05 / 05 / 2024

beykoz yatırımları

beykoz yatırımları

Beykoz Belediyesi bir yıllık yatırım, hizmet ve çalışmaların görüşüldüğü yıl sonu toplantısını yaptı. Gerçekleşen toplantıda 2017 yılının yol haritası da belirlendi.

Beykoz'un cazibesi her geçen gün artıyor!

Son dönemde yapılan altyapı yatırımlarıyla birlikte Beykoz, dikkatleri üzerine çekiyor. Bölgede markalı konutların tamamlanmasıyla fiyatların daha da artacağı ifade ediliyor

Anadolukavağı’na alternatif yol geliyor!

Anadolukavağı trafiğine çözüm getirmek üzere Yoros Kalesi’nden Anadolufeneri-Poyrazköy Yolu çıkışına kadar olan yolu geçen yıl genişleten Beykoz Belediyesi bu yılki asfalt programı kapsamında yolun asfaltını tamamlayacak...

Beykoz’a metro müjdesi!

Başbakan Ahmet Davutoğlu Anadolu Yakası’nın ilk ziyaretini eşi Sare Davutoğlu’yla birlikte Beykoz’a yaptı. Belediye Meydanı’nda toplanan coşkulu kalabalığı seslenen Başbakan Ahmet Davutoğlu Beykoz’a metro ve hizmetlere devam sözü verdi.

İBB'den Beykoz’a 1 milyar liralık yatırım!

İBB tarafından Beykoz’a yapılan 1 milyar 85 milyon değerindeki yatırım ve hizmetlerin tanıtım, temel atma ve toplu açılış töreni İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Kadir Topbaş’ın katılımıyla gerçekleştirildi...

Beykoz’a 940 milyonluk yatırım!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, “Beykoz Yatırım ve Hizmetlerin Tanıtım, Temel Atma ve Toplu açılış Töreni”nde yaptığı konuşmada, İstanbul’a 22 milyon metre kare yeşil alan kazandırdıklarını belirtti...

Anja Otelcilik Ve Turizm Yatırımları Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Anja Otelcilik Ve Turizm Yatırımları Ticaret Limited Şirketi Beykoz'da 5 milyon TL sermaye bedeli ile Seher Allar tarafından kuruldu.

Rio Real Göçmenlik Danışmanlığı Ve Emlak Yatırımları Limited Şirketi Kuruldu!

Rio Real Göçmenlik Danışmanlığı Ve Emlak Yatırımları Limited Şirketi Beykoz’da 50.000,00 TL sermaye bedeli ile Aylin Shahrokhı ile Ramin Shahrokhı ortaklığıyla kuruldu.

Eksen Otel Yatırımları Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Eksen Otel Yatırımları Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Eksen Otel Yatırımları Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi'nin merkezi Beykoz'da yapıldı.

Anser Partners Mimarlık Ve İnşaat Yatırımları Anonim Şirketi Kuruldu!

Anser Partners Mimarlık Ve İnşaat Yatırımları Anonim Şirketi Beykoz'da Nilüfer Lafiş ve Anastasiia Sergici ortaklığında kuruldu.

Doğru Grup Gayrimenkul Yatırımlar Anonim Şirketi kuruldu!

Doğru Grup Gayrimenkul Yatırımlar Anonim Şirketi Beykoz’da  1 milyon TL sermaye bedeli ile Barış Kendal Polat tarafından kuruldu.

Archerson Global Ofis İşletmeleri Ve Yatırımları Anonim Şirketi Acarkent Şubesi açıldı!

Archerson Global Ofis İşletmeleri Ve Yatırımları Anonim Şirketi Acarkent Şubesi Beykoz’da 50 bin TL sermaye bedeli ile Vedat Yama tarafından açıldı.

Nev Alışveriş Merkezi Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Nev Alışveriş Merkezi Yatırımları Anonim Şirketi bugün Beykoz'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Nevin Kalyoncu ve Reyhan Kalyoncu kuruldu. 

Archerson CND Gayrimenkul Yatırımları ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Archerson CND Gayrimenkul Yatırımları ve Danışmanlık Anonim Şirketi Beykoz'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Fatma Candan Akgül tarafından kuruldu.

FSM İhracat İthalat ve Sağlık Yatırımları Limited Şirketi kuruldu!

FSM İhracat İthalat ve Sağlık Yatırımları Limited Şirketi bugün Beykoz'da 5 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Yıldırım tarafından kuruldu.

Filiş Enerji Ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Filiş Enerji Ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi İstanbul Şubesi bugün Beykoz'da 2 milyon 50 bin TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Fabay Turizm Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Fabay Turizm Yatırımları Anonim Şirketi Faruk Özyer tarafından 200 bin TL sermaye ile 24 Haziran 2015 tarihinde Beykoz'da kuruldu.

Azeri Turk Gayrimenkul ve İnşaat Yatırımları Şirketi kuruldu!

Azeri Turk Gayrimenkul ve İnşaat Yatırımları Anonim Şirketi, Bashır Asgarov ve Mustafa Semihi Özcan tarafından 1 milyon TL'lik sermaye ile kuruldu

Nice Turizm Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Nice Turizm Yatırımları Anonim Şirketi, 26 Şubat 2013 tarihinde, 3 milyon 500 bin TL sermaye ile, Sezayi Küçükyılmaz tarafından kuruldu...

beykoz yatırımları Haberi

beykoz yatırımları


Beykoz Belediyesi bir yıllık yatırım, hizmet ve çalışmaların görüşüldüğü yıl sonu değerlendirme toplantısını gerçekleştirdi. 2016 yılının kapsamlı bir değerlendirmesinin yapıldığı toplantıda 2017 yılının yol haritası da belirlendi. 


Kavacık Eurasia Limak Otel’de düzenlenen toplantıya Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, Başkan yardımcıları, birim müdürleri, meclis üyeleri ve danışmanlar katıldı. Programda AK Parti Beykoz İlçe Başkanı Mustafa Gürkan, CHP Beykoz İlçe Başkanı Mahir Taştan, MHP Beykoz İlçe Başkanı Oğuzhan Karaman da davetliler arasında yer aldı.


Sunumlarla faaliyetlerin aktarıldığı toplantıda bir yıllık çalışmalar masaya yatırıldı, tamamlanan çalışmaların kapsamlı bir değerlendirmesi yapıldı.


Toplantının son bölümünde de 2017 yılı hedefleri ve yatırımları hakkında katılımcılara bilgi verildi.  


Başkan Çelikbilek: “2017 yılı 2016’nın tamamlayıcısı olacak”


Toplantıda konuşan Başkan Yücel Çelikbilek: “İnsanlar yaşadıkları yerin değişimini hemen fark edemiyorlar.  Beykoz’u nerelerden aldık nerelere...