05 / 08 / 2024

beydağı teleferik

beydağı teleferik

Şefik Şengün’ün başkanlık ettiği imar ağırlıklı gündemle yapılan meclis toplantısında MASKİ’nin alt yapı yatırımları için Çakır’a kredi yetkisi, MEGSAŞ’ın sermaye artırımı gibi konular görüşülerek karara bağlandı.

Malatya Beydağı teleferik planı onaylandı!

Şefik Şengün’ün başkanlık ettiği imar ağırlıklı gündemle yapılan meclis toplantısında MASKİ’nin alt yapı yatırımları için Çakır’a kredi yetkisi, MEGSAŞ’ın sermaye artırımı gibi konular görüşülerek karara bağlandı.

Ankara Altındağ'a metro ve teleferik geliyor!

Ankara'da bir gün içinde 6 ilçedeki binlerce kişiye miting yapan Başbakan Ahmet Davutoğlu Altındağ'daki Siteler esnafına metro, teleferik, showroom ve AR-GE merkezi müjdesi verdi.

Spil Dağı teleferik ve otel projesinde son durum ne?

Manisa’da Spil Dağı’na yapılacak olan 100 Milyon Liralık teleferik ve oteller projesinin yer teslimi yapıldı. Proje kapsamında Spil Dağı’na 5 buçuk kilometre uzunluğunda teleferik, iki adet otel ve spor kompleksi yapılacak.

Manisa'da teleferik için yer teslimi yapıldı!

Manisa Spil Dağı Milli Parkı'na yapılacak olan 5,5 kilometre uzunluğundaki teleferik hattı ve diğer tesisler için yüklenici firmaya törenle yer teslimi yapıldı. İşte ayrıntılar...

Balçova Teleferik Tesisleri hizmete açılıyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Balçova Teleferik Tesisleri’nin hizmete açılması için son işlemleri de tamamlamak üzere. İzmir’in yeni teleferiği, uluslararası sertifikasyon kuruluşlarının incelemelerinden sonra yeniden hizmet vermeye başlayacak.

Karadeniz Yeşil Yol hattına teleferik geliyor!

Karadeniz yaylalarını birbirine bağlayan, 40 yeni turizm noktası oluşturan 'Yeşil Yol'a teleferik yapılacak ve yeni bir turizm potansiyeli oluşturulacak.

Şentepe-Yenimahalle teleferik hattı açılış töreni yapıldı!

Büyükşehir Belediyesi’nce yapımı gerçekleştirilen ve toplam uzunluğu 3 bin 257 metre olan Yenimahalle-Şentepe Teleferik hattı, Başbakan Ahmet Davutoğlu ile Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek tarafından açıldı.

Şentepe Yenimahalle Teleferik hattı hizmete açıldı!

“Toplu taşımada bir ilk Ankara’da teleferik” sloganları arasında coşkulu kalabalığa hitap eden Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Yenimahalle-Şentepe Teleferik hattının ücretsiz olarak hizmet vereceğini söyledi.

Yenimahalle-Şentepe teleferik hattı açıldı!

Ankara Yenimahalle-Şentepe teleferik hattı, Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun katıldığı törenle hizmete açıldı. 4 istasyonlu, 3 bin 257 metre uzunluğundaki teleferik hattında ulaşım 13,5 dakikada sağlanacak.

Yenimahalle - Şentepe teleferik hattı açılıyor!

Ankara Büyükşehir Belediyesi’nce yapımı gerçekleştirilen Yenimahalle-Şentepe Teleferik hattı, yarın saat 20.00’da Başbakan Ahmet Davutoğlu ile Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek tarafından düzenlenen törenle açılacak.

Darıca'ya Kule ve teleferik projesi geliyor!

Darıcalı işadamı Ahmet Hakan Hocaoğlu, "Kule projemiz var. Kule projesi Darıca’nın marka bir projesi olacak. Teleferik projesi olacak. Darıca’yı bir marka şehir yapma anlamında bir şeyler yapacağız." dedi.

İzmir Beydağlılar sosyal alan istiyor!

Beydağ Belediye Başkanı Süleyman Vasfi Şentürk'ün 365 gününü değerlendiren vatandaşlar, ilçelerine sosyal alanlar istiyor.Dar gelirliler için yapılan 40 hanelik konut projesi, Beydağ Kır Gazinosu ve Olimpik yüzme havuzu projelerinin tamamlanması bekleniyo

Beydağlılar sosyal alan istiyor!

Beydağ Belediye Başkanı Süleyman Vasfi Şentürk'ün 365 gününü değerlendiren vatandaşlar, ilçelerine sosyal alanlar istiyor. Mevcut projelerin de tamamlanmasını bekleyen Beydağlılar, sanayi alanlarının da artmasını istedi

beydağı teleferik Haberi

beydağı teleferik

Büyükşehir Belediye Meclisi, Nisan ayı çalışmalarını yaptığı üçüncü oturumla tamamladı. Şefik Şengün’ün başkanlık ettiği imar ağırlıklı gündemle yapılan meclis toplantısında MASKİ’nin alt yapı yatırımları için Çakır’a kredi yetkisi, MEGSAŞ’ın sermaye artırımı gibi konular görüşülerek karara bağlandı.


Kent merkezine teleferik

Büyükşehir Belediyesinin kent merkezine yapacağı teleferik projesi istasyon alanı için imar plan değişikliği talebi komisyon raporu doğrultusunda kabul edildi.


Teleferik Hattı’nın, Çevreyolu Maliye (Vergi Dairesi Başkanlığı) binası yanından itibaren, Fuzuli Caddesi boyunca 1. İstasyon Kernek, 2. İstasyon Çamlık Bölgesi arasında kurulacağı, bu yıl 1. bölüm ihalesine çıkılacağı belirtildi.


Çakır’a kredi yetkisi

MASKİ’nin Zaviye, Hacıabdi, Şeyhbayram, Turgut Özal, Özalper, Fırat, Çöşnük mahalleleri ile Yazıhan Akyazı Mahallesi kanalizasyon hattı, İriağaç, Çavuş Mahalleleri içme suyu hattı yapım işlerine harcanmak üzere kredi kullanımı için Ahmet Çakır’a yetki verilmesi onaylandı.


Güneş...