29 / 04 / 2024

Beykoz 2B projeleri

Beykoz 2B projeleri

Beykoz’da kuşaktan kuşağa miras kalan tapu ve mülkiyet sorununun çözümü ve 120 bin Beykozlu’nun tapusuna kavuşması dolayısıyla düzenlenen tapu dağıtım törenine katılan Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce vatandaşların mutluluğunu paylaştı.

46 karede Envoy Beykoz projeleri! 

Envoy Gayrimenkul'den İstanbul'un gözde lokasyonu Beykoz'da 4 yeni proje geliyor. İşte 46 karede Envoy Beykoz projeleri! 

Beykoz'un yeni imar planı Türkiye’ye örnek olacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Beykoz’un imar çalışmaları ve kentsel dönüşüm projeleri hakkında Ankara'da çıkarma yaptı.

Beykoz'un imar planı değişecek!

AK Parti Beykoz Belediye Başkan Aday Adayı Av. Kemal Kaya, Beykoz’da hayata geçireceği plan ve projeleri anlattı. Vizyonunu, “Beykoz’da bir şey değişecek, her şey değişecek” başlığıyla açıklayan Avukat Kemal Kaya, bölgenin yeniden imar edileceğini söyledi.

Beykoz'da markalı 4 konut projesi!

Konut tercihini Beykoz'da yana kullananlar ilçeyi tarihi güzellikleri, ulaşım imkanları ve denize yakınlığı sebebiyle tercih ediyor. Peki bölgede ön plana çıkan markalı konut projeleri neler? İşte cevabı...

Makyol Beykoz projesi geliyor!

Otoyol, köprü, havalimanı projeleri üstlenen Makyol İnşaat yeni konut yatırımları için düğmeye bastı. Şirket Beykoz projesini 2019'da görücüye çıkaracak.

Beykoz Ortaçeşme ve Çamlıbahçe sakinlerine tapu müjdesi!

Beykoz Belediyesi tarafından Ortaçeşme ve Çamlıbahçe Mahallelerinde 2B tapusunu almaya hak kazanan vatandaşlar için tapu teslim töreni gerçekleştirildi.

Beykoz Alibahadır Mahallesi'nde tapu sevinci!

Beykoz Belediyesi tarafından Alibahadır Mahallesi’nde 2B tapusunu almaya hak kazanan 13 ilçe sakinine tapuları teslim edildi.

Beykoz Çavuşbaşı imar çalışmalarında son adımlar!

2B arazisi ve kaçak yapılaşma sorunu ile öne çıkan Beykoz Çavuşbaşı bölgesinin imar çalışmalarında sona geliniyor.

Beykoz Ayazma mevkiindeki 2B sorunu meclis gündeminde!

Beykoz Tokatköy Mahallesi Ayazma mevkiindeki yerleşim alanlarının 2/B kapsamı dışında tutulması ve tapu tahsis belgeleri iptal edilen vatandaşların durumu TBMM gündemine taşındı..

Dap Yapı Beykoz ve Maslak projeleri 2017'de başlıyor!

Dap Yapı Validebağ Korusu'nun karşısında yer alan arsada hayata geçirdiği Dap Validebağ Konakları ön talep toplamaya devam ediyor. Firma Beykoz ve Maslak projelerine 2017'de başlayacak.

Beykoz'daki 2B arazilerine ilişkin 9 sorun TBMM'de!

CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal, İstanbul'un Beykoz ilçesinde 2/B kapsamında orman sınırı dışına çıkartılan arazilere ve özel proje alanı uygulamalarına ilişkin soru önergesi hazırladı.

Kidstown Riva ve Hometown Şile projeleri kağıt üzerinde kaldı!

EYFEL Yapı’nın Beykoz Riva ve Şile’de yapmayı planladığı lüks konut projeleri kağıt üzeride kaldı. Bir milyon lirayı bulan fiyatlara satılan villaları alan mağdurlar arasında, ünlü bir holdingin ortağı ve yöneticileri ile avukat ve doktorlar da bulunuyor.

Beykoz'da 2B dışına çıkartılan arazilere ilişkin 9 sorun mecliste!

İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal, İstanbul'un Beykoz ilçesinde 2B düzenlemesine göre orman sınırı dışına çıkartılan arazilere ilişkin soru önergesi hazırladı..

Beykoz 2B projeleri Haberi

Beykoz 2B projeleri

Beykoz’da hükümet ve ilgili bakanlıkların verdiği destek, azim ve kararlılık yürütülen 2/B ve tapu çalışmaları neticesinde 25 bin hak sahibi, aileleriyle birlikte ise 120 bin kişi tapusuna kavuştu.      

İlçe tarihinde dönüm noktası olan mülkiyet sorununun çözüme kavuşması dolayısıyla düzenlenen “Tapu Dağıtım ve Toplu Açılış Töreni”nde temsili olarak 115 kişiye 141 tapu dağıtıldı, tapu coşkusu yaşayan binlerce Beykozlu Rafet El Roman ve Yusuf Güney’in konseriyle eğlendi.    

Belediye Meydanı’nda düzenlenen tapu dağıtım törenine Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, Beykoz Kaymakamı Süleyman Erdoğan, Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek,  AK Parti İlçe Başkanı Adem Sefer, belediye başkan yardımcıları, meclis üyeleri ve vatandaşlar katıldı.  

Bakan İdris Güllüce: “Muhalefetin Tek Projesi Engellemek”  

Törene katılarak ilçe sakinlerinin tapu sevincini paylaşan Bakan İdris...