05 / 05 / 2024

Beylerbeyi Antteras son durum

Beylerbeyi Antteras son durum

Ant Yapı; İstanbul’un Anadolu Yakası’nda, Beylerbeyi sırtlarında, boğaza nazır konumlandırdığı ve çevre dostu BREEAM sertifikası adayı Antteras projesini Haziran ayında sahipleriyle buluşturuyor!.

Antteras Nev konut fiyatı ne kadar, proje ne zaman teslim edilecek?

Ant Yapı’nın Beylerbeyi’nde hayata geçirdiği, Antteras Nev konut projesinde satışlar devam ediyor. Sınırlı sayıda konutun kaldığı projenin teslim tarihi belli oldu. İşte detaylar...

Antteras Nev'de teslimler yıl sonunda!

Ant Yapı’nın Beylerbeyi’nde hayata geçirdiği, Antteras Nev'de teslimler yıl sonunda yapılması hedefleniyor.

Antteras Nev satışa çıktı! Boğaz'a komşu yeni proje!

Ant Yapı’nın İstanbul Beylerbeyi’nde hayata geçirdiği yeni projesi Antteras Nev' projesindesatışlar başladı. İstanbul'un en güzel manzaralarına sahip olan projede kentin tarihi dokusunu yansıtan mimari özelliklere sahip 6 blokta 54 adet konut bulunuyor....

Tolga Karel Beylerbeyi'ndeki evini 1 milyon TL’ye satışa çıkardı!

Son olarak oynadığı projeden parasını alamayan Tolga Karel, Beylerbeyi’ndeki üç katlı evini 1 milyon TL’ye satışa çıkardı.

Ant Yapı, Antteras'ta 2. etap başlıyor!

Beylerbeyi sırtlarından Boğaz manzarası sunuyor Ant Yapı, Antteras projesiyle Beylerbeyi sırtlarından Boğaz manzarası sunuyor. Projenin bir diğer özelliği ise Türkiye'de ilk defa verilen Yeşil Bina sertifikası, ÇEDBİK-Konut'a sahip olması.

Beylerbeyi Antteras Evleri fiyatlar!

Beylerbeyi Antteras Evleri fiyatları 1 milyon 965 bin liradan başlıyor. Antteras Evleri Beylerbeyi'nde yüzde 50 peşinatla, 12 ay sıfır faiz taksitli ödemeler yapılıyor...

Ant Yapı Antteras'ta teslimler başladı!

Beylerbeyi sırtlarında, İstanbul’un en güzel manzarasına sahip Antteras evlerinde teslimatlar başladı. Ant Yapı Dostları’nın büyük bir ilgiyle karşıladığı Antteras projesi, ileri teknolojiyle geleneksel konut sıcaklığını birleştiriyor.

Ant Yapı projelerinde son durum!

Antteras projesinde ev sahiplerine teslimler Haziran ayı sonunda başlıyor. Haziran ve Temmuz aylarında Ant Yapı'daki yenilikler, şantiyeleri ve şirketlerideki son gelişmeler şöyle:

Antteras Haziran 2015'de tamamlanıyor!

Boğaziçi'nin en güzel manzarasına sahip olduğu gibi geleneksel Türk evi sıcaklığında ve son teknolojilerle donatılmış konutlarıyla Ant Yapı Dostları tarafından büyük ilgiyle karşılanan Antteras Haziran ayının sonunda tümüyle tamamlanıyor.

Beylerbeyi Antteras'ta konut teslimlerine Haziran'da başlanıyor!

Ant Yapı imzalı Antteras projesinde teslim heyecanı başladı. Beylerbeyi sırtlarında, boğaza nazır konumuyla dikkat çeken projede teslimler Haziran ayında yapılacak..

Beylerbeyi Antteras projesi Haziran'da teslim!

Ant Yapı; İstanbul’un Anadolu Yakası’nda, Beylerbeyi sırtlarında, boğaza nazır konumlandırdığı ve çevre dostu BREEAM sertifikası adayı Antteras projesini Haziran ayında sahipleriyle buluşturuyor!.

Antteras’ta sona yaklaşılıyor!

Benzersiz manzarasıyla olduğu kadar son teknolojilerle donatılmış yüksek kaliteli konutlarıyla Ant Yapı’nın en prestijli projelerinden Antteras’ta inşaat faaliyetleri hızla ilerlerken örnek dairelerimiz siz dostlarımızın beğenisine sunulmaya devam ediyor.

Antteras Beylerbeyi nerede?

İçerisinde 72 dubleks ve 16 normal konut bulunan Antteras Beylerbeyi nerede sorusuna İstanbul Anadolu yakası Beylerbeyi yanıtı veriliyor. Proje, Ant Yapı imzasıyla hayata geçiriliyor...

Beylerbeyi Antteras son durum Haberi

Beylerbeyi Antteras son durum

 

Antteras, Beylerbeyi sırtlarında, Kirazlıtepe-Küplüce sınırları içerisinde, muhteşem boğaz manzarasına hakim olan bir tepede yer alıyor. Beylerbeyi semtinin tarihi dokusu göz önüne alınarak projelendirilen Antteras’ın 28.000 metrekare arsa alanı ve 33.000 metrekare inşaat alanı bulunuyor.  Eski İstanbul denildiğinde akla gelen ahşap evlerden oluşan bir semti andıran ve dört farklı tip bloktan oluşan projede toplam 88 konut yer alıyor.

Projenin 88 konutluk ilk etabında, konut tipleri 2+1, 4+1 ve 5+1 dubleksler ile 3+1 tek katta daireler şeklinde sıralanıyor. 2+1, 4+1 ve 5+1 dubleks daireler 187 metrekare ile 435 metrekare, 3+1 daireler ise 189 metrekare ile 263 metrekare arasında değişiyor. Ayrıca birleştirme imkanı sunulan dubleks konutlar isteğe göre ikiz villalara dönüştürülebiliyor.




8.500 metrekare sosyal alan ayrılan projede panoramik manzaralı kafeterya, restoran, lounge, açık yüzme...