30 / 04 / 2024

Beykoz muhtarlar toplantısı

Beykoz muhtarlar toplantısı

İmar planlarıyla ilgili açıklamalarda bulunan Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek: “2019 yılı itibariyle imar planlarını tamamlamayı hedefliyoruz. İmar planları konusunda en fazla muzdarip olan benim" dedi

Yücel Çelikbilek, Beykoz Korusu'nda muhtarlarla buluştu!

Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, muhtarlarla buluştuğu ‘İstişare ve Hizmet Değerlendirme Toplantısı’nda çalışmaları anlattı ve talepleri dinledi. Çelikbilek toplantıda tüm mahallelere adil şekilde hizmet götürmeye gayret ettiklerini söyledi.

Beykoz Belediye Meclisi ilk toplantısını gerçekleştirdi!

Beykoz Belediye Meclisi 8. dönemin ilk olağan toplantısını Beykoz Belediye Başkanı Murat Aydın’ın başkanlığında gerçekleştirdi.

Beykoz Belediyesi yıl sonu değerlendirme toplantısı yapıldı!

Beykoz Belediyesi bir senelik yatırım ve çalışmaların masaya yatırıldığı Yılsonu Değerlendirme Toplantısı’nı gerçekleştirdi.

Beykoz Belediye Meclisi Ocak Ayı toplantısında imar konuşuldu!

Beykoz Belediyesi Meclisi Ocak Ayı’nın son toplantısında imar ağırlıklı gündem maddeleri konuşuldu.

Beykoz Belediye Meclisi yeni yılın ilk toplantısını gerçekleştirdi!

Beykoz Belediye Meclisi yeni yılın ilk toplantısını gerçekleştirdi. Toplantıda, gündemdeki teklifler konuşuldu.

Hekimhan'da imar barışı toplantısı yapıldı!

Hekimhan'daki mahalle muhtarlarına yönelik imar barışı bilgilendirme toplantısı yapıldı. 

Kırşehir'de imar barışı bilgilendirme toplantısı yapıldı!

Kırşehir'de muhtarlara yönelik "İmar Barışı" bilgilendirme toplantısı yapıldı. Valilikten yapılan açıklamaya göre, Neşet Ertaş Kültür Merkezi'ndeki bilgilendirme toplantısına merkez, Boztepe ve Mucur ilçelerindeki muhtarlar katılım gösterdi. 

Beykoz Belediyesi'nden imar bilgilendirme toplantısı!

Beykoz Belediyesi Çavuşbaşı Bölgesi ve Görele Mahallesi sakinleri için bir bilgilendirme toplantısı yaptı. Toplantıda imar planlarıyla ilgili çalışmalar anlatıldı.

Sivas Muhtarlar Toplantısı'nda yatırım konuşuldu!

Sivas Valiliği İl Mahalli İdareler Müdürlüğü tarafından muhtarlar toplantısı gerçekleşti. Toplantıda bölgedeki yatırım planları anlatıldı.

Beykoz Belediye Meclisi’nde Ekim Ayı Olağan Toplantısı!

Beykoz Belediyesi Meclisi Ekim Ayı Olağan Toplantısı, Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek’in başkanlığında gerçekleşti.

Zonguldak'ta kentsel dönüşüm toplantısı gerçekleşti!

Zonguldak Belediyesi tarafından "kentsel dönüşüm" bilgilendirme toplantısı düzenlendi. Zonguldak Belediyesi Eğitim Odası'nda yapılan toplantıya Belediye Başkanı, Başkan Yardımcısı, birim müdürleri, belediye meclis üyeleri ve muhtarlar katıldı.

Muğla Muhtarlar Bilgilendirme Toplantısı'nda imar konuşuldu!

Muğla Büyükşehir Belediyesi, “Muğla’da Büyük Bir Aileyiz” sunumuyla Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin iki yılda yaptığı hizmetlerin ve yatırımların anlatıldığı Muhtarlar Bilgilendirme Toplantısı'nda Marmaris imar sorunu konuşuldu.

Beykoz Belediyesi Meclisi Ekim ayı toplantısı gerçekleşti!

Beykoz Belediyesi Meclisi Ekim ayının ilk toplantısını yaptı. Belediye Başkan Vekili Salim Öztürk’ün başkanlığında yapılan toplantıyla bütçe görüşmeleri de başladı. Bir sonraki meclis toplantısı 7 Ekim 2015 Çarşamba günü yapılacak.

Sultangazi Belediyesi ve BEDAŞ istişare toplantısı yaptı!

Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay’ın ev sahipliğinde gerçekleşen istişare toplantısında; muhtarlar elektrikle ilgili taleplerini yetkili kurum olan BEDAŞ’ın Genel Müdürü Abdullah Atalay’a iletme imkanı buldular.

Beykoz muhtarlar toplantısı Haberi

Beykoz muhtarlar toplantısı


Beykoz Belediyesi ilçedeki 45 mahalle muhtarını olağan istişare toplantısında bir araya getirdi. İlçeye daha iyi hizmet için görüş, öneri ve taleplerini dile getiren muhtarlar vatandaş taleplerini de Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek’e iletti. 


İBB Beykoz Korusu Sosyal Tesisleri’nde düzenlenen istişare toplantısına, Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek’in yanı sıra belediye başkan yardımcıları Hanefi Dilmaç, Muharrem Kaşıtoğlu, Mahmut Gülbasar, Eyüp Salih Elmas, Suphi Uçak, Beykoz Muhtarlar Derneği Başkanı Hüsnü Hüseyin Kolcu ve Muhtarlık İşleri Müdürü Tacettin Aksu iştirak etti.


Muhtarlara Her Ay 750 TL Ödenek


Toplantının açılışını yapan Beykoz Muhtarlar Derneği Başkanı Hüsnü Hüseyin Kolcu  belediye tarafından muhtarlara her ay verilen ödeneğin 750 TL’ye çıkarılması ve Muhtarlar Derneği’ne sekreter görevlendirilmesi dolayısıyla Başkan Çelikbilek’e teşekkür ederek muhtarlıkların sekreter ihtiyacının karşılanması konusunda da çözüm beklediklerini söyledi. 


Dernek adına...