29 / 04 / 2024

Beykoz 2B tapu dağıtım töreni ne zaman

Beykoz 2B tapu dağıtım töreni ne zaman

Beykoz’da kuşaktan kuşağa miras kalan tapu ve mülkiyet sorununun çözümü ve 120 bin Beykozlu’nun tapusuna kavuşması dolayısıyla düzenlenen tapu dağıtım törenine katılan Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce vatandaşların mutluluğunu paylaştı.

Beklenen oldu! O ilde 2B tapu çalışmaları başlıyor...

Zonguldaklıların büyük heyecanla beklediği 2B tapuları hakkında önemli bir gelişme yaşandı. Kenttin 7 ilçesinde 2/B çalışmalarını ihaleye çıkardı. İşte detaylar...

2b arazisi tapusu nasıl alınır?

2B arazisi için başvuruda bulunan kimseler, tapu sürecini merak ediyor. Peki, 2b arazisi tapusu nasıl alınır?

Beykoz Göksu Evleri'nde tapu anlaşmazlığı!

İstanbul’un en kıymetli yerlerinden olan Beykoz'da konumlanan Göksu Evleri'nde tapu krizi gündemde. Kooperatif üyelerinden bazıları, basına yansıyan haberlerde yaşananların bütün tarafıyla anlatılmadığını belirtti ve dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Beykoz Göksu Evleri'nde tapu krizi!

İstanbul Beykoz'da, çok sayıda ünlü ismin de oturduğu Göksu Evleri'nde yaşayanlar, imar barışından faydalanarak kat mülkiyeti tapularını almak amacıyla kooperatif yönetimine yetki tanıdı. 

2B tapu nedir?

Türkiye sınırlarında bulunan, orman vasfını yitirmiş, kadastro marifetiyle orman alanları dışına çıkartılmış araziler yatırımcılar için satışa çıkıyor. Peki 2B tapu nedir? 2B arazilere başvurular nasıl yapılıyor? İşte tüm merak edilenler...

Beykoz Çavuşbaşı'nda tapu sevinci!

Beykoz’daki 2/B çalışmaları kapsamında Çavuşbaşı’nda yaşayan 200 ilçe sakinine tapuları teslim edildi.

Beykoz Tokatköy'de tapu sevinci!

İlçedeki çalışmalarına devam eden Beykoz Belediyesi Tokatköy’de yaşayan 217 ilçe sakinine daha tapularını teslim etti.

Beykoz Belediye Başkan Adayı İsmail Gürkan'dan tapu vaadi!

AKP'den Beykoz Belediye Başkan aday adayı olan iş adamı İsmail Gürkan "Kendimi bildim bileli Beykoz bölgesinde tapu sorunu var. Ben başkan olursam bu sorun ortadan kalkacak. Ben bunu vurgulamaya çalıştım" diye konuştu.

Beykoz Soğuksu'ya tapu müjdesi!

Beykoz’da devam eden mülkiyet çalışmaları kapsamında Soğuksu Mahallesi Karslılar Mevkii’nde yıllardır tapu bekleyen 41 vatandaş tapularına kavuşuyor.

Beykoz Zerzevatçı Mahallesi'nde 2/B tebligatları dağıtılıyor!

Beykoz'da yürütülen 2/B çalışmaları kapsamında Zerzevatçı Mahallesi’nde yaşayan 190 hak sahibine daha tapu tebligatları teslim edildi.

Beykoz'da tapular teslim ediliyor!

Beykoz’da yürütülen imar ve mülkiyet çalışmaları kapsamında ilçe sakinleri tapu sevinci yaşıyor. Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek mahallelerde tapuları bizzat kendi dağıtıyor.

2B Barış Projesi'yle Ümraniye'nin tapu sorunu çözülecek!

Ümraniye'de imar, tapu ve mülkiyet sorunlarına ilişkin, Ataşehir Erdal Eren Kültür Merkezi'nde imar barışı bilgilendirme toplantısı düzenlendi. Toplantıda konuşan CHP Genel Sekreteri Mehmet Akif Hamzaçebi, önemli açıklamalarda bulundu.

Beykoz Çengeldere'de tapu sevinci!

Beykoz Çengeldere Mahallesi’nde 2/B tapusunu almaya hak kazanan 140 ilçe sakini düzenlenen törenle tapularına kavuştu

Beykoz 2B tapu dağıtım töreni ne zaman Haberi

Beykoz 2B tapu dağıtım töreni ne zaman

Beykoz’da hükümet ve ilgili bakanlıkların verdiği destek, azim ve kararlılık yürütülen 2/B ve tapu çalışmaları neticesinde 25 bin hak sahibi, aileleriyle birlikte ise 120 bin kişi tapusuna kavuştu.      

İlçe tarihinde dönüm noktası olan mülkiyet sorununun çözüme kavuşması dolayısıyla düzenlenen “Tapu Dağıtım ve Toplu Açılış Töreni”nde temsili olarak 115 kişiye 141 tapu dağıtıldı, tapu coşkusu yaşayan binlerce Beykozlu Rafet El Roman ve Yusuf Güney’in konseriyle eğlendi.    

Belediye Meydanı’nda düzenlenen tapu dağıtım törenine Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, Beykoz Kaymakamı Süleyman Erdoğan, Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek,  AK Parti İlçe Başkanı Adem Sefer, belediye başkan yardımcıları, meclis üyeleri ve vatandaşlar katıldı.  

Bakan İdris Güllüce: “Muhalefetin Tek Projesi Engellemek”  

Törene katılarak ilçe sakinlerinin tapu sevincini paylaşan Bakan İdris...