02 / 05 / 2024

beykoz belediyesi mülkiyet sorunu

beykoz belediyesi mülkiyet sorunu

Beykoz Belediyesi bir senelik yatırım ve çalışmaların masaya yatırıldığı Yılsonu Değerlendirme Toplantısı’nı gerçekleştirdi.

Sultangazi'deki 40 yıllık mülkiyet sorunu çözüldü!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Sultangazi Belediyesi, ilçedeki 40 yıllık mülkiyet sorununu da çözdü. Sultangazi'de riskli olduğu tespit edilmiş olan binaların yerine, depreme dayanıklı yapılar inşa edildi.

Beykoz Belediyesi, yeni spor kompleksi inşaatı için düğmeye bastı!

İstanbul Beykoz Belediyesi 1908 seyirci kapasiteli Beykoz Spor Ormanı'nda yapımına başlayacak projenin inşaatına başlandığını duyurdu. İşte yeni spor kompleksi hakkında merak edilenler...

Beykoz Belediyesi Tokatköy'deki kentsel dönüşümün detaylarını açıkladı!

Beykoz Tokatköy Mahallesi'nde hayata geçirilmesi planlanan kentsel dönüşüm projesinin detayları Beykoz Belediyesi'nin internet sitesinden yayımlandı. İşte Tokatköy Mahallesi kentsel dönüşüm projesi hakkında merak edilenler...

Kepez'de mülkiyet sorunu sona eriyor!

Antalya Kepez Belediyesi, ilçe genelinde yaşanan mülkiyet sorununu çözüme kavuşturmak için çalışmalarına devam ediyor. 

Kepez Ünsal Mahallesi'nde mülkiyet ve imar sorunu çözüldü!

Antalya Kepez Belediyesi tarafından gecekondu yapılaşmasından modern bir şehre dönüştürdüğü Ünsal Mahallesi'nde mülkiyet ve imar sorunu çözüldü.

Beykoz’un mülkiyet ve imar sorunu yılan hikayesine döndü!

İstanbul'un gözde ilçeleri arasında yer alan Beykoz’da mülkiyet ve imar sorunu yılan hikayesine döndü...

Karatay'da imar ve mülkiyet sorunları çözülüyor!

Karatay Belediyesi, ilçede yaşanan imar ve mülkiyet sorunlarının çözmek için imar düzenlemelerine ve 18. madde uygulamalarını hızlandırdı.

Murat Aydın: Beykoz’da yatırım yapmak isteyen herkese destek olacağız!

Çevre Şehircilik Bakanı Murat Kurum’la Beykoz’u ve çevresini incelediğini belirten Başkan Murat Aydın, 'Beykoz’un mülkiyet problemi neredeyse çözülmüştür' dedi.

Beykoz'un mülkiyet sorunu yüzde 90 çözülecek!

Beykozlular'la bir araya gelen AK Parti Beykoz Belediye Başkan Adayı Murat Aydın, “Mülkiyet melesi, yüzde 90 çözülecek. İmar sorunu er ya da geç çözülecek” dedi.

Murat Kurum: Sarıyer'in mülkiyet ve tapu sorunlarını çözeceğiz!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, İmar Barışı Yasası ile ilgili bilgilendirme için İstanbul Büyükşehir Belediyesi Sarıyer Kültür Merkezi’nde vatandaşlarla bir araya geldi. Kurum “Sarıyer'in mülkiyet ve tapu sorunlarını çözeceğiz" dedi.

Beykoz'un mülkiyet ve imar sorunu çözülecek!

Cumhur İttifakı AK Parti Beykoz belediye başkan adayı Murat Aydın, Beykoz’un en önemli sorunu olan imar ve mülkiyet sorunun çözüleceğini belirtti.

Beykoz Belediyesi, mesire alanını Okçular Vakfı’na verdi!

Beykoz Belediyesi, Orman ve Su İşleri Bakanlığı’ndan kiraladığı mesire alanının kullanım hakkını 2043 yılına kadar 'bedelsiz bir şekilde' Okçular Vakfı’na verdi...

Sultanbeyli'de Mülkiyet Ofisi açıldı!

Sultanbeyli Belediyesi, mülkiyet sorununu çözmek ve tapu işlemleri sürecini hızlandırmak için Mülkiyet Ofisi'ni hizmete açtı...

beykoz belediyesi mülkiyet sorunu Haberi

beykoz belediyesi mülkiyet sorunu

Kavacık Eurasia Limak Otel’de gerçekleştirilen toplantıya Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, Başkan yardımcıları, birim müdürleri, meclis üyeleri, danışmanlar, muhtarlar ve STK temsilcileri katıldı. Programda AK Parti İstanbul Milletvekili Pervin Tuba Durgut, AK Parti Beykoz İlçe Başkanı Hanefi Dilmaç, MHP İlçe Başkanı Oğuzhan Karaman, Saadet Partisi İlçe Başkanı Şeref Kaçmaz, siyasi parti temsilcileri ve kamu birim müdürleri de katıldı.

Başkan Danışmanı Prof. Dr. Taşkın Kavzoğlu’nun moderatörlüğünü gerçekleştirdiği toplantı İstiklal Marşı’nın ardından Başkan Yücel Çelikbilek’in açılış konuşmasıyla başladı. Hazırlanan 2018 Yılı Faaliyet Filmi ile hizmetlerin masaya yatırıldığı toplantıda bir yıllık çalışmalar masaya yatırıldı. Tamamlanan çalışmaların kapsamlı bir değerlendirmesi yapılırken, birim müdürleri gerçekleştirdikleri sunumlarda yürütülen projelerin geldiği aşamalar hakkında bilgi verdi. Programda söz alan isimler icraatlar hakkında görüş ve önerilerini paylaştı.

Toplantıda yöneltilen soruları...