09 / 05 / 2024

Beykoz Soğuksu gençlik merkezi

Beykoz Soğuksu gençlik merkezi

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Beykoz Belediyesi Soğuksu Gençlik Merkezi'nin inşaatını sürdürüyor

Beykoz Soğuksu ve Acarlar 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Beykoz İlçesi, Soğuksu Ve Acarlar Mahallelerinin Bir Kısmına Ait 1/5000 Ölçekli Koruma Amaçlı Nazım İmar Planı Değişikliği Ve 1/1000 Ölçekli Koruma Amaçlı Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Beykoz Soğuksu Gençlik Merkezi 2020'de açılacak!

Beykozlu gençlere kültür-sanat, eğitim ve spor alanlarında hizmet verecek olan Soğuksu Gençlik Merkezi’nin inşaatı hız kesmeden devam ediyor.

Kartal Soğanlık Sanat Evi ve Gençlik Merkezi'nin inşaatı yükseliyor!

Kartal Belediyesi tarafından hayata geçirilen Soğanlık Sanat Evi ve Gençlik Merkezi'nin inşaatı yükseliyor.

Soğanlık Sanat Evi ve Gençlik Merkezi’nin inşaatı son sürat!

Kartal Belediyesi tarafından hayata geçirilen Soğanlık Sanat Evi ve Gençlik Merkezi’nin inşaatı son sürat devam ediyor.

Beykoz Soğuksu'ya tapu müjdesi!

Beykoz’da devam eden mülkiyet çalışmaları kapsamında Soğuksu Mahallesi Karslılar Mevkii’nde yıllardır tapu bekleyen 41 vatandaş tapularına kavuşuyor.

Soğanlık Sanat Evi ve Gençlik Merkezi'nin temeli atıldı!

Kültür sanata önem veren politikalarına ve ilçe tarihini yaşatan ve koruyan çalışmalarını hızla sürdüren Başkan Altınok Öz’ün liderliğindeki Kartal Belediyesi, Soğanlık Sanat Evi ve Gençlik Merkezi’nin temelini attı.

Beykoz Soğuksu'ya gençlik merkezi inşa ediliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Beykoz Belediyesi Soğuksu Gençlik Merkezi'nin inşaatını sürdürüyor

İnsay Yapı, Yeni Sahra ve Beykoz Soğuksu’da dönüşüme giriyor!

Kısa süre içinde adını sıkça duyduğumuz İnsay Yapı, 2016 yılında gerçekleştirdiği projelerle tüm dikkatleri üzerine çekiyor. İnsay Yapı yeni yılda, Yeni Sahra ve Beykoz Soğuksu’da yapılması planlanan kentsel dönüşüm çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor.

Selçuk Belediyesi Kültür ve Gençlik Merkezi için yarışma başlattı!

Selçuk Belediyesi eski soğuk hava deposu yerine yapılacak Kültür ve Gençlik Merkezi için bir mimari proje yarışması açtı.

Hacılar Kadın ve Gençlik Merkezi'nin temeli atıldı!

Büyükşehir Belediyesi tarafından Hacılar'da yaptırılacak Kadın ve Gençlik Merkezi'nin temeli törenle atıldı. Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Büyükşehir Belediyesi olarak ilçelere yatırım yapmaya devam ettiklerini belirtti.

Cebeci Spor Tesisi ve Gençlik Merkezi ihalesi 15 Haziran'da!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Yapı İşleri Müdürlüğü tarafından, Sultangazi Cebeci Spor Tesisi ve Gençlik Merkezi inşaatı yapım işi ihaleye çıkarıldı. İhale 15 Haziran 2015 tarihinde gerçekleştirilecek...

Kızılcahamam Gençlik Merkezi açıldı!

Kızılcahamam Gençlik Merkezi ve Çocuk Kulübü Binası’nın açılış törenine katılan ve bir konuşma yapan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, “Bu zamana kadar Kızılcahamam’a eski parayla 20 trilyon liralık asfalt döktük” dedi.

Giresun Gençlik ve Spor Merkezi’nin temeli atıldı!

Giresun’un Gemilerçekeği Mahallesi’ndeki dolgu alanına yapılacak olan Gençlik ve spor Merkezi’nin temeli Gümrük ve Ticaret Bakanı Nurettin Canikli’nin katıldığı törenle atıldı.

Beykoz Soğuksu gençlik merkezi Haberi

Beykoz Soğuksu gençlik merkezi


Beykoz'da hayata geçirilen Soğuksu Gençlik Merkezi’nin yapımı tüm hızıyla sürüyor. Beykoz’un ilk kapsamlı ve modern gençlik merkezi olarak hayata geçirilen binada gençlerin yeteneklerini ve zamanlarını değerlendirecek etkinlikler düzenlenecek.


Gençlere yönelik sosyal alanların artırılması amacıyla inşa edilen merkezde kültürel, sosyal ve sportif aktivitelerin yanı sıra ücretsiz eğitim ve kurs hizmetleri de verilecek.


5 katlı olarak tasarlanan binada 300 kişilik çok amaçlı salon, kütüphane, okçuluk ve taekwondo salonu, seminer salonu, derslikler, kafeterya ve fuaye alanları bulunacak. Ayrıca Soğuksu Muhtarlığı ve 112 Acil noktası da yeni binalarında hizmet verecek.


Gençlerin nitelikli etkinliklerle buluşacağı ve yeteneklerini geliştirecekleri merkezin 2017 yılının son aylarında tamamlanması planlanıyor. 



Beykoz...