01 / 05 / 2024

beykoz yuşa tepesi

beykoz yuşa tepesi

İstanbul’un en çok ziyaretçi alan ibadet mekânlarından olan Hz. Yuşa (a.s.)’ın Türbesi’ne ulaşım kolaylığı sağlamak üzere başlatılan yol genişletme çalışmaları tamamlandı...

Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası açıkladı! Bu sene Türkiye'ye yapılan yatırımlar 2,5 milyar Euro'yu aşacak!

Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası (EBRD) Başkanı Odile Renaud-Basso, Türkiye'de bu yılki yatırımlarının 2,5 milyar Euro'yu aşacağını belirtti.

Turizmde 150 Milyon Euro'yu aşan dev yatırım için düğmeye basıldı! Anda Barut Collection geliyor!

Akdeniz Bölgesi’nin en köklü ve öncü turizm markalarından biri olan  Barut Hotels, lüksün yeni adresi olarak tanımladığı Anda Barut Collection’ı 2024 Mayıs ayında Didim Delice Yarımadası’nda hizmete açıyor. 

Asgari ücretteki kayıp 50 Euro'yu geçti: 20 Haziran'da 442 Euro'ya denk gelen asgari ücret, şimdi 390 Euro!

Euro/TL'de sene başından bu güne yükseliş yüzde 45'i geçerken, yeni asgari ücretin açıklanmasından beri geçen 23 günde kayıp 50 Euro'yu aştı. İşte o rakamlar...

Nyla Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Nyla Mimarlık Limited Şirketi Üsküdar'da Saim Pektaş ve Saim Yuşa Pektaş ortaklığında kuruldu.

Yıl İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beykoz Şubesi açıldı!

Yıl İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beykoz Şubesi bugün Beykoz'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Murat Yılmaz ve Alime Yılmaz ortaklığında açıldı.

İzmir Buca Metrosu'nda çalışmalar başlıyor!

İzmir'in Buca ilçesinde hayata geçirilecek Buca Metrosu için ihale süreci başlıyor. 1 milyar Euro’yu aşan bütçesiyle kent tarihinin en yüksek bütçeli yatırımı olacak Buca Metrosunun ihalesi 28 Mayıs'ta yapılacak.

Yeditepe Elektrik Elektronik Mühendislik Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Yeditepe Elektrik Elektronik Mühendislik Ve İnşaat Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 12 bin TL sermaye bedeli ile Eda Derya Toper, Seda Toper Ünsal ve Yuşa Onur Toper ortaklığında kuruldu.

Yuşa Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Yuşa Danışmanlık Anonim Şirketi bugün Bakırköy’de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Yusuf Sevim tarafından kuruldu. 

Büyük Çamlıca Raylı Sistem Hattı'nın maliyeti ne kadar olacak?

İBB CHP Grup Sözcüsü Tarık Balyalı, Büyük Çamlıca Raylı Sistem Hattı'na ilişkin açıklamalarda bulundu. Balyalı, "“Proje bedeli 192 milyon Avro olarak belirlenmiş ama şu anda güncellemeyle birlikte 250 milyon Avro'yu aşacağı tahmin ediliyor" dedi.

Lefkoşa'ya ‘Özel İsrail Hastanesi’ inşa edilecek!

Lefkoşa'nın Rum kesimine ‘Özel İsrail Hastanesi’ inşa edilecek. Hastane kompleksi 150 milyon Euro’yu aşan bir yatırım bedeliyle hayata geçirilecek.

Birevim Tasarruf Gayrimenkul Otomotiv Organizasyon Pazarlama Ve Ticaret A.Ş.İstanbul Beykoz Şubesi açıldı! 

Birevim Tasarruf Gayrimenkul Otomotiv Organizasyon Pazarlama Ve Ticaret A.Ş.İstanbul Beykoz Şubesi bugün Beykoz'da 4 milyon TL sermaye bedeli ile Mahir Orak tarafından açıldı.

Konut satışında denizi gören ilçeler öne çıktı!

Türkiye'nin üç büyük şehrinde denize kıyısı olan ilçeler konut satışında öne çıkıyor. Aralık ayında satışını en fazla artıran ilçe yüzde 143 artışla Beykoz olarak açıklandı.

Adnan Polat’tan Macaristan’a 1 milyar Euro’luk yatırım!

Adnan Polat, Macaristan'da 1 milyar Euro'yu aşkın gayrimenkul ve enerji yatırımı yapmaya hazırlanıyor. Ayrıca aklında bölgedeki başka ülkeler ve yepyeni iş alanları var.

beykoz yuşa tepesi Haberi

beykoz yuşa tepesi

Beykoz Belediyesi, Ramazan Ayı öncesinde ziyaretçilere ulaşım kolaylığı sağlamak üzere bölgedeki çalışmalarını tamamladı. Geçen yaz başlatılan yol düzenleme çalışmasıyla Anadolukavağı yolu çift şeritli hale getirilirken türbeye çıkan yol genişletildi.  

İbadete gelen vatandaşlara kolaylık sağlayacak hizmet kapsamında aydınlatma ve  otopark düzenlemesi de yapıldı.  Yuşa Yolu’na bir de çocuk parkı kurulacak. 


İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından uygulanması düşünülen yeşil alan ve çevre projesiyle Yuşa (a.s.)’nin makamının vatandaşların ulaşımdan ibadete tüm ihtiyaçlarını karşılayabileceği daha bakımlı ve daha modern bir ibadet alanına dönüşmesi planlanıyor. 

  

Beykoz Belediyesi mevcut yolu zaman içerisinde gölgelikli bir yürüyüş yolu olarak düzenleyecek, yaşlı ve çocuklar için burada akülü araçlar hizmet verecek. 


Çevre düzenleme projesinin ardından Yuşa Tepesi’ne bir de yeni camii yapılması planlanıyor.  

  

Anadolukavağı sınırları içinde, Boğaziçi ve Karadeniz’e hâkim muhteşem manzarasıyla da...