11 / 05 / 2024

Beylikdüzü 80. Yıl Parkı semt lokali

Beylikdüzü 80. Yıl Parkı semt lokali

Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, İSKİ’nin Gürpınar Atmaca Deresi ıslahı ve yağmur suyu kanalı yapımı sebebiyle 80. Yıl Parkı’nda gerçekleştireceği uygulamaları bölge halkına anlatmak için bir toplantı düzenledi.

Altın kolye, küpe, yüzük! Aradığınız yeni yıl hediyesi Elizi'de! Hemen bakın! Elizi 16 Aralık 2022 fiyat listesi

Elizi, yeni yıla özel altın kolye, küpe, bileklik ve kolyelerin fiyat listesini açıkladı. Yeni yıl hediyesi için aradığınız tüm altın takılar burada! İşte Elizi 16 Aralık 2022 fiyat listesi.

Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi 10 adet işletmeyi kiraya verecek!

Mülkiyeti Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi'ne ait olan 10 adet işletme için kiralama ihalesi düzenleniyor. İşte detaylar...

Evrim Kırmızıtaş Başaran, Yılın Girişimci İş Kadını seçildi!

Lüks Gayrimenkul Danışmanı Evrim Kırmızıtaş Yılın Girişimci İş Kadını oldu...

Raylı sistem hattımızı 5 yıl içerisinde 18 bin kilometrelere çıkaracağız!

Ulaştırma ve Altyapıda Dijital Gelecek Zirvesi'nde konuşan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, "Raylı sistem hattımızı 5 yıl içerisinde 18 bin kilometrelere çıkaracağız. Hızlı tren hattımızı ise 5 yılda 1200 kilometreden 5 bin 500 kilometreye çıkarma hedefindeyiz." dedi.

Kiler GYO Beylikdüzü 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul İli Beylikdüzü İlçesi 483 Ada 5 Parsel üzerinde geliştirilen Konut Projesine ilişkin Reel Gayrimenkul Değerleme A.Ş. tarafından hazırlanan 2019 yıl sonu değerleme raporu'nu yayınladı...

Beylikdüzü'nde yıkım gerginliği!

Beylikdüzü'nün Yakuplu Mahallesi'nde yer alan 4 katlı binanın bitişindeki binanın yıkımı esnasında yaşanan gerginlikte 2 kişi gözaltına alındı...

Beylikdüzü'nde yıkım gerginliği!

Beylikdüzü'nde yıkım gerginliği yaşandı. Yıkılması gereken binaya binanın bitişiğindeki bina sakinleri kendi binalarının zarar görebileceği için tepki gösterdi. 

Büyükçekmece ve Beylikdüzü 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Büyükçekmece İlçesi, Pınartepe Mahallesi ve Beylikdüzü İlçesi, Gürpınar Mahallesi, 1/5000 ölçekli plan tadilatı bugün askıya çıkarıldı...

Amacımız her yıl 300 bin konutu dönüştürmek!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada, "Kentsel dönüşüm faaliyetleri kapsamında, yaklaşık 6,5 milyon konutun yeniden yapılandırılmasını hedefliyoruz. Amacımız her yıl 300 bin konutu dönüştürmek" dedi.

Beylikdüzü-Sefaköy Metro Hattı geliyor!

Sefaköy-Beylikdüzü arasında planlanan yeni metro hattı projesi İstanbul 4 Numaralı Tabiat Varlıklarını Koruma Bölge Komisyonu'nun onayına sunuldu. Projenin seçimden sonra hızlanması bekleniyor...

Çanakkale 80. Yıl Özel İdare İş Merkezi 4.9 milyon TL'ye satılıyor!

Çanakkale İl Özel İdaresi tarafından, 80. Yıl Özel İdare İş Merkezi ihale ile satışa sunuluyor. İhale 3 Mayıs'ta gerçekleşecek..

Beylikdüzü Metrohome Kameroğlu fiyatları!

Beylikdüzü Metrohome Kameroğlu fiyatları 297 bin TL'den başlıyor. Kameroğlu İnşaat imzasıyla İstanbul Beylikdüzü'de yükseliyor...

Yatırımcının yüzünü güldüren ilçe Beylikdüzü!

Beylikdüzü, son yıllarda İstanbul'un en hızlı büyüyen bölgesi oldu. Hal böyle olunca da tüm inşaat firmalarının bir an da yüzlerce projesine ev sahipliği yaptı. Peki Beylikdüzü nasıl bu kadar gelişti? Emlak ve yatırım uzmanı Enes Su, yatırımcının yüzünü güldüren ilçeyi anlattı.

Beylikdüzü 80. Yıl Parkı semt lokali Haberi

Beylikdüzü 80. Yıl Parkı semt lokali


İSKİ Genel Müdürlüğü’nün Gürpınar Atmaca Deresi’nde ıslah çalışmalarına başlanılması gerekliliğini bildirmesi üzerine harekete geçen Beylikdüzü Belediyesi, doğal ortamların zarar görmemesi adına büyük bir duyarlılık gösterdi. Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, başkan yardımcıları ve birim müdürleri; bölge halkını aydınlatmak amacıyla Zübeyde Ana Sosyal Yaşam Merkezi Çok Amaçlı Salon’da vatandaşla buluştu. Beylikdüzü Belediyesi; Büyükşehir Belediyesi yetkilileri ile görüşerek uygulama haritasını netleştirdi ve 80 Yıl Parkı’ndaki ağaçların zarar görmemesi adına kanalizasyon geçiş hattının yönünü değiştirdi. Böylece 80. Yıl Parkı’nda bulunan çınar niteliğindeki büyük ağaçları koruyarak geçiş sağlanmış olacak, çam gibi küçük taşınabilir ağaçlar ise Aşık Veysel Güzel Sanatlar Lisesi’nin altındaki alana nakledilecek. Bölgede yer alan Yeşil Kır Sitesi’nin önünden de kısmen bir kanalizasyon geçişi olacak.



“Parka Semt Lokali Yapacağız”


İSKİ sürecini toplantıdaki katılımcılara aktaran...