12 / 05 / 2024

beykoz Kardeşlik Parkı

beykoz Kardeşlik Parkı

Beykoz Belediyesi kardeş olduğu Şanlıurfa’nın Hilvan'da bir park inşa ederek güzel bir dayanışma ve kardeşlik örneği sergiledi. Beykoz ve Hilvan belediye başkanlarının katılımıyla açılışı yapılan parka en çok da coşkuyla alanı dolduran çocuklar sevindi...

Kardeşlik Vakti Uluslararası Organizasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kardeşlik Vakti Uluslararası Organizasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 30 bin TL sermaye bedeli ile Barış Sezek tarafından kuruldu.

Eyüpsultan Yeşilpınar Gençlik Parkı yıkımı yeniden durduruldu!

İBB tarafından gerçekleşen Eyüpsultan Yeşilpınar’da bulunan Gençlik Parkı yıkımları yeniden durduruldu.

Vatandaştan İBB'ye kentsel dönüşüm tepkisi!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Eyüpsultan'daki mahkeme kararıyla yıkım çalışmaları durdurulan Gençlik Parkı'nın yerine inşa edilen parkta çalışmalarına devam ediyor.

İBB'nin Eyüpsultan'daki Gençlik Parkı'nı yıkım kararına mahkemeden dur!

İBB iştiraki KİPTAŞ tarafından Eyüpsultan'da hayata geçirdiği kentsel dönüşüm projesi kapsamına alınan Gençlik Parkı'nın yıkılmasıyla ilgili kararının yürütmesi durduruldu.

Eyüpsultan Gençlik Parkı yıkıldı!

Eyüpsultan'da kentsel dönüşüm çalışmaları için yıkımlara başlayan İBB tüm tepkilere rağmen ilçede yer alan Gençlik Parkı'nın yıkımını gerçekleştirdi.

Eyüpsultan Gençlik Parkı'nda yıkım grevi!

Kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında yıkım kararı alınan Eyüpsultan Geçnlik Parkı'nda yıkım kararının bozulmasını isteyen vatandaşlar grev yapıyor. 

Tevfik Göksu'dan Yeşilpınar'daki kentsel dönüşüme tepki!

Esenler Belediye Başkanı M. Tevfik Göksu Eyüpsultan'da devam eden kentsel dönüşüm çalışmalarında Gençlik Parkı'nın yıkıma dahil edilmesine tepki gösterdi.

Eyüpsultan Gençlik Parkı yıkım karar yargıda!

Eyüpsultan'a bağlı Yeşilpınar'da kentsel dönüşüm çalışmaları için Eyüpsultan Gençlik Parkı'nın yıkımına karar vermişti. Söz konusu karar yargıya taşındı.

OSB’lere yeni model!

Türkiye'de ihtisas OSB’lerin sayısının yükseleceğini söyleyen Sanayi ve Teknoloji Bakanı Varank, OSB’ler arasında işbirliği imkanlarının doğacağını kaydetti. 10 OSB arasında ‘kardeşlik’ protokolü de imzaladı.

Bu park, Japonya'daymış hissi uyandırıyor!

Konya ile Japonya'nın Kyoto kenti arasında kardeşlik ilişkilerinin geliştirilmesi için Büyükşehir Belediyesince yaptırılan Japon Kyoto Parkı, kentin turizmine önemli katkı sağlıyor.

Elazığ Fethi Sekin Külliyesi 2020'de tamamlanacak!

Elazığ'da inşaatı duran Fethi Sekin Külliyesi'nin borçları yüzünden inşaat durmuştu. Milli Birlik ve Kardeşlik Federasyonu başkanı külliye ile ilgili açıklamalarda bulundu. Külliye 2020 yılında açılacak.

Gençlik Parkı için kira sertifikası ihraç edilecek!

Ankara’nın tarihi simgelerinden olan Gençlik Parkı, Hazine Varlık Kiralama Şirketi’ne devredildi. Şirket, parkın kiralama gelirlerine karşılık kira sertifikası (sukuk) çıkarıp ihraç edecek.

Türkiye Varlık Fonu'ndan Ankara Gençlik Parkı açıklaması!

TVF tarafından, Ankara Gençlik Parkı’nın TVF'ye devredildiğine dair haberlerin gerçeği yansıtmadığı belirtildi...

beykoz Kardeşlik Parkı Haberi

beykoz Kardeşlik Parkı

Beykoz ve Hilvan arasına gerçekleşen kardeş şehir protokolü gereğince yapılan parkın açılışına Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık, AK Parti Beykoz İlçe Başkanı Adem Sefer, AK Parti Şanlıurfa il Başkanı Av. Yusuf Eğilmez, AK Parti Hilvan İlçe Başkanı Hanif Düzme, belediye meclis üyeleri, köy muhtarları ve  vatandaşlar katıldı.  


Halkın yoğun ilgi gösterdiği parkın açılışından önce Hilvan belediyesini ziyaret eden Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek açılış öncesinde kardeş şehir protokolünü imzalayarak barış ve kardeşlik mesajları verdiler.


Açılışta konuşan Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek: "İyilikler ve sevgiler paylaştıkça artar ve anlam kazanır. Biz sadece bugün değil, ezelden beri Müslüman olarak kardeşiz ve bu kardeşliğimiz her daim devam edecektir" dedi.


Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık ise: "Hilvan ve...