02 / 05 / 2024

Beykoz Kariyer Merkezi Sabiha Gökçen Havaalanı Çelebi

Beykoz Kariyer Merkezi Sabiha Gökçen Havaalanı Çelebi

Beykoz Kariyer Merkezi ve Çelebi Yer Hizmetleri ortak çalışmasıyla Sabiha Gökçen Havaalanı’nda istihdam edilmek üzere başvuru yapan işçi adayları Beykoz Belediyesi’nde bugün gerçekleştirilen mülakatlar neticesinde belirlendi.

EGM’de kadrolu çalışmak isteyenlere müjde! Başvurular başlıyor! Acele edin!

Emniyet Genel Müdürlüğü, bünyesinde istihdam etmek üzere kadrolu personel alımı yapacağını açıkladı. Cumhurbaşkanlığı İşe Alım ve Kariyer Merkezi üzerinden yayımlanan ilan kapsamında başvuruların 6 Kasım’da başlayacağı öğrenildi.

Metro Mep A.Ş Merkezi Gürcistan İstanbul Merkez Şubesi açıldı!

Metro Mep A.Ş Merkezi Gürcistan İstanbul Merkez Şubesi bugün Beykoz'da bin TL sermaye bedeli ile Oya Dağıstanlı tarafından açıldı.

Beykoz’da imar ofisi hizmete açıldı!

İstanbul Beykoz Belediyesi, Çavuşbaşı imar planları hakkında vatandaşları bilgilendirmek için “İmar İletişim Merkezi”ni hizmete açtı. 

Tabiata göç eden ünlülerin tercihi Beykoz oldu!

Bir zamanlar İstanbul’un en merkezi semtlerinde oturan ünlüler, son dönemlerde tabiata doğru göç ediyor. Birçok sanatçı, geçmişte akıllarına bile getirmedikleri Anadolu yakasının uzak diyarı olarak bilinen Beykoz’da yaşıyor.

Beykoz Çavuşbaşı'nda Meydan Düzenleme Projesi inşaatı başladı! 

Beykoz Çavuşbaşı’nda düzenli yeşil alanları, çocuk oyun parkı, spor alanları, yürüyüş ve bisiklet yollarıyla sosyal hayatın merkezi haline gelecek Çiftlik Mahallesi Meydan Düzenleme Projesi inşaatı başlatıldı...  

Beykoz Soğuksu Gençlik Merkezi 2020'de açılacak!

Beykozlu gençlere kültür-sanat, eğitim ve spor alanlarında hizmet verecek olan Soğuksu Gençlik Merkezi’nin inşaatı hız kesmeden devam ediyor.

Nev Alışveriş Merkezi Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Nev Alışveriş Merkezi Yatırımları Anonim Şirketi bugün Beykoz'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Nevin Kalyoncu ve Reyhan Kalyoncu kuruldu. 

Şişli'deki Şetat Ticaret Merkezi binası 140 milyon TL'ye satılıyor!

Beykoz 1. Sulh Hukuk Mahkemesi, Şişli Cumhuriyet Mahallesi'nde yer alan Şetat Ticaret Merkezi binasını 140 milyon TL'ye satışa çıkardı...

İAÜ 'Depreme Hazır Mısınız' paneli yarın!

İstanbul Aydın Üniversitesi (İAÜ) Afet Eğitimi Uygulama ve Araştırma Merkezi (AFAM) ve İAÜ Kariyer Merkezi’nin düzenlediği “Depreme Hazır Mısınız?” panelinde Türkiye’nin deprem gerçeği masaya yatırılıyor..

Coşkun Tosun: Beykoz sporun merkezi olacak!

CHP Beykoz Belediye Başkan Adayı ve Çubuklu Spor Kulübü Başkanı Coşkun Tosun, Beykoz’u sporun merkezi yapacağını açıkladı.

Beykoz Belediyesi'nden Selim’e yeni hizmet binası!

Beykoz Belediyesi’nin kardeş şehri olan Kars’ın Selim ilçesinde inşa ettiği Selim Belediyesi Hizmet Binası ve Yücel Çelikbilek Kültür Merkezi açıldı.

Kavacık Kültür ve Sanat Merkezi 17 Şubat'ta açılıyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Beykoz Belediyesi, Kavacık Kültür ve Sanat Merkezi'ni 17 Şubat'ta hizmete açıyor.

Beykoz Çiftlik Mahallesi'ne aile sağlığı merkezi geliyor!

Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek’in ilçe sakinlerini imar, mülkiyet konuları hakkında bilgilendirdiği ve soruları yanıtladığı Halk Meclisleri toplantıları devam ediyor.

Beykoz Kariyer Merkezi Sabiha Gökçen Havaalanı Çelebi Haberi

Beykoz Kariyer Merkezi Sabiha Gökçen Havaalanı Çelebi

Beykoz Kariyer Merkezi firma ziyaretleri ve tanıtım faaliyetleriyle eleman arayan firmaların taleplerini karşılamaya, istihdam ve meslek edindirme projeleri için yeni ortak çalışmalar yapmaya devam ediyor. 


Sabiha Gökçen Havaalanı’nda yer ve bavul hizmetleri, etiketleme, E ve B sınıfı ehliyete sahip olanlar için şoför alımı alanlarında görev yapmak üzere Beykoz Belediyesi Kariyer Merkezi birimine başvuran 1000 kişi arasından seçilen 300 kişiyle, Çelebi Yer Hizmetleri firması yetkilileri yüz yüze görüşme yaptı. Yapılan görüşme sonucunda 64 kişi hakkında olumlu sonuca ulaşıldı. Görüşmeleri olumlu sonuçlanan kişilerin gerekli belgeleri tamamlamalarının ardından işe başlama tarihleri belirlenecek.


Aktif olarak 1200 firmayla çalışan, son iki ay içinde ise 30 firmayla görüşme yaparak ilçedeki istihdama katkı sunan  Beykoz Kariyer Merkezi, ilçedeki firmaların eleman taleplerini en doğru seçimle karşılıyor.


Beykoz...