01 / 05 / 2024

beydağlılar sosyal alan istiyor

beydağlılar sosyal alan istiyor

Beydağ Belediye Başkanı Süleyman Vasfi Şentürk'ün 365 gününü değerlendiren vatandaşlar, ilçelerine sosyal alanlar istiyor.Dar gelirliler için yapılan 40 hanelik konut projesi, Beydağ Kır Gazinosu ve Olimpik yüzme havuzu projelerinin tamamlanması bekleniyo

Temmuz 2024 emekli zammı için yeni ipucu geldi! Bağ-Kur ve SSK'lıların maaşları ne kadar olacak? Hemen bakın!

Milyonlarca emekli Temmuz 2024'te ne kadar zam alacağı ile ilgili araştırmalar yaparken, emekli zammı için son dakika yeni ipucu geldi. Peki Bağ-Kur ve SSK'lılar ne kadar maaş alacak?

40 yıllık bekleyişte mutlu son: Karayazılılar tapularına kavuşuyor!

Erzurum'un Karayazı ilçesinde yaklaşık 40 senedir devam eden tapu sorunu çözüme kavuştu. Karayazılılar tapularına 40 yıl sonra kavuşuyor.

TOKİ, İstanbul ve Ankara'daki sağlık tesis alanı imarlı 2 arsayı satışa çıkardı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı İstanbul Şile ve Ankara Yenimahalle'deki sağlık tesis alanı imarlı arsaları satışa çıkardı. Arsaların toplam satış bedeli 758 milyon 845 bin 619 TL olarak belirtildi.

Bakan Göktaş: Engelli ve yaşlıların toplu taşımadan ücretsiz yararlanması için destek sürecek! 

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, engelli ve yaşlı vatandaşların toplu taşımadan ücretsiz yararlanabilmeleri için verilen destek ile ilgili son dakika açıklamalarında bulundu. İşte Göktaş'ın o açıklamaları...

Belediye sağlık tesis alanı imarlı gayrimenkul satacak! 

Kahramanmaraş İli Onikişubat Belediye Başkanlığı, sağlık tesis alanı imarlı gayrimenkul satacak. Söz konusu satış ihalesi 16 Ağustos 2023 tarihinde yapılacak.

Hayat pahalılığı nedeniyle vatandaş giderek fakirleşiyor! Sosyal yardım alan hane sayısı 4 milyonu geçti!

Son 5 yıl içerisinde artan hayat pahalılığı nedeniyle vatandaşlar sosyal yardım almadan hayatını sürdürmekte zorlanıyor. Hükümetin yoksullukla mücadele iddiasına rağmen sosyal yardım alan hane sayısı 4 milyonu geçtiği gözleniyor.

Kartal Orhantepe'de riskli yapıların yer aldığı 477 bin metrekarelik alanın plan notu askıda!

İstanbul İli, Kartal İlçesi, Orhantepe Mahallesi içerisinde bulunan 6306 sayılı Kanun Kapsamında Riskli Yapı olduğu tespit edilen yapıların yer aldığı 47,7 Ha’lık Uygulama Alanına ilişkin 1/5000 ölçekli NİP ve 1/1000 ölçekli UİP Plan Notu askıya çıkarıldı.

Engelli ve yaşlı evde bakım aylığı üzerinden hem zam hem sigorta haberi!

Evde bakım maaşı alan vatandaşlar için hem sigorta hem de zam yapılacağı duyuruldu. Yaşlı veya engelli aile bireylerine evde bakanların aylıkları artırılacak, evde bakım aylığı alan vatandaşlar sosyal güvenlik çerçevesine dahil edilecek. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından engelli ve yaşlı

Yaşlılar için yeni uygulamalar kapıda! Yaşlı uyumlu konutlar ve tüm yaşlıları kapsayan destekler için sinyal verildi! 

TBMM Yaşlıların Sorunlarını Araştırma Komisyonu, hazırladığı taslak raporda, yaşlıların ihtiyacı ile ilgili tespit ve öneriler paylaşıldı.Yaşlı uyumlu konutlar ve tüm yaşlıları kapsayan destekler için sinyal verildi! 

Kılıçlar Danışmanlık Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Kılıçlar Danışmanlık Gayrimenkul Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 250 bin TL sermaye bedeli ile Ferhat Kılıç tarafından kuruldu.

Bankkart’lılar Cumhuriyet Bayramı’nda da kazanıyor! Yok böyle bir kampanya!

Ziraat Bankası Bankkart’lı olanlara özel kampanyalar hazırlamaya devam ediyor. Bankkart’lılar Cumhuriyet Bayram’ında da kazanmaya devam edecek. İşte detaylar!

Yaşlılar kaç yaşından sonra mal satamaz?

Tapuda mal alım ve satış işlemleri için belli bir yaş aralığı bulunmaktadır. Bu yüzden vatandaşlar, “Yaşlılar kaç yaşından sonra mal satamaz?” sorusunu sık sık sorarlar.

Yaşlılar kaç yaşına kadar mal satabilir?

Tapuda alım ve satış işlemleri belli yaş aralıkları ile yapılmaktadır. Bu yüzden Yaşlılar kaç yaşına kadar mal satabilir? sorusu sıklıkla sorulmaktadır.

beydağlılar sosyal alan istiyor Haberi

beydağlılar sosyal alan istiyor

Mevcut projelerin de tamamlanmasını bekleyen Beydağlılar, sanayi alanlarının da artmasını istedi Beydağ Belediye Başkanı Süleyman Vasfi Şentürk, 30 Mart yerel seçimlerinde güven tazeleyerek göreve devam etti. 


Vatandaşların ikinci dönemin ilk yılında da memnuniyetini kazanan Şentürk, temizlik ve çevre düzenlemesi ve zabıta denetimlerinin düzenli olması konusunda ilçe sakinlerinden tam puan aldı. İlçede gençlik merkezi, tiyatro ve sinema gibi sosyal alanlann eksikliğinden yakman vatandaşlar istihdam sağlayacak sanayi alanlarının da artmasını istedi. Dar gelirliler için yapılan 40 hanelik konut projesi, Beydağ Kır Gazinosu ve Olimpik yüzme havuzu projelerinin tamamlanması bekleniyor. 


Yeni...