02 / 05 / 2024

Beykoz Korusu muhtarlar toplantısı

Beykoz Korusu muhtarlar toplantısı

Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, muhtarlarla buluştuğu ‘İstişare ve Hizmet Değerlendirme Toplantısı’nda çalışmaları anlattı ve talepleri dinledi. Çelikbilek toplantıda tüm mahallelere adil şekilde hizmet götürmeye gayret ettiklerini söyledi.

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Hidiv Korusu Şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Hidiv Korusu Şubesi bugün Beykoz'da 5 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Sılanur Binici tarafından açıldı.

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret A.Ş. Beykoz Korusu Şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret A.Ş. Beykoz Korusu Şubesi Beykoz'da 5 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Sılanur Binici tarafından kuruldu.

Beykozlular tapularına kavuşacak!

AK Parti Belediye Başkan Adayı Murat Aydın, Beykoz Mahalle Muhtarları ile buluştu. Aydın, imar sorunun çözüleceğini, tapuların teslim edileceğini söyledi.

TBMM Başkanlığı'ndan Beykoz Korusu açıklaması!

TBMM Başkanlığı, İstanbul'un Anadolu yakasında misafirhane ihtiyacını karşılamak gayesiyle, Beykoz Korusu içerisindeki binaların kullanılmak üzere TBMM bünyesine katılacağı belirtildi.

Boğaz'daki Abraham Paşa Çiftliği sosyal tesis oluyor!

Beykoz Korusu’ndaki Abraham Paşa Çiftliği, milletvekilleri için sosyal tesis oluyor. AK Parti’nin hazırladığı bir teklifte milletvekilleri ile eski vekillerin, kamuya ait tüm sosyal tesis ve imkânlardan yararlanmalarını öngörüyor..

Beykoz Belediyesi'nden imar planları bilgilendirme toplantısı!

Beykoz Belediyesi, Boğaziçi Gerigörünüm ve Etkilenme Bölgesi 1. Etap 1/1000 Ölçekli İmar Planlarının kapsadığı mahallelerin muhtarlarını düzenlediği toplantıyla bilgilendirdi.

Beykoz Ziya Ünsel Ortaokulu'nun yenilenmesi İBB'ye takıldı!

Beykoz'da 80 yıldır eğitim veren Ziya Ünsel Ortaokulu'nun yenilenmesi İBB'ye takıldı. Büyükşehir Belediyesi, yıkımdan çıkacak molozların Beykoz Korusu'ndan taşınacak olması sebebiyle izin vermedi

Dap Yapı Beykoz ve Maslak projeleri 2017'de başlıyor!

Dap Yapı Validebağ Korusu'nun karşısında yer alan arsada hayata geçirdiği Dap Validebağ Konakları ön talep toplamaya devam ediyor. Firma Beykoz ve Maslak projelerine 2017'de başlayacak.

Beykoz'da Muhtarlık İşleri Müdürlüğü kuruluyor!

Muhtarların vatandaşlara daha etkin ve hızlı hizmet vermesi için Beykoz Belediyesi bünyesinde kurulan Muhtarlık İşleri Müdürlüğü 45 mahallenin muhtarını istişare ve tanıtım toplantısında bir araya getirdi.

1936 yılında Milli Eğitim, Beykoz Korusu'nu almak istiyor!

1936 yılında Milli Eğitim, Beykoz'da geniş bir arazi üzerine yayılmış olan Abraham Paşa veya Beykoz Korusu'nu almak istiyormuş. Aynı yıl Emlak Bankası'nın mülkiyetinde bulunan korunun değeri 30 bin liraymış.

Beykoz’daki elektrik sorunları masaya yatırıldı!

Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, AYEDAŞ Dağıtım Operasyonları Direktörü Fikret Türkmen'le bir araya gelerek enerjiyle ilgili vatandaşların, muhtarların ve belediyenin taleplerini iletti karşılıklı olarak çözüm önerileri dile getirildi

Beykoz'un mülkiyet sorunu çözüldü!

Mahalle muhtarları Beykoz Belediyesi’nin düzenlediği olağan istişare toplantısında bir araya geldi. Toplantıda “Her alanda güzel bir Beykoz İçin çalışıyoruz” diyen Başkan Çelikbilek yakın zamanda hayata geçecek çalışmaları etraflı bir şekilde aktardı

1985 yılında Abrahampaşa Korusu mezbele haline gelmiş!

1985 yılında Beykoz'daki Abrahampaşa Korusu mezbele haline gelmiş. Balkanlar'ın en çok ağaç çeşidine sahip 240 bin metrekare alanındaki tarihi koru, Beykoz Belediyesi tarafından 800 milyon lira harcanarak düzenlenecekmiş.

Beykoz Korusu muhtarlar toplantısı Haberi

Beykoz Korusu muhtarlar toplantısı

Beykoz Korusu İBB Sosyal Tesisleri’nde gerçekleştirilen istişare toplantısına Beykoz Kaymakamı Süleyman Erdoğan, Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, mahalle muhtarları ile belediye başkan yardımcıları katıldı.


Toplantının açılış konuşmasını yapan Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, istişare toplantılarının Ramazan Ayı ve Cumhurbaşkanlığı seçimleri dolayısıyla bir süre yapılamadığını fakat muhtarlarla her platformda bir arada olduklarını söyledi.


Beykoz Muhtarlar Derneği Başkanı ve Çubuklu Muhtarı Hüsnü Kolcu ise, istişare toplantılarının çok verimli geçtiğini ifade ederek, dernek merkezi için yer talebinde bulundu. Kolcu ayrıca, 30 yıldır yapılamayan Nazım Tur Caddesi’nin yapılmasından dolayı da Başkan Çelikbilek’e teşekkür etti.


Soğuksu Mahalle Muhtarı Muammer Aydınoğlu söz alarak, mahalleye kazandırılan Soğuksu Spor Kulübü tesisleri için teşekkür ederken, Çamlıbahçe Mahalle Muhtarı Necmettin Kahveci de, mahallede yapımı devam eden asfalt, tretuvar ve merpenli sokaklardan dolayı teşekkür etti.


Diğer...