04 / 05 / 2024

Beykoz Çubuklu Sahil Yolu

Beykoz Çubuklu Sahil Yolu

İBB ve Beykoz Belediyesi’nin ortaklaşa yürüttüğü Beykoz Çubuklu Sahil Yolu projesi başladı. Sahili 10 metre genişletecek projede bisiklet yolları, balık tutma iskeleleri ve marina yer alıyor

Beykoz Çubuklu Sahil Yolu projesi çalışmaları başladı!

İBB ve Beykoz Belediyesi'nin ortaklaşa yürüttüğü Beykoz Çubuklu Sahil Yolu projesi başladı. Sahili 10 metre genişletecek projede bisiklet yolları, balık tutma iskeleleri ve marina yer alıyor.

Beykoz Çubuklu'daki 149 bin 200 metrekarelik riskli alanın imar planı askıya çıkarıldı!

İstanbul, Beykoz, Çubuklu Mahallesi B Bölgesi'ndeki 149 bin 200 metrekarelik riskli alana ilişkin 1/5000 ölçekli koruma amaçlı nazım imar planı ve 1/1000 ölçekli koruma amaçlı uygulama imar planı askıya çıkarıldı.

1947 yılında Üsküdar- Beykoz yolunun inşası için 3,5 milyon liraya ihtiyaç varmış!

1947 yılında Üsküdar Beykoz büyük asfalt sahil yolunun inşası için 3,5 milyon liraya ihtiyaç varmış. 

Beykoz'daki satılık yalılar sahiplerini bekliyor!

İstanbul'un sahil bölgelerinden Beykoz'da yalı piyasasında canlılık yaşanıyor. Bu sene 85 satılık yalı ilanı bulunuyor. Yalıların fiyatı 3 milyon TL'den başlıyor.

Beykoz HMB Villaları'nda 27 milyon TL'ye icradan satılık villa!

T.C. Beykoz İcra Dairesi, İstanbul ili, Beykoz ilçesi, Çubuklu Mahallesi, 187 ada 60 parselde yer alan villayı 27 milyon TL'ye satıyor... 

MESA Orman I’in teslimleri bu ay!

MESA, Beykoz Çubuklu MESA Orman I’deki konut telimlerini bu ay gerçekleştiriyor. MESA Orman I, şehirden uzaklaşmadan, doğa ile komşu bir yaşam sunuyor.

Mesut Özil ve Amine Gülşe Çubuklu'ya taşındı! Ünlülere komşu oldular!

Çamlıca'da bulunan lüks villalarını tadilat ettiren Mesut Özil-Amine Gülşe çifti, kısa süreliğine ünlülerinde yaşadığı Beykoz Çubuklu'daki bir siteye taşındı.

Beykoz HMB Villaları'nda 27 milyon TL'ye icradan satılık tripleks villa!

Beykoz İcra Dairesi, İstanbul ili, Beykoz ilçesi, Çubuklu Mahallesi, HMB Villaları Sitesi 187 ada 60 parselde yer alan tripleks villayı 27 milyon TL'ye satıyor...

Arda Turan ailesiyle beraber Beykoz'daki villasına taşındı!

Arda Turan geçtiğimiz sene Beykoz Çubuklu Vadi'de 5 milyon dolara villa satın almıştı. Villayı baştan aşağı yenileyen Turan, geçtiğimiz ay ailesiyle beraber villasına taşındı. 

Beykoz Çubuklu'da 10 yıllığına kiralık gayrimenkul!

İstanbul İli Beykoz Belediye Başkanlığı, ÇUbuklu'da yer alan gayrimenkul için kiralama ihalesi düzenliyor.

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği ve Ticaret A.Ş. Yeşilköy Çiroz Sahil şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği ve Ticaret A.Ş. Yeşilköy Çiroz Sahil  şubesi bugün Beykoz’da 5 bin TL sermaye bedeli ile açıldı.

Beykoz HBB Sitesi'nde 27 milyon TL'ye icradan satılık 15 tripleks konut!

Beykoz İcra Dairesi, Beykoz'un Çubuklu Mahallesi'nde bulunan 15 tripleks konutu satışa çıkardı. Söz konusu evlerin satış bedeli 27 milyon TL olarak belirlendi. 

Arda Turan Beykoz'da 5 milyon dolara villa aldı!

Arda Turan, eşiyle birlikte Beykoz Çubuklu Vadi'deki kiracı olarak oturuyordu. İkinci çocuklarını kucaklarına almayı bekleyen çift, sitenin en büyük villalarından biri olan 600 metrekare büyüklüğündeki bir villayı 5 milyon dolara satın almış...

Coşkun Tosun: Beykoz sporun merkezi olacak!

CHP Beykoz Belediye Başkan Adayı ve Çubuklu Spor Kulübü Başkanı Coşkun Tosun, Beykoz’u sporun merkezi yapacağını açıkladı.

Beykoz Çubuklu Sahil Yolu Haberi

Beykoz Çubuklu Sahil Yolu

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı Altyapı Hizmet Müdürlüğü tarafından yürütülen sahil yolu projesine, kazık borularının yerleştirilmesiyle başlanmış durumda. Büyükşehir Belediyesi ekipleri, bölgede Kanlıca’dan Çubuklu İskelesi’ne kadar tam bin üç yüz metre uzunluğunda ve yaklaşık on metre genişliğinde bir sahil yolu oluşturmayı planlıyor.


Sahil yoluna ayrı bir güzellik katacağı belirtilen proje tamamlandığında vatandaşlar sahilde rahatça yürüyebilecekler ve bölgede balık tutanlar için gerekli alan da böylece sağlanmış olacak. İlerleyen dönemlerde Burunbahçe ve Çubuklu Sahil’in köprü aracılığıyla birleştirilip, sahil şeridinin toplam boyutunun üç bin metreye çıkarılması ve aynı zamanda Paşabahçe’den Beykoz’a kadar inşa edilecek marinalarla deniz parklanmasına da olanak sağlanması hedefleniyor.


Sahil yolunun 5-6 ay içerisinde tamamlanacağı öngörülürken, belediye yetkililerine göre; sahil yolu inşaatı tamamlandığında sahildeki yürüyüş alanı biraz daha genişleyip. Çubuklu...