06 / 05 / 2024

beykent avalonda neler olacak

beykent avalonda neler olacak

Uzun süredir yapımı devam eden Beykent Avalon, Turizm, AVM, Sağlık ve Eğitim Kompleksi projesinde kaba inşaat bitti. Ancak projede kapasite artışına gidildi. Projede AVM, hastane, otel ve okul olacak.

TOKİ Gaziantep Şehitkamil Beykent'te 1.154 adet konut satıyor!

TOKİ Gaziantep Şehitkamil Beykent'te 1.154 adet konut satıyor. Kura çekilişi 22 Mayıs 2015 tarihinde gerçekleşecek olan projede başvurular 20 Nisan ile 15 Nisan 2015 tarihleri arasında kabul edilecek.

Manisa Kentpark'ta neler var?

Manisa Kentpark 170 dönümlük alan üzerinde inşa edildi. Plant Dergisi tarafından 'Kamusal Uygulamalar Proje ve Bakım Dalı'nda ödüle layık görülen park Manisa'nın sosyal alan ihtiyacını da ortadan kaldırıyor. Peki Manisa Kentpark'ta neler var?

Konut projelerinin fiyatını neler arttırır?

Gayrimenkul sektöründe yaşanan proje yarışı rekabeti artırırken risk almak istemeyen şirketleri de fizibilite araştırmalarına yönlendiriyor. Yapılan araştırmalara göre, konut projelerinin fiyatını neler arttırır?

Fuar İzmir'de neler var?

İstihdam ve turizm alanında İzmir’e önemli katkı sağlaması beklenen ve maliyeti 1 milyar lirayı bulan Fuar İzmir, önceki gün yapılan törenle kapılarını dünyaya açtı. Peki Fuar İzmir'de neler var?

Emlakçı olmanın şartları neler?

Borçlar Kanunu'nun ilgili maddelerinde gayrimenkul tellallığı adı altında emlakçı sıfatı düzenleniyor. Emlakçı kanuna göre, gayrimenkul tellalı olarak isimlendiriliyor. Peki, emlakçı olmanın şartları neler?

Torba Yasa'da neler var?

Birçok alanda yasal düzenleme yapılmasını öngören Torba Yasa'nın 12 maddesi kabul edilerek, 28. maddeye gelindi. Peki, 2015 Torba Yasa'da neler var? İşte Torba Yasa'da kabul edilen esaslar...

Arsa tevhit işlemi için neler gerekli?

Aynı mal sahibine veya sahiplerine ait birden fazla taşınmazların yeni bir numara altında birleştirme işlemine arsa tevhid işlemi deniyor. Peki, arsa tevhit işlemi için neler gerekli?

Dış cephe iş iskeleleri ile ilgili düzenleme neler getiriyor?

Dış cephe iş iskelelerine dair tebliğ bu yıl 1 Temmuz'da yürürlüğe girecek. İnşaat sektöründe bir çeşit milat olarak tanımlanan bu tebliğ yürürlüğe girdiğinde neler değişecek?

Kira sözleşmesinde neler olmalı?

Taşınmaz kiralamalarında taraflar arasında kira sözleşmesi imzalanıyor. Kira sözleşmesini imzalayan taraflar kiralama süresi boyunca karşılıklı hak ve sorumluluklara sahip olmuş oluyor. Peki, hak kaybı yaşanmaması adına kira sözleşmesinde neler olmalı?

Şerefiye farkını neler etkiler?

Şerefiye bedeli ayni proje çatısı altında bulunan gayrimenkullerin değer farklılığı olarak biliniyor. Aynı projede olsa da dairelerin değeri aynı olmuyor bunun sebebi ise şerefiye bedeli. Peki, şerefiye farkını neler etkiler?

Kooperatif ortaklık şartları neler?

Kooperatif, fertlerin tek tek altından kalkamayacak işleri gerçekleştirilen mükemmel bir dayanışma kuruluşu olarak biliniyor. Peki, kooperatiflere nasıl ortak olunur? Kooperatif ortaklık şartları neler?

Beykent Sanayi Sitesi'nde belediyeden satılık 12 işyeri!

Büyükçekmece Belediye Başkanlığı Beykent Sanayi Sitesi'nde bulunan 12 adet işyerini 7 milyon 440 bin TL'ye satışa çıkardı. İşyerlerinin ihalesi 10 Mart 2015'te saat 10.00'da açık teklif usulü ile yapılacak.

Maketten konut alırken dikkat edilmesi gerekenler neler?

İnşaat şirketinden bir çok insan henüz daire ortada yokken daire satışı yapıyor ve bu doğrultuda sözleşmeler imzalanıyor. Bu durum bazen maddi kayba neden olabiliyor. Peki, maketten konut alırken dikkat edilmesi gerekenler neler?

beykent avalonda neler olacak Haberi

beykent avalonda neler olacak


Beykent Eğitim Kurumları'nın kurucusu Adem Çelik tarafından hayata geçiriliyor olan Beykent Avalon projesi için 2007 yılında onay verilmişti. Henüz faaliyete geçmemiş olan Beykent Avalon projesinde AVM, otel, hastane ve okul olacak.


23 bin 117 metrekarelik alanda yükselen Beykent Avalon projesinde  işletilecek olan otelde, odaların dışında lobi, restaurant, resepsiyon, spa merkezi, fitness, hamam, yüzme havuzu gibi sosyal tesisler ile kapalı garaj ve yeşil alan yer alıyor. 120 oda olarak planlanan otelde kapasite 220 odaya çıkarıldı.


Beykent Avalon projesinde 212 yataklı olan planlanan hastane kapasitesi 260 yatağa yükseltildi. Hastanede, hastalar, refakatçiler, sağlık personelleri dahil projeksiyon nüfusun günde 1.750 kişi olacağı tahmin ediliyor.


Beykent Avalon projesinde 1.800 metrekarelik alanda planlanan hastanenin üzerinde helikopter pisti olacak. Proje kapsamında yapılacak olan alışveriş merkezinde büyük ölçekli mağazalar, orta

ölçekli...