07 / 05 / 2024

beykoz acar blu satış fiyatları

beykoz acar blu satış fiyatları

Acar Blu Residence Beykoz projesinde daire fiyatları 540 bin dolardan başlangıç gösteriliyor. Acar Blu Residence projesi bu yıl Aralık ayında sahiplerine teslim ediliyor...

Acar Verde konut projesi satışta! Teslimler 2023'te!

Acarlar Şirketler Topluluğu imzasıyla İstanbul'un yeşili ve oksijeni en bol olarak bilinen ilçesi Beykoz’da yükselen Acar Verde konut projesi satışta. İşte projeye ilişkin merak edilenler. 

Acar Blu Karadeniz Etabı'nda yeşil ve mavi bir araya geliyor!

Acarlar Şirketler Topluluğu tarafından hayata geçirilen Acar Blu'da yeni etap geliyor. Acar Blu Karadeniz Etabı'ndaki evler gündüz ve gece yaşam alanları 2 ayrı bölüme ayrıldı.

Acar Atom Enerjı Danışmanlık Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Acar Atom Enerjı Danışmanlık Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Beykoz'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Hikmet Erdinç Acar ve Serkan San ortaklığında kuruldu.

Acar Blu Marmara'nın örnek konutu satışta!

DOME + Partners tarafından Acarkent'te hayata geçen Acar Blu Marmara BW-25’in örnek konutu satışa çıkarıldı. 

Acar Blu-Acarkent'in Junior Penthouse'una global talep!

Acar Blu ’da Türkiye ve Dünya pazarında satışı sunulan; Koru Etabının 17. Katında konumlu olan Junior  Penthouse  kısa zamanda sahibini buldu.

Acar Vadi Evleri'nde 9.5 milyon TL'ye icradan satılık villa!

Beykoz İcra Dairesi, Beykoz Acarlar Mahallesi'ndeki Acar Vadi Evleri'nde bulunan dubleks villayı satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkulün satış bedeli 9 milyon 500 bin TL olarak belirlendi. 

Acar Blu Koru Etabında yatırımcıya kira desteği fırsatı!

Nesiller boyu devam eden Acarkent yaşam kültüründe Acarkentliler, şimdi, kendilerini, sevdiklerini ve dostlarını Yeni Nesil Acarkent’in Acar Blu Residence ile bir araya getiriyor. Acar Blu Koru Etabında yatırımcıya kira desteği fırsatı sunuluyor.

Acar Blu Koru Etabı satışta!

İstanbul’ un oksijen değeri en yüksek ve depremden etkilenme riskinin en az olduğu Beykoz Acarkent’in yeni nesil projesi Acar Blu Koru Etabı satışa çıktı. Acar Blu Koru Etabında daireler 2 milyon 306 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor...

Acarvadi Beykoz konut fiyatları!

Acarvadi Beykoz konut fiyatları 1 milyon 100 bin dolardan başlıyor. 5 bin metrekare ticari alana sahip Acar Vadi Evleri'nde teslimler hemen yapılıyor...

Acar Vadi Beykoz Evleri'nde villa konforu!

Anahtar teslimlerin hemen yapıldığı Acar Vadi Evleri 48 daireden meydana geliyor. Proje İstanbul’un yeşili ve oksijeni en bol ilçesi Beykoz’da yer alıyor.

Beykoz Acar Blu teslim tarihi ne zaman?

Beykoz Acar Blu projesinde satış fiyatları 540 bin dolardan başlayarak değişiyor. Acar Blu Rezidans Beykoz projesinde daireler bu yıl aralık ayında teslim ediliyor...

Acar Blu Residence ödeme planı!

Acar Blu Residence Beykoz projesinde daire fiyatları 540 bin dolardan başlangıç gösteriliyor. Acar Blu Residence projesi bu yıl Aralık ayında sahiplerine teslim ediliyor...

İrem Derici ve eşi Beykoz Acarblu Residence'tan ev aldı!

Popçu İrem Derici ile radyocu eşi Rıza Esendemir, Beykoz'da Erdal Acar'ın sahibi olduğu yapımı devam eden Acarblu Residence'dan ev aldı. 700 bin dolar ödeyecekler.

beykoz acar blu satış fiyatları Haberi

beykoz acar blu satış fiyatları


İstanbul'un Anadolu yakasında Beykoz'da hayata geçirilen Acar Blu Residence projesi Acarlar Şirketler Topluluğu tarafından inşa ediliyor. Acar Blu Residence projesi bu yıl aralık ayında teslim edilecek.


30 katlı iki blok halinde yükselen Acar Blu Residence Beykoz projesinde 240 adet daire yer alıyor. Acar Blu Residence projesinde fiyatlar 540 bin dolardan başlıyor. Acar Blu Residence'ta daire alanları 100 ila 1.253 metrekare arasında değişiyor.



Acar Blu Residence ödeme planı!


Acar Blu Residence ödeme planı kapsamında yüzde 50 peşinatla, teslime kadar vadeli ödeme yapılıyor ya da yüzde 25 peşinatla, banka kredisi kullanılıyor.


Acar Blu Residence Beykoz'da 1+1 daireler 540 bin dolar, 2+1 daireler 650 bin dolar, 3,5+1 daireler 900 bin dolar, 3+1 daireler 1 milyon dolardan başlangıç gösteriliyor.




Adres : Acarlar Mahallesi Acarkent Sitesi Beykoz/İstanbul


Tel : 0216...