'da Esenler, Oruç Reis Mahallesi'nde kuruldu.


Beyaz Beykoz İnşaat Anonim Şirketi iş konusu; Şirketin Başlıca amaç ve konuları şunlardır. A-)İNŞAAT a)Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde katkarşılığı binalar yapmak. b)Orman vasfını kaybetmiş hazine arazileri (2-B) ile ilgili yatırım yapmak, almak,satmak, değerlendirmek ve kanun çerçevesinde her türlü inşaat işleri ve binalar yapmak. c)Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, işhanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve...