06 / 05 / 2024

Beykoz iskan sorunu

Beykoz iskan sorunu

İYİ Parti İstanbul Milletvekili Hayrettin Nuhoğlu ve CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal Beykoz'un imar ve iskan sorununa dikkat çekti...

5 yıl içinde iskan alınmazsa ne olur?

Müteahhitten ev alanlar iskan sorunu ile karşılaşabiliyor. Peki, müteahhit iskanı almadan gitmişse ne olur? 5 yıl içinde iskan alınmazsa ne olur?

Beykoz Tokatköy'de kentsel dönüşüm sorunu!

Beykoz Tokatköy'deki kentsel dönüşüm projesi kapsamında vatandaşların herhangi bir sözleşmeye imza atmadığı öğrenildi.

Beykoz'un imar sorunu çözülüyor mu?

DostBeykoz köşe yazarı Şeref Kaçmaz Beykoz'daki imar uygulamalarını kaleme aldı. İşte Şeref Kaçmaz'ın o yazısı...

Beykoz'un imar ve iskan sorunu çözülecek mi?

İYİ Parti İstanbul Milletvekili Hayrettin Nuhoğlu ve CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal Beykoz'un imar ve iskan sorununa dikkat çekti...

Beykoz nasıl kurtarılır?

Beykoz'da birçok vatandaş imar barışından faydalanamadı. Peki Beykoz'un imar sorunu nasıl çözülecek?

Beykoz'un imar sorunu çözülmeli! Deprem kapıda!

Beykoz'un imar sorunu devam ediyor. Peki büyük İstanbul depremi kapıdayken Beykoz'un imar sorunu nasıl çözülecek?

Kartepe Bahçekent'in iskan sorunu çözülüyor!

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman'ın başlattığı Uzunçiftlik Mahallesi S.S.Bahçekent Konut Yapı Kooperatifi’nde bulunan 534 dairenin iskan sorunu çözülüyor.

Beykoz’un mülkiyet ve imar sorunu yılan hikayesine döndü!

İstanbul'un gözde ilçeleri arasında yer alan Beykoz’da mülkiyet ve imar sorunu yılan hikayesine döndü...

Beykoz'un imar ve mülkiyet sorunu çözülüyor!

Saadet Partisi Beykoz İlçe Başkanlığı, Temmuz ayı basın toplantısını gerçekleştirdi. Beykoz’da yapılan basın toplantısında İstanbul’un birçok yerindeki imar sorunları konuşuldu. 

Beykoz'un mülkiyet sorunu yüzde 90 çözülecek!

Beykozlular'la bir araya gelen AK Parti Beykoz Belediye Başkan Adayı Murat Aydın, “Mülkiyet melesi, yüzde 90 çözülecek. İmar sorunu er ya da geç çözülecek” dedi.

İmar barışına 17 buçuk milyar TL yatırıldı!

Milyonlarca konutun imar ve iskan sorunu çözmek adına başlatılan imar barışına başvurular devam ediyor. İmar barışına 10 milyon başvuru geldi bu kapsamda 17 buçuk milyar bedel yatırıldı. 

Beykoz'un mülkiyet ve imar sorunu çözülecek!

Cumhur İttifakı AK Parti Beykoz belediye başkan adayı Murat Aydın, Beykoz’un en önemli sorunu olan imar ve mülkiyet sorunun çözüleceğini belirtti.

Murat Miniç: Beykoz'da imar sorunu var!

İYİ Parti Beykoz Belediye Başkan Adayı Bilgehan Murat Miniç, adayların çözüleceği yönünde vaatler verdiği imar sorunuyla ilgili konuştu. 

Beykoz iskan sorunu Haberi

Beykoz iskan sorunu

İYİ Parti İstanbul Milletvekili Hayrettin Nuhoğlu yaptığı açıklamada, İstanbul Beykoz'da uzun senelerdir çözülemeyen mülkiyet ve imar sorunları nedeniyle geleceğe umutla bakamadıklarını söyledi.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, Nuhoğlu, "Memleketlerine ya da farklı şehirlere göç etme imkanlarının olmadığı da düşünülecek olursa Beykoz'daki sorunların önemi daha iyi anlaşılır. Mülkiyet ve imar sorunlarının çözümü amacıyla çıkarıldığı söylenen birçok kanuna rağmen Beykozlular istenen rayiç bedeller altında ezilirken 'yandaş' denilen birileri ormanları ve içme suyu havzalarını tel örgülerle çevirerek talan etmeye devam ediyor." şeklinde konuştu.

CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal da Beykoz'un imar ve iskan sorununa değindi.  Mahmut Tanal, Beykoz'un 2/B arazilerine ilişkin yasal düzenleme nedeniyle sorunlarla karşı karşıya kaldığını söyledi.

AK Parti İstanbul Milletvekili Mustafa Demir ise konuyla ilgili olarak, Beykoz'da yaşanan mülkiyet sorunlarının...