16 / 05 / 2024

Beykoz sahili dolgu

Beykoz sahili dolgu

İstanbul büyükşehir belediyesi’nin (İBB) yürüttüğü sahil düzenleme çalışmaları dahilinde Beykoz sahiline dolgu yapılacak..

Beykoz sahili 17 metre genişleyecek!

Aralık ayında ihalesi gerçekleştirilen Beykoz sahili ihalesini 28 milyon 492 bin TL’ye Ankaralı firma Miraç-Yol kazanmıştı. 

Beykoz sahiline dolgu yapılıyor!

İstanbul büyükşehir belediyesi’nin (İBB) yürüttüğü sahil düzenleme çalışmaları dahilinde Beykoz sahiline dolgu yapılacak..

Bostancı Sahili yeniden planlanıyor!

İstanbul Kadıköy’deki Bostancı sahili yeniden planlanıyor. Sahile 92 bin metrekarelik ek dolgu yapılarak yeşil alan 225 bin metrekareye çıkarılacak. Ayrıca dolgu alan birçok farklı özellikte sosyal tesisler yapılacak.

Recep Tokgöz: Konyaaltı Sahili’nde proje uygulamak yanlış!

Dolgu imar planı olmayan Konyaaltı Sahili’nde proje uygulamanın yanlış olduğunu belirten CHP’li Recep Tokgöz, “2014’te sahilleri bedava yapacaklarını söyleyenlerin sistemi çöktü. Şimdi yeni formül arıyorlar” dedi

Beykoz sahili otopark sorunu mecliste!

İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal, Beykoz sahilinde bir bölümün ücretli otoparka dönüştürülmesine ilişkin sorunları meclise taşıdı. Tanal soru önergesinde bu alanın otoparka dönüştürülmesindeki gerekçeyi sordu..

Beykoz sahili denize doğru 10 metre genişleyecek!

Beykoz’da Çubuklu-Kanlıca Sahil yolu projesi kapsamında yapımına başlanan yeni yaya yolu inşaatı tamamlandığında 3 kilometrelik sahil yolu olacak. Proje kapsamında Boğaz sahili, kazıklı yol sistemiyle denize doğru 10 metre genişleyecek.

Beykoz sahili otopark oldu!

Beykoz Burunbahçe’deki Hayal Kahvesi ile Beykoz Barbaros Caddesi üzerindeki Çubuklu 29 adlı işletmelerin deniz kıyısına kadar halka açık alanlarının, ücretli otopark haline getirildiği iddia edildi.

Beykoz Çubuklu Sahil Yolu projesine başlandı!

İBB ve Beykoz Belediyesi’nin ortaklaşa yürüttüğü Beykoz Çubuklu Sahil Yolu projesi başladı. Sahili 10 metre genişletecek projede bisiklet yolları, balık tutma iskeleleri ve marina yer alıyor

Beykoz Çubuklu Sahil Yolu projesi çalışmaları başladı!

İBB ve Beykoz Belediyesi'nin ortaklaşa yürüttüğü Beykoz Çubuklu Sahil Yolu projesi başladı. Sahili 10 metre genişletecek projede bisiklet yolları, balık tutma iskeleleri ve marina yer alıyor.

Tuzla sahili dev bir marina için doldurulacak!

Gezi, toplantı ve miting alanı için Maltepe ve Yenikapı sahillerinde yapılan dolgu alanlarına bir yenisi ekleniyor. Tuzla sahili de dev bir marina için doldurulacak.

Maltepe Sahili Dolgu Alanı Projesi havadan görüntülendi!

Maltepe Sahili Doldu Alanı projesi 22 Mayıs 2013 tarihinde www.havadanemlakvideo.com ekibi tarafından görüntülendi

İstanbul iki yaka sahillerine dolgu yapılacak!

İstanbul'un iki yakasında, denize dolgu alanlar üzerine inşa edilmesi planlanan kültür merkezi ve meydanlar için çalışmalara başlanıyor. Maltepe Sahili'nde 1 milyon metrekarelik dolgu yapılacak

Beykoz Belediye Başkan Yardımcısı Yüksel Baki serbest bırakıldı!

27 Mart 2012 Salı günü Metro Holding binasına yapılan operasyon kapsamında gözaltına alınan Beykoz Belediye Başkan Yardımcısı Yüksel Baki serbest bırakıldı

Beykoz sahili dolgu Haberi

Beykoz sahili dolgu

İstanbul büyükşehir belediyesi’nin (İBB) yürüttüğü sahil düzenleme çalışmaları kapsamında Beykoz sahili 492 kazık çakılarak doldurulacak. Dolgu alanıyla Boğaz yaklaşık 17 metre daralacak. Yaklaşık 600 metrelik sahil şeridinde oluşturulan toplam 11 bin metre alan ile Beykoz'un yarım asırlık görüntüsü de değişmiş olacak.

YARIM ASIRLIK SAHİL ŞERİDİ DEĞİŞECEK

Gazete Habertürk'ten Mehmet Demirkaya'nın haberine göre, İBB başkanı Mevlüt uysal’ın, göreve geldikten sonra yapımına onay verdiği ‘Beykoz Meydanı Sahil Düzenleme İnşaatı’ için ihale 4 Ocak 2018 tarihinde gerçekleşecek.

İBB Altyapı Hizmetleri Müdürlüğü’nün yapacağı proje ile İstanbul Boğazı’nın kıyılarında son yıllarda yapılan dolgulara bir yenisi eklenmiş olacak. 

Proje ile Beykoz'da 4-10 metre arası genişliğe sahip Fevzipaşa Caddesi’nin kıyı kesimi 15-17 metre civarında genişletilecek. 

Beykoz İskelesi’ni bünyesine dahil eden 600 metrelik sahil üzerinde seyir terasları, balık tutma alanları,...