29 / 04 / 2024

beykoz belediyesi kentsel dönüşüm

beykoz belediyesi kentsel dönüşüm

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Beykoz Belediyesi'nde görev yapan müdürlerle bir araya gelip imar konusunu değerlendirdi.

Beykoz Belediye Meclisi Aralık çalışmalarına başladı!

Beykoz Belediyesi Meclisi Aralık ayının ilk toplantısını gerçekleştirdi. İşte gündem maddeleri...

Akiş GYO'dan Londra ve Beykoz'a kentsel dönüşüm projesi!

Akiş GYO'nun Londra ve Beykoz olacak şekilde tipik iki kentsel dönüşüm projesi bulunuyor. Akiş GYO Genel Müdürü Levent Çanakçılı, projeler ve sektör ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. 

Beykoz Belediyesi, yeni spor kompleksi inşaatı için düğmeye bastı!

İstanbul Beykoz Belediyesi 1908 seyirci kapasiteli Beykoz Spor Ormanı'nda yapımına başlayacak projenin inşaatına başlandığını duyurdu. İşte yeni spor kompleksi hakkında merak edilenler...

Beykoz Tokatköy'deki kentsel dönüşümün yüzde 40'ı tamamlandı!

Beykoz'da kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında 10 ay önce inşası başlayan Tokatköy Mahallesi'ndeki projenin yüzde 40'ı tamamlandı.

Beykoz Belediyesi 9 bin metrekarelik arsayı satıyor! Megakentte arsa sahibi olma fırsatı! 

Beykoz Belediyesi, İstanbul ili, Beykoz ilçesi, Baklacı Mahallesi'nde yer alan arsayı satıyor. Peki Beykoz'da yer alan arsanın ihalesi ne zaman? 

Beykoz Tokatköy'deki kentsel dönüşüme yargıdan iptal kararı! 

Beykoz Belediyesi’nin Tokatköy Mahallesi’nde gerçekleştirmek istediği kentsel dönüşüm projesine yargıdan dur kararı geldi. İşte o kararla ilgili ayrıntılar ve dönüşümdeki son durum...

Beykoz Tokatköy'de kentsel dönüşüm krizi! 

İstanbul Beykoz'da kentsel dönüşüm çerçevesinde ekiplerin yıkım çalışmasına tepki gösteren bazı mahalle sakinleri ile polis ekipleri arasında gerginlikler kaydedildi. İşte ayrıntılar...

Başakşehir Belediyesi kentsel dönüşümde hız kesmiyor!

Başakşehir Belediyesi, kentsel yenileme çalışmalarıyla dikkatleri çekiyor. Tamamlanan ve devam eden dönüşüm çalışmalarıyla ilçe genelindeki riskli bina oranının yüzde 50’den yüzde 15’e düşürüldüğü belirlendi. 

Beykoz Belediyesi Tokatköy'deki kentsel dönüşümün detaylarını açıkladı!

Beykoz Tokatköy Mahallesi'nde hayata geçirilmesi planlanan kentsel dönüşüm projesinin detayları Beykoz Belediyesi'nin internet sitesinden yayımlandı. İşte Tokatköy Mahallesi kentsel dönüşüm projesi hakkında merak edilenler...

Beykoz Tokatköy'de kentsel dönüşüm başlıyor!

İstanbul Beykoz Belediyesi'nin Tokatköy mahallesinde bölgesinde başlatılması planlanan kentsel dönüşüm projesinde yeni bir gelişme yaşandı. Vatandaşların 15 gün içinde evlerini boşaltıp teslim etmesi gerekiyor.

Beykoz’da kentsel dönüşüm mağduriyeti!

Beykoz Belediyesi'nin kentsel dönüşüm projesi hayata geçiyor. Vatandaşlara evlerinden çıkmaları için 45 gün süre tanınırken, hak sahipleri duruma tepki gösterdi. 

Bursa Büyükşehir Belediyesi kentsel dönüşüm yatırımlarını artıracak!

2022 senesi için yapılacak yatırımlarını açıklayan Bursa Büyükşehir Belediyesi, gelecek sene kentsel dönüşümde de yatırımlarını hızlandıracaklarını dile getirdi.

Beykoz'da kentsel dönüşüm çalışmaları hızlandı!

KİPTAŞ’tan Beykoz Belediyesi’ne devredilen arazilerde devam ettirilen kentsel dönüşüm çalışmalarıyla ilgili adımlar atılıyor. Beykoz Belediye Başkanı Murat Aydın, kentsel dönüşüm çalışmalarıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Yıldırım Belediyesi kentsel dönüşümde hız kesmiyor!

Yıldırım Belediyesi’nin, ilçenin dönüşümünde model olacak Mevlana Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi 7. Etap’ta ihale süreci bitirildi. 

beykoz belediyesi kentsel dönüşüm Haberi

beykoz belediyesi kentsel dönüşüm

Seçim sürecinden beri Beykoz'da bulunan imarın canlandırılabilmesi için süren çalışmalara bizzat inceleyen Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Belediye Başkanı Murat Aydın ve ilgili kurum müdürlerinin de katılım gösterdiği toplantıda son gelişmelere değindi.

Beykoz Belediye Başkanı Murat Aydın, toplantıyla ilgili fotoğrafları sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaşırken, "Çevre ve Şehircilik Bakanımız Sayın Murat Kurum ve ekibi ile ilçemizin imar konusu üzerine üçüncü toplantımızı gerçekleştirdik. Sayın Bakanımıza Beykozumuzun meseleleri üzerine gösterdiği ilgi ve alaka için çok teşekkür ediyorum. İnşallah el birliği ile çok hızlı yol alacağız." ifadelerini kullandı.

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'un toplantı sırasında vatandaşın memnuniyetine son derece önem verilmesini istediği kaydedildi.