27 / 04 / 2024

Beykoz sokak duvarları

Beykoz sokak duvarları

Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek ve ekibi, mahallelerde yol yapım, bakım ve genişletme çalışmalarının yanı sıra tehlike arz eden yerlere büyük ve sağlam istinat duvarları inşa ediyor.

Kırklareli'nde tarihi fabrikanın çatısı ve duvarları çöktü!

Kırklareli Gazhane Sokak'taki kullanılmayan tarihi fabrikanın çatısı ve duvarları çöktü...

Timur Beykoz 5 Gayrimenkul ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Timur Beykoz 5 Gayrimenkul ve Ticaret Anonim Şirketi, Erden Timur Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 10 Mayıs'ta Beşiktaş, Levent Mahallesi, Meltem Sokak, İş Kuleleri'nde kuruldu.

Timur Beykoz 4 Gayrimenkul ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Timur Beykoz 4 Gayrimenkul ve Ticaret Anonim Şirketi, Erden Timur Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 10 Mayıs'ta Beşiktaş, Levent Mahallesi, Meltem Sokak, İş Kuleleri'nde kuruldu.

Timur Beykoz 3 Gayrimenkul ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Timur Beykoz 3 Gayrimenkul ve Ticaret Anonim Şirketi, Erden Timur Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 10 Mayıs'ta Beşiktaş, Levent Mahallesi, Meltem Sokak, İş Kuleleri'nde kuruldu.

Timur Beykoz 2 Gayrimenkul ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Timur Beykoz 2 Gayrimenkul ve Ticaret Anonim Şirketi, Erden Timur Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 3 Mayıs'ta Beşiktaş, Levent Mahallesi, Meltem Sokak'ta kuruldu.

Timur Beykoz 1 Gayrimenkul ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Timur Beykoz 1 Gayrimenkul ve Ticaret Anonim Şirketi, Erden Timur Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 26 Nisan'da Beşiktaş, Levent Mahallesi, Meltem Sokak, İş Kuleleri'nde kuruldu.

Beykoz Tokatköy'e yeni park inşa ediliyor!

Beykoz Belediyesi tarafından yürütülen çalışmayla Sakin Sokak’taki boş alan çocuk parkı olarak düzenlenerek mahalle sakinlerinin hizmetine sunuluyor. Beykoz Belediyesi’nin çalışması tamamlandığında ilçe genelindeki parkların sayısı 123’e ulaşacak.

1989 yılında yalıların bahçe duvarları yıkılacakmış!

1989 yılında Beykoz Belediyesi, Boğaziçi'ndeki yalıların ana arterlerde bir metreden yüksek bahçe duvarlarının yıkılması kararını almış. Yıkım kararı, yüksek bahçe duvarlarının Boğaziçi'nin manzarasını kapatması nedeniyle alınmış.

Beykoz’da kale gibi istinat duvarları yükseliyor!

Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek ve ekibi, mahallelerde yol yapım, bakım ve genişletme çalışmalarının yanı sıra tehlike arz eden yerlere büyük ve sağlam istinat duvarları inşa ediyor.

KSK taraftarı stat istiyor!

Göztepe'nin maç yapacak saha bulamayarak Pazarspor maçını Sakarya'ya aldırması İzmirli futbolseverleri çıldırttı. KSK taraftarı Yalı Stadı'na karşı çıkan Aziz Kocaoğlu'na tepkisini sokak duvarlarına yazdıkları yazılarla gösterdi

Beykoz Belediyesi cadde ve sokakları yeniliyor!

Beykoz Belediyesi’nin vatandaşların hayatını kolaylaştırmak, yaya güvenliği ve araç trafiğini düzenlemek amacıyla başlattığı çevre ve kaldırım yenileme çalışmaları devam ediyor. Kavacık’tan başlatılan çalışmayla ilçe sokak sokak yenileniyor...

Beykoz Belediyesi iftar yemeği gerçekleşti!

İslam Âlemi’ni sevgi, kardeşlik ve paylaşma duygularıyla birleştiren 11 Ayın Sultanı Ramazan, Beykozluları bu yılın ilk iftarında Belediye Meydanı’nda aynı sofrada buluşturdu. Beykoz Belediyesi’nin düzenlediği ‘Sokak İftarları’ ile buluştu.

Yapımcı Atiye Rezzan Metin Beykoz'daki evinde çıkan yangında hayatını kaybetti!

Yapımcı ve model ajansı sahibi Atiye Rezzan Metin, Beykoz’da film seti olarak da kullanılan iki katlı evinde çıkan yangında hayatını kaybetti. Elmalı Köyü Şafak Sokak’ta bulunan altı beton üstü ahşap dubleks evde saat 12.00 sularında yangın çıktı...

Beykoz sokak duvarları Haberi

Beykoz sokak duvarları

İlçenin meydanlarını, alt ve üst yapısını doludizgin yenileyen Beykoz Belediyesi, yol yapım ve genişletme çalışması tamamlanan noktaları istinat duvarlarıyla sağlamlaştırıyor. İstinat duvarı yapım çalışmalarıyla kayma riski taşıyan yerler sağlam ve yüksek duvarlarla örülerek ilçe sakinleri için güvenli hale getiriliyor. 


 Fen İşleri Müdürlüğü bünyesinde yürütülen çalışma kapsamında ekipler çalışmanın niteliği ve zeminin durumuna göre taş duvar ya da betonarme bloklar kullanıyor. 


İstinat duvarı yapım çalışmalarına İBB ekipleri de destek veriyor. Çalışmalar kapsamında 2014 yılı içinde Tokatköy Mahallesi Hz. Yuşa Caddesi’nde 67 mt uzunluğunda 5 m yüksekliğinde duvar imalatı ile yol genişletme çalışması, Kavacık Mahallesi Armağan Sokak’ta 36 mt uzunluğunda 4 m yüksekliğinde betonarme istinat duvarı yapımı tamamlandı. 


Merkez Mahallesi Pırlanta Sokak’taki tehlike arz eden taş duvar ekipler tarafından kontrollü şekilde yıkılarak...