04 / 05 / 2024

beylikdüzü 100 TL\'nin altında konut projeleri

beylikdüzü 100 TL\'nin altında konut projeleri

Fazla birikimizin yok diye ev hayalinizi ertelemeyin. Beylikdüzü’de her bütçeye uygun çok sayıda markalı konut projesi bulunuyor. İşte 100 bin TL’nin altında fiyatlarla satışa sunulan 10 lüks konut projesi…

Bankaların şubat ayı mevduat getirileri yenilendi! 100 bin TL'nin 32 günlük getirisi ne kadar?

Vatandaşlar günümüz şartlarında ellerinde bir miktar birikimi varsa nereye yatırım yapsam diye düşünüyor. Hem kamu hem de özel bankalar mevduatlara uyguladıkları getiri miktarlarını sürekli güncelliyorlar. İşte banka banka 100 bin TL'nin bu ayki getirisi.

Violet Diamond için düğmeye basıldı! Beylikdüzü'ndeki Sakaryalılar Sitesi'nin yerine 328 yeni konut geliyor! 

Violet Diamond projesi için düğmeye basıldı. 499 milyon 15 bin TL'ye mal olacak proje Beylikdüzü Gürpınar'daki Sakaryalılar Sitesi'nin yerinde yükselecek.

100 Lirası olanlar dikkat! 100 TL'si 100 bin TL oldu

Elazığ’da bir vatandaş aldığı aylığını sayarken şokla karşılaştı. Aylığından bir tane 100 TL'nin hatalı olduğunu fark etti ve bir sıfırı eksik olan hatalı basım 100 TL'yi, 100 bin TL'den satışa çıkardı. 

Herkes soğanın fiyatını konuşulurken o ürünün fiyatı sessiz sedasız 100 TL oldu!

Soğan fiyatlarına gelen zamlar sonrası kilosu tezgahlarda 30 liraya kadar çıkmıştı. Fakat sivri biberin fiyatı soğanın gölgesinde 100 TL’ye çıktı. Mart ayında soğanı takip ederek fiyatı en çok pahalanan üçüncü ürün olan sivri biberin kilosu sessiz sedasız 100 TL’yi buldu.

Doğalgaz faturanız yüksek gelmek zorunda değil! Sadece bunu yaparak faturanızı 100 TL düşürün!

Doğalgaz faturası yüksek gelenlere duyurulur. Sadece basit yöntemlerle doğalgaz faturanızı 100 TL düşürün. İşte detaylar!

Karaca’da Ekim’de 100 TL harcayan Kasım’da da 100 TL kazanıyor! İşte kampanya koşulları..

Ev tekstil ve zücaciye markası Karaca yeni bir kampanyayla karşımızda. Ekim’de yapacağınız 100 TL ve üzeri alışverişlerinizde Kasım ayında da 100 TL kazanacaksınız. Nasıl mı? İşte kampanya koşulları…

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığından Bakırköy-Beylikdüzü metrosu açıklaması!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığından, Bakırköy-Beylikdüzü Metro Projesi'nin Bakanlığın onayını beklediği iddiaları ile ilgili açıklama yaptı. İşte Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'nın o açıklaması...

Beylikdüzü'nde 42.8 milyon TL'ye satılık arsa!

T.C. Büyükçekmece 1. Satış Memurluğu İstanbul Beylikdüzü'nde yer alan arsayı 42 milyon 779 bin 100 TL bedelle satışa çıkardı.

Beylikdüzü Evrencik Sitesi’nin tapu sorunu çözüldü!

Beylikdüzü Belediyesi, konut tapusunu yıllardır alamayan ilçe sakinlerini tapularına kavuşturmaya devam ediyor. Bürokratik engelleri hızlıca aşarak ilçedeki tapu problemini çözen Beylikdüzü Belediyesi, bu kez Adnan Kahveci Mahallesi Evrencik Sitesi’ndeki vatandaşları sevindirdi.

Alya Grandis Beylikdüzü'nde 700 bin TL'ye! Yeni proje!

Alya Grandis Beylikdüzü projesi BOSS4 Gayrimenkul İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. 100 daire ve 8 dükkana yer verilen projede fiyatlar 700 bin TL'den başlıyor. 

Beylikdüzü Belediyesi 2017'nin ilk toplantısını gerçekleştirdi!

2017’nin ilk meclis toplantısı yapıldı. Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu başkanlığında toplanan Ocak Ayı Belediye Meclisi 1. Oturumu tüm şehitler için saygı duruşu ile başladı.

Beylikdüzü Devlet Hastanesi'nin açılışı Eylül'e kaldı!

Beylikdüzü Devlet Hastanesi'nin açılışı Eylül ayına kaldı. 57 milyon liralık yatırımla hayata geçirilen hastanenin proje çalışmaları 2012'de tamamlanmıştı.

Beylikdüzü Devlet Hastanesi'nin yolları yenileniyor!

Çalışmalarını aralıksız olarak sürdüren Büyükçekmece Belediyesi ekipleri, İstanbul Büyükşehir Belediyesi işbirliğiyle yapımında sona yaklaşılan Beylikdüzü Devlet Hastanesi çevresindeki yolları yenilemeye başladı.

beylikdüzü 100 TL\'nin altında konut projeleri Haberi

beylikdüzü 100 TL\'nin altında konut projeleri

İstanbul’un hızla gelişen semtlerinden Beylikdüzü’nde ardı ardına lüks konut projeleri yükseliyor. Üstelik zengin sosyal olanakların sunulduğu bu projeler çok uygun fiyatlarla satışa sunuluyor. Bölgede 60 bin TL’ye bile konut bulmak mümkün. Ufak birikimi olanlar için bölgedeki 100 bin TL’nin altındaki konut projelerini araştırdık. İşte Beylikdüzü’ndeki uygun fiyatlı 10 lüks konut projesi…




1. Arena Residence’ta 80 bin 600 TL

Pusula İnşaat güvencesiyle Beylikdüzü’nda hayata geçirilen Arena Residence’ta 1+1’den 3+1’e kadar farklı daire seçenekleri sunuluyor. 2 blokta toplam 360 lüks daireden oluşan projede fiyatlar 80 bin 600 TL’den başlıyor. E-5’e 300 metre mesafede konumlanan Arena Residence, E-6 otoyulu ile de ulaşımda...