09 / 05 / 2024

Beykoz Kavacık Kavşağı ne oldu

Beykoz Kavacık Kavşağı ne oldu

Beykoz Belediyesi’nin vatandaşlardan gelen taleplerle yaptığı girişimler neticesinde, Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından yürütülen Kavacık kavşak düzenlemesinde bağlantı yolları ve üst geçitler tamamlanarak, asfalt serimine başlandı.

Beykoz Kavacık, Rüzgarlıbahçe ve Göztepe Mahallelerinin imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Beykoz İlçesi, Kavacık, Rüzgarlıbahçe ve Göztepe Mahallelerinin bir kısmına ilişkin 1/5000 ve 1/1000 Ölçekli Koruma Amaçlı Nazım ve Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Beykoz Kavacık, Yenimahalle ve Göztepe mahallelerinin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıda!

İstanbul İli, Beykoz İlçesi, Kavacık, Göztepe ve Yenimahalle Mahallelerinin bir kısmına ilişkin 1/5000 ve 1/1000 Ölçekli Koruma Amaçlı Nazım ve Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı.

Kavacık'taki arsa Medipol Üniversitesi için Milli Emlak'a mı devredildi?

Kavacık'taki Karayolları Genel Müdürlüğü'ne ait 256 bin metrekarelik arsa Medipol Üniversitesi için Milli Emlak'a mı devredildi? Sözcü Gazetesi köşe yazarı Uğur Dündar anlattı...

Kuzeybatı Çevre Yolu ve Çevik Kuvvet Köprülü Kavşağı projelerinin akıbetleri TBMM'de!

Şanlıurfa'da yapılan Kuzeybatı Çevre Yolu Projesi ile Çevik Kuvvet Köprülü Kavşağı projelerinin akıbetleri meclis gündemine taşındı. CHP'li Aydınlık, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Beykoz Kavacık'a millet kıraathanesi müjdesi!

Beykoz kitapseverlerin ve ders çalışmak isteyen öğrencilerin uğrak noktası haline gelecek olan millet kıraathanesine kavuşuyor.

Çorlu Emlak Konut Köprülü Kavşağı yenileniyor!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Emlak Konutları Kavşağı Projesi'ni hayata geçiriyor.

İzmit Otogar Köprülü Kavşağı'nın inşaatı yarım kaldı!

Temeli 19 Kasım 2016 tarihinde atılan İzmit Otogar Köprülü Kavşağı Proje inşaatı yarım kaldı. Firma üç ay boyunca ödenek alamayınca işi bıraktı.

Kavacık Kültür ve Sanat Merkezi 17 Şubat'ta açılıyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Beykoz Belediyesi, Kavacık Kültür ve Sanat Merkezi'ni 17 Şubat'ta hizmete açıyor.

Koz Endüstri ve Yapı Sanayi Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Kavacık Şubesi açıldı!

Koz Endüstri ve Yapı Sanayi Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Kavacık Şubesi 200 bin TL sermaye ile 21 Kasım'da kuruldu. 

TOKİ Konya Beyşehir Küçükavşar 2. Etap kura sonuçları açıklandı!

TOKİ Konya Beyşehir Küçükavşar 2. Etap kura sonuçları açıklandı. Toplamda 62 adet daireden meydana gelen projede fiyatlar 81 bin 534  TL'den başlıyor. 

Sakarya Yazlık Kavşağı'nda çalışmalar başladı!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Yazlık Kavşağı’nda hayata geçirilecek yeni ulaşım projesi için çalışmaların başladığını söyledi.

Denizli Hal Köprülü Kavşağı projesinin inşaatı başladı!

Denizli Büyükşehir Belediyesi, ulaşım alanında yaptığı yatırımlara devam ediyor, büyükşehir bu kapsamda Hal Köprülü Kavşağı projesine başladı.

Sakarya Topça Kavşağı ihaleye çıkıyor!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu Topça Kavşağı'yla ilgili açıklamalar yaptı, Toçoğlu kavşağın kısa zaman içerisinde ihaleye çıkacağını da söyledi.

Beykoz Kavacık Kavşağı ne oldu Haberi

Beykoz Kavacık Kavşağı ne oldu

Kavacık trafiğini çözüme kavuşturacak yeni kavşak ve yan yol çalışmalarında sona yaklaşıldı. Kavacık Meydanı’nda sürücülere sıkıntı yaşatan trafik sıkışıklığı, yeni yollar, kavşak ve çevre düzenlemesiyle nihayet sona erecek. Hızla ilerleyen çalışmalar sonunda Kavacık kavşağı yeni yolları, üst geçitleri ve çevre düzenlemesiyle vatandaşların hizmetine sunulacak.


Yeni yollara asfalt serimi yapılıyor


İstimlâk işlemlerinin ardından açılan yeni yollara asfalt serimi yapılırken, Karayolları Genel Müdürlüğü trafik sorununun kalıcı çözümü için başlatılan viyadük bağlantıları ve üst geçitlerin yapımı da tamamlandı. Yapılan trafik düzenlemesi kapsamında Kavacık Kavşağı tam tur dönüşe kapatılarak yeni yollardan alternatif geçişler verilecek, bunun yanı sıra tek yöne inen ve güzergâhı değişen yollar da olacak.


Yücel Çelikbilek: Yeni ve kalıcı çözümler peşindeyiz


Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, konuya ilişkin yaptığı açıklamada Kavacık Kavşağı’nda yaşanan trafik sıkıntısının daima...