04 / 05 / 2024

beykoz inönü yalısı

beykoz inönü yalısı

Beykoz İcra Dairesi, Beykoz Anadolu Hisarın'daki Komodor Remzi Bey Yalısı'nı satışa çıkardı. Açık artırma usulüyle ihale edilecek yalının fiyatı 20 milyon TL olarak belirlendi.

İnönülerin yalısı 7.6 milyon TL'ye icradan satılık!

İnönü Ailesi'ne ait Beykoz Anadolu Hisarı'ndaki tarihi yalı icradan satışa çıkarıldı. 4 kattan meydana gelen ve boğaz kenarında yer alan yalının değeri 7 milyon 600 bin lira...

Gaziantep Kuzeyşehir ve Güneyşehir projeleri için ön talep toplanıyor!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, kentte hayata geçireceği 14 bin konutluk proje için ön talep sürecini başlattı. 

Isı, su, ses ve yangın yalıtımı tüm şehirlerimizde binaların tamamında uygulanmalı!

Yalıtım sektörünün çatı kuruluşu İZODER, ‘8 Kasım Dünya Şehircilik Günü’ dolayısıyla yaptığı açıklamada, tüm kentlerde depreme karşı güvenli, enerji verimli ve konforlu binalara sahip olmak için ısı, su, ses ve yangın yalıtımının binaların tamamında uygulanması gerektiğine değindi.

Feryal Gülman, Bebek'teki yalısını satamayacak!

Feryal Gülman, diziler sayesinde ünü Orta Doğu’ya kadar ulaşan dillere destan yalısını 245 milyon TL'ye satışa çıkarmıştı, Kemal Gülman da satışa engel olmak için İstanbul 12. Asliye Ticaret Mahkemesi’ne başvurarak dava açtı.

Ethem Pertev Yalısı’nın akıbeti ne olacak?

Etel ve Robert Baler'in boşanma kararı sonrası çiftin yaşadığı Kanlıca’daki tarihi Ethem Pertev Yalısı’nı nasıl paylaşacakları herkes tarafından merak edildi. Yalının Baler çiftinde değil, Nina Lydia Joukowsky’ye ait olduğu öğrenildi...

Mimar Esra Kestirengöz, Ahmet Eren'in yalısını hazırlıyor!

Holywood aktör ve aktrislerinin de bulunduğu birçok isme özel projeler yapan Mimar Esra Kestirengöz, Ahmet Eren'in Çengelköy'deki yol yalısını hazırlıyor...

Ebru Gündeş Kanlıca'daki 25 milyonluk yalısından taşınıyor!

Ünlü şarkıcı Ebru Gündeş, Beykoz Kanlıca'da uzun yıllardır oturduğu ikiz yalısından taşınma kararı aldı. Gündeş'in yeni rotası Kemerburgaz oldu...

Hacı Zeynelabidin Tagiyev’in Büyükada’daki yalısı satışa çıktı! 

Azerbaycanlı hayırsever işadamı Hacı Zeynelabidin Tagiyev’in Büyükada’da yer alan yalısı satışa çıkarıldı. 17 milyon TL değer biçilen 300 senelik tarihi yapının pek çok alıcısının olduğu açıklandı.

Komodor Remzi Bey Yalısı'nın restasyonunda iş kazası!

Beykoz'daki Komodor Remzi Bey Yalısı'nda restorasyon çalışmalarının yapıldığı sırada iş kazası meydana geldi.

Tatlıcıların yalısına haciz geldi!

Piyasalarda gayrimenkul zenginliği ile bilinen, 2012'de vefat eden merhum iş insanı Şehmus Tatlıcı’nın kızı Gülşen İlter’in borcundan dolayı Tatlıcıların Kanlıca'daki yalısının bir kısmına haciz geldi.

Hekimbaşı Salih Efendi Yalısı'na 50 milyon dolarlık teminat!

Beykoz'daki Hekimbaşı Salih Efendi Yalısı'na çarpan geminin ait olduğu şirket ve yalı sahipleri arasında protokol imzalandı. Protokole göre yalının onarımı için 50 milyon dolarlık ihtiyati haciz teminatı yatırıldı.

Reza Zarrab’ın yalısı Meclis’te tartışmalara neden oldu!

TBMM'de masaya yatırılan İmar Affı düzenlemesinin ABD’de tutuklu bulunan Reza Zarrab’ın boğazdaki yalısını da kapsadığı iddiası Meclis’te tartışmalara sebep oldu

Hekimbaşı Salih Efendi Yalısı’nı yıkan gemi için sürpriz karar!

Dümeni kilitlendiği için Beykoz’daki tarihi Hekimbaşı Salih Efendi Yalısı’na çarparak durabilen gemi ile ilgili sürpriz bir gelişme daha yaşandı.

Propa Vista mağazaları için ön talep süreci başladı!

Kartal Yakacık Metro İstasyonu ve E-5 karayolunun hemen yanında yükselen Propa Vista projesindeki mağazalar için ön talep süreci başladı.

beykoz inönü yalısı Haberi

beykoz inönü yalısı

Beykoz İcra Dairesi, Beykoz Anadolu Hisarın'daki Komodor Remzi Bey Yalısı'nı satıyor. İhale 28 Şubat 2017 günü saat 15:30'da gerçekleşecek. 


Toplar Önü Meydanı Mevkii'nde yer alan yalı 61 ada 1 parsel üzerinde konumlanıyor. 450 metrekare yüzölçümüne sahip evin toplan kullanım alanı 637 metrekaredir. 


İmar planında korunacak ve yaşatılacak tarihi çevrede-sahil şeridinde kalmakta olan gayrimenkul kültür varlıkları, lokanta, kahvehane gibi kullanımlar dışında bağımsız bölüm artışı yapmamak kaydıyla satılıyor. 


Yalıda  4 salon, 6 oda ve 7 banyo ve tuvalet ile asansör mevcut. Denize sıfır ve ulaşımı kolay olan yalı Anadoluhisarı Kalesi ile Boğaziçi arasında yer alıyor. 


Adresi : Anadoluhisarı Mah.Toplarönü Sok.No:6 Beykoz / İSTANBUL

Yüzölçümü : 450,08 metrekare

Arsa Payı : Tam

Kıymeti : 20.000.000,00 TL



Satış şartları:

1- İhale açık artırma suretiyle yapılacaktır. Birinci artırmanın yirmi gün öncesinden, artırma tarihinden...