30 / 04 / 2024

Beykoz sırtları

Beykoz sırtları

1982 yılında Beykoz Dereseki sırtlarında çıkan orman yangınında yüzlerce hektarlık orman alanı kül olmuş. Bilinmeyen bir sebepten dolayı meydana gelen yangına itfaiye müdahale edememiş ve söndürme çalışmalarına askeri birliklerde katılmış.

Kaş’ta 5 senede 3 bin 700 kaçak yapı inşa edilmiş! En çok kaçak yapı Bezirgan Mahallesi'nde!

Kaş’ta 5 yılda 3 bin 700 kaçak yapı yapıldığı belirlendi. En çok kaçak yapı Kalkan sırtları ile Kaputaş Plajı arasındaki bölgeyi de kapsayan Bezirgân Mahallesi sınırlarında yer alıyor. İşte detaylar...

Kovid-19'la hangi tip konutlar tercih edilmeye başlandı?

İstanbul'da Beykoz ve Sarıyer ilçelerinin sırtlarından Çekmeköy ve Pendik ilçelerinin geniş alanlarına kadar olan birçok bölgede, son zamanlarda yeni bir trend ortaya çıktı. Yeni trendin ismi müstakil villalardan kurulmuş aile sitesi. 

Beykoz'daki meşhur sitede satılık ev sırası! 

İstanbul Beykoz'daki meşhur sitede satılık ev sırası başladı. Kiralık ev bulunamayan lüks sitede satılık everin fiyatları da uçtu...

Süleyman Soylu İdlib için 10 briket ev bağışladı!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, İdlib'de inşa edilmek üzere 10 briket ev bağışı gerçekleştirdi. Süleyman Soylu, "Temel hedefimiz kış gelmeden orada 50 bin ailenin sırtlarını yaslayabileceği bir duvar oluşturabilmek ve onların umudunu korumaktır." diye konuştu.

Beykoz'da koronavirüs mezarlığı tartışması!

Koronavirüs salgınında yaşamını yitirenlerin defni için İstanbul'da Beykoz'daki Baklaca Mezarlığı belirlendi. Mahalle sakinleri mezarlığın yerleşim yerlerine yakın olmasından şikayet etti.

Ahmet Kural, Sıla'yla olay yaşadığı evden taşınıyor!

Sıla'yla şiddet olayı yaşayan ve mahkemelik olan Ahmet Kural, olay yaşadığı evden taşınıyor. Ahmet Kural, Sarıyer sırtlarındaki bir siteden ev kiraladı.

Beykoz Belediye Meclisi ilk toplantısını gerçekleştirdi!

Beykoz Belediye Meclisi 8. dönemin ilk olağan toplantısını Beykoz Belediye Başkanı Murat Aydın’ın başkanlığında gerçekleştirdi.

Beykoz Belediyesi yıl sonu değerlendirme toplantısı yapıldı!

Beykoz Belediyesi bir senelik yatırım ve çalışmaların masaya yatırıldığı Yılsonu Değerlendirme Toplantısı’nı gerçekleştirdi.

Beykoz Belediye Meclisi Ocak Ayı toplantısında imar konuşuldu!

Beykoz Belediyesi Meclisi Ocak Ayı’nın son toplantısında imar ağırlıklı gündem maddeleri konuşuldu.

Beykoz Belediye Meclisi yeni yılın ilk toplantısını gerçekleştirdi!

Beykoz Belediye Meclisi yeni yılın ilk toplantısını gerçekleştirdi. Toplantıda, gündemdeki teklifler konuşuldu.

Kuşum Aydın'ın 2,5 milyon TL'lik evinin tavanı çöktü!

İstanbul’u etkisi altına alan sağanak yağış, şarkıcı Kuşum Aydın’ı da etkiledi. Şarkıcının Sarıyer sırtlarındaki 2,5 milyon liralık evinin tavanı çöktü.

Sarıyer'deki dev hastane projesi iptal edildi!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, CHP ile Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın itirazı üzerine Sarıyer İstinye’de boğaz sırtlarında Medical Park Hastaneler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı olan eski Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta’nın yapacağı spor akademisi ve spor hastanesinin plan değişikliğini iptal etti.

Bozcaada’daki lüks villalar vatandaşların tepkisini çekti!

Çanakkale turizm cenneti Bozcaada’nın dünyaca ünlü Akvaryum Koyu’nun sırtlarında inşa edilen 19 villa, vatandaşların tepkisini çekti. İnşaat firması yetkilileri, “Yaptığımız kanunsuz bir iş yok” diye açıklama yaptılar. 

Beykoz sırtları Haberi

Beykoz sırtları



SÖNDÜRME ÇALIŞMALARINA ASKERİ BİRLİKLER DE KATILDI


Beykoz-Dereseki sırtlarında yüzlerce hektarlık orman yandı


  Dün gece yarısı Beykoz ilçesi Dereseki sırtlarında çıkan orman yangınında yüzlerce hektarlık orman alanı kül oldu. 

  Henüz bilinmeyen bir sebepten dolayı meydana gelen yangına itfaiye müdahale edemedi. Askeri birliklerin söndürme çalışmalarına katıldığı yangın rüzgarın da tesiriyle geniş bir alana yayıldı. Yangının yerleşme bölgesinden uzak olduğu bildirildi. 

  Yangın askeri birliklerin yoğun çabaları sonucu sabaha karşı kontrol altına alındı.


Tercüman Gazetesi 29 Mayıs 1982



Abdullah Kutalmış...