05 / 05 / 2024

beykoz Alara Koçibey

beykoz Alara Koçibey

İç mimar Alara Koçibey, oğlu Emre Renç ve kızı Jasmin Paris ile yaşadığı Çubuklu Vadi Evleri’ndeki villasını eklektik ve de modern bir tarzda dekore etmiş.

Koçbey Gayrimenkul Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu;!

Koçbey Gayrimenkul Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Beykoz'da 100 bin TL sermaye bedeli ile ismail Koç ve Serdar Koç ortaklığında kuruldu.

Beykoz Koç Ortaokulu hizmete açıldı!

Vehbi Koç Vakfı'nın model okul olarak inşa ettiği Beykoz Koç Ortaokulu binası açıldı.

Semih Şentürk'ün Beykoz'daki villasına ziyaretçi akını!

Eskişehirspor'da top koşturan Semih Şentürk ve eşi Pınar Şentürk Beykoz'daki villalarını 19 milyon TL'ye satışa çıkarmıştı. Evin meraklıları evi görmek için sıraya girdi.

Semih Şentürk Beykoz'daki villasını 19 milyon TL'ye satışa çıkardı!

Uzun süre Fenerbahçe'de top koşturan ve şimdi Eskişehirspor için ter döken Semih Şentürk, Beykoz'daki villasını satışa çıkardı. Şentürk villa için 19 milyon TL istiyor...

Koç’un Riva'daki Golf Sahası için yeni plan!

Beykoz'da hayata geçirilecek Mustafa Vehbi Koç Golf Tesisi'nin arazisindeki imar problemleri nedeniyle proje gecikme yaşandı. Bunun üzerine hazırlanan yeni planı da İstanbul Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü tarafından dün askıya alındı...

Mustafa Vehbi Koç Golf Tesisi için yeni imar planı!

Beykoz'da hayata geçirilmesi planlanan Mustafa Vehbi Koç Golf Tesisi'nin arazisindeki imar problemleri nedeniyle proje gecikmişti. Arazi için hazırlanan yeni plan dün askıya çıkarıldı.

Burcu Esmersoy evinin dekorasyonunu o sosyetik isme emanet etti!

Berk Suyabatmaz’dan tek celsede boşanan güzel sunucu ve oyuncu Burcu Esmersoy, evinin dekorasyonunu sosyetik dekoratör Alara Koçibey'e emanet etti...

Alara Koçibey Dubai’de mağaza açacak!

‘Three Moms’ markasıyla hedef büyüten iç mimar Alara Koçibey ile yakın dostları modacı Tuvana Büyükçınar ve Emine Kütük Dubai'de mağaza açmaya hazırlanıyor.

Seben Koçibey'in Nişantaşı'ndaki evi kazandırdı!

Seben Koçibey'in Nişantaşı'ndaki 250 metrekarelik dairesi cemiyette çok beğenildi. Koçibey, cemiyetteki dostlarını hem ev hem de ofislerine imza atmaya hazırlanıyor.

Mustafa Vehbi Koç Golf Tesisi için imar planı hazırlandı!

Beykoz'da 223 bin 823,63 metrekarelik dev alanda yapılacak Mustafa Vehbi Koç Golf Tesisi için imar planı hazırlanarak askıya çıkarıldı...

Mustafa Vehbi Koç Golf Sahası'nda çalışmalar başlıyor!

Beykoz'da Sıtmapınar Mevkiideki 223 bin 823,63 metrekarelik alanda yapılacak Mustafa V. Koç Golf Sahası'nda çalışmalar önümüzdeki haftalarda başlıyor...

Mustafa Vehbi Koç Golf Sahası için düğmeye basıldı!

Mustafa Vehbi Koç Golf Sahası için düğmeye basıldı. Beykoz'da 223 bin 823,63 metrekarelik dev alanda yapılacak tesisin 2019'da işletmeye açılması planlanıyor..

İşte İç Mimar Alara Koçibey'in Çubuklu'daki villası!

Ünlü isimlerin giydikleri, aldıkları, yaptıkları kadar yaşadıkları evleri de merak konusu... İşte İç Mimar Alara Koçibey'in Çubuklu'daki villası..

beykoz Alara Koçibey Haberi

beykoz Alara Koçibey

İç mimar Alara Koçibey, oğlu Emre Renç ve kızı Jasmin Paris ile yaşadığı Çubuklu Vadi Evleri’ndeki villasını eklektik ve modern bir tarzda dekore etmiş. Mimari ve konum olarak çok beğendiği bu ev, sahip olduğu muhteşem orman manzarası ile onu etkilemiş gözüküyor. Koçibey, evinin kapılarını InStyle Home dergisine açtı. 


Alara Koçibey, iç mimari alanında gerçekleştirdiği başarılı projelerle adından sıkça söz ettiren başarılı bir isim. Yeditepe Üniversitesi İç Mimarlık Bölümü’nden mezun olan Koçibey son olarak Kırşehir, Trabzon ve İstanbul’da üç ayrı otelin iç mimari projelerini bitirmiş. İç mimari üzerine Türkiye ve yurtdışında altı farklı üniversitede eğitim görmüş.


“Kendimi bildim bileli tasarım dünyası içindeyim. Mimar dedem sayesinde çocukluk yıllarımda pazar günleri ailece yapılan gezmenin adı ‘şantiye gezmesi’ demekti benim için” diye anlatmaya başlıyor üç...