02 / 05 / 2024

Beylerçelebi Cami yenilenecek mi

Beylerçelebi Cami yenilenecek mi

Osmancık Belediyesi tarafından yaklaşık 1 Milyon TL’ye ihale edilen Beylerçelebi Cami Restorasyonu ve Çevre Düzenlemesi Projesinin çalışmalarına başlandı.

Kayseri Kahraman Çelebi Cami'nin temeli atıldı!

Kayseri Melikgazi Belediyesi, hayırsevere tarafından yaptırılacak Kahraman Çelebi Cami ve Hatice Çelebi Kur’an Kursu’nun temelini attı.

Bursa Altınkurnalar Cami yenilenecek!

Bursa Selamet Mahallesi’nde yer alan ve ekonomik ömrünü tamamlayan Altınkurnalar Cami yıkılıp yeniden inşa edilecek.

Osmancık Beylerçelebi Cami’de çalışmalar başladı!

Osmancık Belediyesi tarafından yaklaşık 1 Milyon TL’ye ihale edilen Beylerçelebi Cami Restorasyonu ve Çevre Düzenlemesi Projesinin çalışmalarına başlandı.

Eminönü Yeni Cami baştan aşağı yenilenecek!

İstanbul'un 351 yıldır siluetine ve görselliğine katkıda bulunan Eminönü'ndeki Yeni Cami, Vakıflar Genel Müdürlüğü tarafından restore ettirilmeye başlandı.

Çorum Osmancık Otobüs Terminali için imzalar atıldı!

Osmancık Belediyesi'nin 4 büyük yatırımından Yeni Şehirlerarası Otobüs Terminali ile Beylerçelebi Cami Restorasyonu ve Çevre Düzenlemesi işinin yapım sözleşmesi imzalandı.

Osmancık Beylerçelebi Cami restore edilecek!

Osmancık Belediyesi, şehrin imajına deriştirecek yatırımlara devam ediyor. İlçenin sembollerinden Merkez Beylerçelebi Cami (Büyük Cami ya da Ulu Cami) restorasyonu ve çevre düzenlemesi ihale edildi.

Bursa'da 600 yıllık cami hizmete açıldı!

Bursa’da Sultan Çelebi Mehmet’in süt annesi Daye Hatun tarafından 600 yıl önce yaptırılan cami, Büyükşehir Belediyesi tarafından yenilenerek halkın hizmetine sunuldu.

Çelebi Sultan Mehmed Cami inşaatı denetlendi!

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, hava sıcaklığının 47 dereceyi gösterdiği öğle saatinde Çelebi Sultan Mehmed Camii inşaatını denetledi.

Antalya Çelebi Sultan Mehmed Cami'ye ilk tuğla kondu!

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü 7 gün 24 saat Kuran'ı Kerim okunacak Çelebi Sultan Mehmed Camii'nin duvarına ilk tuğlayı koyarak, ikmal inşaatı başlattı. Tütüncü, tuğlanın arasına mektup da bıraktı.

Çorum Osmancık Beylerçelebi Cami’nin çevre düzenlemesi yapılıyor!

Osmancık ilçesinin en büyük camisi olan Beylerçelebi Cami’nin (Büyük Cami) bahçesinde belediye tarafından çevre düzenlemesi yapılıyor.

Kocatepe Cami yenilenecek!

Her gün binlerce kişiyi ağırlayan Kocatepe Cami'nde büyük bir değişim yaşanacak. Türkiye Diyanet Vakfı tarafından hazırlanan bir proje ile caminin daha kullanışlı hale getirilebilmesi için yoğun bir şekilde çalışılacak.

Beyler Konut İnşaat Otomotiv Nakliyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Beyler Konut İnşaat Otomotiv Nakliyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Hasan Öztürk ve Harun Sari ortaklığıyla 7 Aralık'ta Ümraniye, Necip Fazıl Mahallesi, Kemerdere Cami Sokak'ta kuruldu.

Kepez Çelebi Sultan Mehmed Cami'nin yüzde 60'ı tamamladı!

Kepez'de yapılan Çelebi Sultan Mehmed Cami'nin inşaatı aralıksız sürüyor. Yüklenici firma, caminin karkas inşaatının yüzde 60'nı tamamladı.

Beylerçelebi Cami yenilenecek mi Haberi

Beylerçelebi Cami yenilenecek mi


Osmancık Belediyesi tarafından yaklaşık 1 Milyon TL’ye ihale edilen Beylerçelebi Cami Restorasyonu ve Çevre Düzenlemesi Projesinin çalışmalarına başlandı.


İlçenin merkezi camisi olan Beylerçelebi Camisini şehir estetiği açısından meydan camisine dönüştürmeyi amaçlayan proje kapsamında abdesthaneler, şadırvan ve lavaboların yer altına alınması ve cami meydanı oluşturulması amaçlanıyor.


Belediye Başkanı Hamza Karataş, belediye meclis üyeleri Hüseyin Cebeci ve İzzet Kararkaş ile birlikte çalışmaları inceledi.


Beylerçelebi Camisinin merkezi cami olması nedeniyle yapılan çalışmaların önem arz ettiğini ifade eden Karataş “Burası şehrimizin en merkezi konumunda bir ibadethane. Halkımız en çok buraya geliyor. Cenazelerimiz bu caminin bahçesinden kaldırılıyor. Dolayısı ile şehrimizin en güzide camilerinden olan Beylerçelebi Cami’nin bahçesini biraz daha genişletmeyi ve güzel bir çevre düzenlemesi yaparak halkımıza daha iyi bir hizmet sunmayı amaçlıyoruz” dedi.


Başkan Karataş çalışmaların 2017...