29 / 04 / 2024

Beykoz Belediyesi uğur ışılak konseri

Beykoz Belediyesi uğur ışılak konseri

İstanbul’un Fethi’nin 561. yıldönümü dolayısıyla Beykoz Belediyesi tarafından düzenlenen Fetih Özel Programı’nda Beykozlular, mehteran gösterisiyle coştular, Uğur Işılak’ın türkülerine de bir ağızdan eşlik ettiler...

Sultangazi Uğur Mumcu Mahallesi'ndeki riskli yapılara ilişkin 1/5000 ölçekli plan notu değişikliği askıda!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Sultangazi ilçesi, Uğur Mumcu Mahallesi, Kent Meydanı Revizyon Nazım İmar Planı Riskli Yapılara ilişkin 1/5000 ölçekli 12.11.2021 tasdik tarihli Plan Notu Değişikliği askıya çıkarıldı.

Uğur Bulut: Deprem değil, çürük yapılar öldürüyor!

Keçiören Belediyesi Kaymakamı Uğur Bulut, İzmir'deki deprem sonrasında açıklamalarda bulundu. Bulut, ''Deprem öldürmüyor, çürük yapılar öldürüyor. Özellikle deprem bölgelerindeki kentsel dönüşümleri ivedilikle yapmalıyız'' dedi.

Edip Uğur: Balıkesir Roman Evleri Türkiye’ye örnek oldu!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından 1. Gündoğan Mahallesi’nde yaşayan Roman vatandaşların 30 yıllık konut sorunu çözülmüştü, konuyla ilgili açıklama yapan Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Roman Evleri'nin Türkiye'ye örnek olduğunu söyledi.

Uğur Beyazgül: Büyükeşhir binası halka sorulsun!

Şanlıurfa Kültürel Mirası Koruma Derneği Başkanı Yüksek Mimar Uğur Beyazgül, yapılması planan Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi’nin yeni binasının yeri ile ilgili açıklama yaptı.

Uğur Mumcu Battı Çıktı Projesi'nde kazık çalışmaları başlıyor!

Hatay Büyükşehir Belediyesi(HBB), Defne ilçesinde yoğun trafik akışına sahip bir bölge olan Uğur Mumcu Bulvarı’nda araç ve yaya trafiğini rahatlatmaya yönelik başlatılan battı çıktı projesi hız kesmeden devam ediyor.

Uğur Mumcu Battı Çıktı Projesi'nde son durum!

Hatay Büyükşehir Belediyesi Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, yaya ve araç ulaşımı için güvenli olmayan, trafik kazalarının sıkça yaşandığı bir bölge olan Defne İlçesi Uğur Mumcu Bulvarı’nda gerçekleştirilen trafik yoğunluğunu azaltacak Battı Çıktı Projesi çalışmalarını yerinde inceledi.

Hatay Uğur Mumcu Battı Çıktı Projesi'nin inşaatı başladı!

Hatay Büyükşehir Belediyesi(HBB), yaya ve araç ulaşımı için güvenli olmayan ve trafik kazalarının sıkça yaşandığı Defne ilçesinde, trafik yoğunluğunu azaltacak Uğur Mumcu Bulvarı Battı Çıktı Projesi çalışmalarına başladı.

Hatay Uğur Mumcu Battı Çıktı Projesi'nin inşaatı başlıyor!

Hatay Büyükşehir Belediyesi(HBB), Defne ilçesinde trafik akışı için yetersiz, yaya ulaşımı için güvenli olmayan ve trafik kazalarının sıkça yaşandığı Uğur Mumcu Bulvarı için hazırlanan Battı Çıktı Projesi’ne bugün başlıyor.

Ahmet Edip Uğur: Bandırma Limanı Türkiye’nin vizyonu olacak!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Balıkesir’deki basın kuruluşlarının temsilcileri ve çalışanlarıyla bir araya geldi, Başkan Uğur Büyükşehir Belediyesi’nin çalışmaları ve projeleri hakkında basın mensuplarını bilgilendirdi

Edip Uğur Balıkesir'deki projelerin son durumunu anlattı!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi'nin proje ve hizmetleriyle ilgili son durumu değerlendiren Büyükşehir Belediye Başkanı Edip Uğur, konumu itibariyle bir çok avantaja sahip Balıkesir'i marka şehir haline getirmek istediklerini söyledi.

Uğur Mumcu Parkı, Eskişehir Odunpazarı'nda törenle açıldı!

Ankara'daki evinin önünde 24 Ocak 1993'te otomobiline konulan bombanın patlaması sonucu hayatını kaybeden gazeteci-yazar Uğur Mumcu için Eskişehir'de merkez Odunpazarı İlçe Belediyesi tarafından yaptırılan park, törenle açıldı.

Ahmet Edip Uğur Balıkesir'de yapılacak 2 bin 400 konutu tanıttı!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, iştiraki olan Balıkesir Toplu Konut AŞ eliyle 2 bin 400 konut yapmak için çalışmalara başladı. Kentteki ilk konut projesinin tanıtımını Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur yaptı.

Ahmet Edip Uğur: Balıkesir'de 2 bin 400 konut inşa edilecek!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi bünyesinde BALTOK'u kurduklarını belirten Başkan Ahmet Edip Uğur, "Yeni Karesi projemizle özellikler dar gelirli vatandaşlara yönelik 2 bin 400 konut inşa edeceğiz" dedi

Beykoz Belediyesi uğur ışılak konseri Haberi

Beykoz Belediyesi uğur ışılak konseri

İstanbul’un Fethi’nin 561. yıldönümü dolayısıyla Beykoz Belediyesi tarafından düzenlenen Fetih Özel Programı’nda Beykozlular, mehteran gösterisiyle coştular, Uğur Işılak’ın türkülerine de bir ağızdan eşlik ettiler.

Belediye Meydanı’nda düzenlenen kutlama programını Beykoz Belediye Başkan Vekili Salim Öztürk, AK Parti Beykoz İlçe Başkanı Adem Sefer, Belediye Başkan yardımcıları Hanefi Dilmaç, Muharrem Kaşıtoğlu, Belediye Meclis üyelerinin yanı sıra alanı dolduran Beykozlular birlikte izledi.

Mehteran ekibinin konseriyle başlayan programa vatandaşların yoğun ilgisi vardı. Fetih Marşı, Genç Osman, Hücum Marşı ve Ceddin Deden gibi eserlerle alandakileri coşturan Mehteran ekibi, Beykozlular’dan büyük alkış aldı. Etkinlikte ayrıca vatandaşlara Beykoz Belediyesi tarafından çay ve meşrubat ikramı yapıldı.

Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek’in Rivakanal Projesi çalışmaları nedeniyle Hollanda’da bulunduğu için katılamadığı programda katılımcılara hitap eden Başkan yardımcısı Muharrem Kaşıtoğlu, Ya ben İstanbul’u alırım...