28 / 04 / 2024

Beykoz Baklacı tapu teslimi

Beykoz Baklacı tapu teslimi

Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, Beykoz Baklacı Mahallesi’nde 2/B tapusunu almaya hak kazanan 100 ilçe sakini için düzenlenen törende tapuları bizzat teslim etti.

Beykoz Belediyesi'nden dev gayrimenkul satışı! 86.1 milyon TL'lik bedel dudak uçuklattı!

İstanbul İli Beykoz Belediye Başkanlığı, Beykoz Baklacı Mahallesi'nde yer alan gayrimenkulü satışa çıkardı. Satışa çıkarılan gayrimenkul 9 bin 66 metrekare alana sahip.

Beykoz Belediyesi 9 bin metrekarelik arsayı satıyor! Megakentte arsa sahibi olabilirsiniz!

Beykoz Belediye Başkanlığı, İstanbul ili, Beykoz ilçesi, Baklacı Mahallesi'nde yer alan arsayı satıyor. Peki Beykoz Baklacı'daki arsayı satıyor? 

Beykoz Belediyesi 9 bin metrekarelik arsayı satıyor! Megakentte arsa sahibi olma fırsatı! 

Beykoz Belediyesi, İstanbul ili, Beykoz ilçesi, Baklacı Mahallesi'nde yer alan arsayı satıyor. Peki Beykoz'da yer alan arsanın ihalesi ne zaman? 

Beykoz'da 9 bin metrekarelik gayrimenkul satılıyor! 108 bin liraya megakentte büyük fırsat! 

Beykoz Belediye Başkanlığı, İstanbul ili, Beykoz ilçesi, Baklacı Mahallesinde yer alan gayrimenkulü satıyor. Peki Beykoz Baklacı'da yer alan gayrimenkulün fiyatı ve büyüklüğü ne kadar?

Beykoz'un 6 mahallesinin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Beykoz İlçesi, Çengeldere, Fatih, Yavuzselim, Baklacı, Çiftlik Ve Görele Mahalleleri 1/5000 Ölçekli Koruma Amaçlı Nazım İmar Planı Revizyonu Değişikliği Ve 1/1000 Ölçekli Koruma Amaçlı Uygulama İmar Planı Revizyonu Değişikliği askıya çıkarıldı.

Beykoz Baklacı Mahallesi 1/1000 ölçekli imar planı revizyonu değişikliği askıda!

İstanbul İli, Beykoz İlçesi, Baklacı Mahallesi 1324 Ada 28 Parselin Bir Kısmı İle 1324 Ada 2 Parselin Bir Kısmına İlişkin 1/5000 ölçekli Koruma Amaçlı NİP Revizyonu Değişikliği ve 1/1000 ölçekli Koruma Amaçlı UİP Revizyonu Değişikliği askıya çıkarıldı.

Beykoz 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı revizyonu değişikliği askıda!

İstanbul İli, Beykoz İlçesi, Çengeldere, Fatih, Yavuzselim, Baklacı, Çiftlik ve Görele Mahalleleri 1/5000 Ölçekli Koruma Amaçlı Nazım İmar Planı Revizyonu Değişikliği ve 1/1000 Ölçekli Koruma Amaçlı Uygulama İmar Planı Revizyonu Değişikliği askıya çıkarıldı.

Beykoz'un 6 mahallesinin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıda!

İstanbul İli, Beykoz İlçesi, Çengeldere, Fatih, Yavuzselim, Baklacı, Çiftlik ve Görele Mahalleleri 1/5000 Ölçekli Koruma Amaçlı Nazım İmar Planı Revizyonu ve 1/1000 Ölçekli Koruma Amaçlı Uygulama Revizyonu askıya çıkarıldı.

Beykoz Göksu Evleri'nde tapu anlaşmazlığı!

İstanbul’un en kıymetli yerlerinden olan Beykoz'da konumlanan Göksu Evleri'nde tapu krizi gündemde. Kooperatif üyelerinden bazıları, basına yansıyan haberlerde yaşananların bütün tarafıyla anlatılmadığını belirtti ve dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Beykoz Göksu Evleri'nde tapu krizi!

İstanbul Beykoz'da, çok sayıda ünlü ismin de oturduğu Göksu Evleri'nde yaşayanlar, imar barışından faydalanarak kat mülkiyeti tapularını almak amacıyla kooperatif yönetimine yetki tanıdı. 

Beykoz 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıya çıkarıldı!

İstanbul İli, Beykoz İlçesi, Çengeldere, Fatih, Yavuzselim, Baklacı, Çiftlik ve Görele Mahalleleri 1/5000 Ölçekli Koruma Amaçlı Nazım İmar Planı ve 1/1000 Ölçekli Koruma Amaçlı Uygulama İmar Planı askıya çıktı.

Beykoz Baklacı Mahallesi 1/5000 ölçekli imar planı askıda!

Beykoz ilçesi, Baklacı Mahallesi, 2111 ada, 1 parselin bir kısmına ilişkin 1/5000 ölçekli 22.03.2021 tasdik tarihli plan.askıya çıkarıldı.

Beykoz Çavuşbaşı'nda tapu sevinci!

Beykoz’daki 2/B çalışmaları kapsamında Çavuşbaşı’nda yaşayan 200 ilçe sakinine tapuları teslim edildi.

Beykoz Baklacı tapu teslimi Haberi

Beykoz Baklacı tapu teslimi

Beykoz’da devam edilen çalışmalar kapsamında 2/B tapusunu almaya hak kazanan ilçe sakinlerine tapuları mahalle mahalle teslim ediliyor.

Beykoz Belediyesi'nde yer alan habere göre, Beykoz Çavuşbaşı Türker İnanoğlu İlkokulu bahçesinde gerçekleştirilen tapu dağıtım törenine AK Parti İlçe Başkanı Hanefi Dilmaç, Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, Belediye Başkan Yardımcıları Salim Öztürk, Tacettin Aksu, Yakup Özbek,  belediye meclis üyeleri, müdürler ve danışmanlar katılarak vatandaşların sevincine ortak oldu. 

Beykoz sakinlerine büyük gayret ve özverinin emeği olan tapuları teslim etmekten mutluluk duyduklarını belirten Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek tapuların hayırlı ve uğurlu olmasını...