03 / 05 / 2024

Beykoz Deri Kundura imar

Beykoz Deri Kundura imar

Beykoz Deri Kundura’nın şirin sokakları yenileniyor. Beykoz’un şirin, mütevazı sokaklarına ev sahipliği yapan Yalıköy Mahallesi’nin Derikundura mevkisi hummalı bir çalışma ile yeni bir çehreye kavuşuyor.

Karar Elektrik Mobilya Tekstil Deri ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karar Elektrik Mobilya Tekstil Deri ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beykoz'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Sabır Keserci tarafından kuruldu.

Beykoz’un tarihi yapıları otel olacak!

Beykoz Kundura Fabrikası'nın özelleştirme ihalesini kazanan şirket fabrika binalarını otele dönüştüreceğini açıkladı. 

Beykoz Kundura sanat merkezine dönüşüyor!

Beykoz Kundura'nın sanat merkezine dönüşme süreci devam ediyor. Lita Yapım Evi ve Tarih Vakfı’nın işbirliğiyle başlayan sözlü tarih projesi 2 yıldır sürüyor.

Beykoz Kundura Fabrikası arazisinin değeri ne kadar?

30 milyon dolara satılan İstanbul'da film seti olarak kullanılan Beykoz Kundura Fabrikası arazisinin değerinin 3 milyon dolar olduğu belirtildi.

2003 yılında Beykoz Kundura özelleştirilecekmiş!

2003 yılında Sümer Holding'in, Beykoz Kundura'nın özelleştirmesine yönelik pazarlık görüşmeleri yapılmış. Büyük bölümü deniz kenarında olmak üzere 182 dönüm arazisi olan işletmeye, 29 milyon 750 bin dolar teklifte bulunulmuş.

Beykoz Deri Kundura’nın şirin sokakları yenileniyor!

Beykoz Deri Kundura’nın şirin sokakları yenileniyor. Beykoz’un şirin, mütevazı sokaklarına ev sahipliği yapan Yalıköy Mahallesi’nin Derikundura mevkisi hummalı bir çalışma ile yeni bir çehreye kavuşuyor.

Yasak dizisi için Beykoz Kundura Fabrikası’ndaki 10 dönümlük alana set kuruldu!

Yasak dizisi için Beykoz Kundura Fabrikası’ndaki 10 dönümlük alana setler kurulan dizi için, Karaköy limanı da yeniden inşa edildi. Ayrıca Nazım karakterinin şirket binası için 600 metrekarelik yapı kuruldu.

Beykoz Kundura Fabrikası dizi setlerine ev sahipliği yapıyor!

2004 yılında Yıldırım Holding tarafından satın alınan Beykoz Kundura Fabrikası son zamanlarda dizi setlerine ev sahipliği yapıyor.Fabrikada dizi çekmenin bedeli aylık 30 bin lira, günlük ise 2 bin liraya mal oluyor.

Beykoz Kundura Fabrikası dizilere ev sahipliği yapıyor!

Beykoz Kundura Fabrikası bu sezon birçok diziye ev sahipliği yapıyor...

Beykoz Kundura Fabrikası Kabadayı dizi için plato oldu!

Ay Yapım’ın, ‘Kabadayı’ dizisi için yaptırdığı platoyu eylül başına yetiştirebilmek için hummalı bir çalışma Beykoz Kundura Fabrikası’nda

Beykoz Kundura Fabrikası'nda Öyle Bir Geçer Zaman Ki!

Kundura fabrikasının özelleştirilmesinin ardından dev bir sinema platosu haline gelmesinin öyküsü ev sahipliği yaptığı yapımlara bile taş çıkartıyor

Beykoz Belediyesi, Okullar Hayat Olsun Projesini hayata geçiriyor!

Okulların toplum hizmetine açılması ve sosyal öğrenme merkezi olarak yeniden şekillenmesi amacıyla Milli Eğitim Bakanı Ömer Dinçer'in talimatıyla başlatılan “Okullar Hayat Olsun Projesi” Beykoz'da hayata geçiyor

Beykoz'da Anadoluhisarı'nda 7.6 milyon TL'ye icradan satılık yalı!

T.C. Beykoz İcra Müdürlüğü, İstanbul ili Beykoz ilçesi Anadoluhisarı mahallesi, Toplar önü mevkiindeki yalıyı 7 milyon 600 bin TL'den satışa çıkardı. Satış, 08 Mayıs 2012 Salı günü 15:00-15:15 saatleri arasında gerçekleştirilecek

Beykoz Deri Kundura imar Haberi

Beykoz Deri Kundura imar

Beykoz’un şirin, mütevazı sokaklarına ev sahipliği yapan Yalıköy Mahallesi’nin Derikundura mevkisi hummalı bir çalışmayla yeni bir çehreye kavuşuyor. Çamlıbahçe Mahallesi’yle Yalıköy Mahallesi’nin komşu olduğu sokaklar bakımlı bir görünüm kazanırken mahallenin güzelliği de ortaya çıkıyor.  

İlçenin dört bir köşesinde meydan düzenlemesi, merpen çalışmaları, yol yapım, kaldırım ve bordür döşeme çalışmalarını doludizgin sürdüren Beykoz Belediyesi, Yalıköy Mahallesi Derikundura Sokakları’nı da yeni ve bakımlı bir çehreye kavuşturuyor.

Beykoz Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından Süreyya İlmen Caddesi’ne bağlı Osman Hamdi Bey Sokak, Aytuğ Sokak, Ulusoy Sokak, Derikundura Sokak, Hürriyet Çıkmazı ve Ali İhsan Kalmaz Sokak’ta hummalı bir küp taş döşeme çalışması yürütülüyor. Restorasyonu yapılan Tarihi Kışla ve civarındaki sokaklar bu çalışmayla bir bütünlük kazanıyor.

Mahalledeki çalışmaları yerinde inceleyen Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek: “İlçemizin...