19 / 05 / 2024

Beylikdüzü cami kütüphane

Beylikdüzü cami kütüphane

İlçedeki vatandaşların ibadetlerini yerine getirmelerinin yanı sıra camilerde kitap okuma ortamı ve imkanı sunacak kütüphanelerin, yapımını başlatan Beylikdüzü Belediyesi, anlamlı bir işe imzasını atmış oldu.

Prof. Dr. Okan Tüysüz'den İstanbul depremi için en kötü senaryo!  

Prof. Dr. Okan Tüysüz, Marmara için deprem tekrarlama aralığının dolduğunu açıkladı. Tüysüz, en kötü senaryoda fayın kırılarak 7,5 civarı bir deprem üretmesi bekleniyor. Deprem uzmanı, 1 milyon 120 bin binanın en azından 700 bin tanesinin olası bir depremde hasar alacağını kaydetti.

Eyüpsultan-Bayrampaşa Tramvay Hattı ile Sefaköy-Beylikdüzü-TÜYAP Metro Hattı Yatırım programına alınmadı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin projelerini tamamlayıp onay aldığı ve finansmanını sağladığı Eyüpsultan-Bayrampaşa Tramvay Hattı ile Sefaköy-Beylikdüzü-TÜYAP Metro Hattı projeleri yatırım programında alınmadı.

Yeni nesil şehir kütüphanesi geliyor! Ödüllü kütüphane için çalışmalar son gaz devam ediyor! 

Samsun Büyükşehir Belediyesi’nin yeni nesil Şehir Kütüphanesi projesi için çalışmalar son gaz devam ediyor. 

Sefaköy-Beylikdüzü-Tüyap Metro Hattı'nın inşaatı başlıyor! 

Ulaşım yatırımlarını son sürat sürdüren İstanbul Büyükşehir Belediyesi, merakla beklenen Sefaköy-Beylikdüzü-Tüyap Raylı Sistem Hattı'nın inşaatına başlıyor. İşte merakla beklenen metro hattı ile ilgili son dakika detayları...

Sefaköy-Beylikdüzü-Tüyap Metro Hattı için düğmeye basıldı! İstanbullulara müjde!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden İstanbul Büyükşehir Belediyesi, merakla beklenen Sefaköy-Beylikdüzü-Tüyap Raylı Sistem Hattı için ÇED sürecini başlattı. İşte İstanbul'un en yeni metro hattı ile ilgili detaylar...

Tevfik Göksu'dan İBB'ye İncirli-Beylikdüzü Metrosu yanıtı!

Esenler Belediye Başkanı Göksu, İBB yönetiminin İncirli, Sefaköy, Beylikdüzü Metro Hattı Projesi'nde de "Engelleniyoruz" söylemine başvurduğuna dikkat çekerek proje yapmak için Cumhurbaşkanı'ndan onay alınmasının gerekli olmadığını belirtti.

Referans Beylikdüzü 15 soruda tüm detaylarıyla! 

Yeni konut yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kiler GYO Referans Beylikdüzü projesi için düğmeye bastı. Peki Referans Beylikdüzü nerede? İşte Referans Beylikdüzü projesi 15 soruda tüm detaylarıyla...

Enelka Taahhüt İmalat Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü Şubesi açıldı!

Enelka Taahhüt İmalat Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü Şubesi bugün Beylikdüzü'nde 46 milyon 700 bin TL sermaye bedeli ile Zdzıslaw Andrze Janık tarafından açıldı.

Beylikdüzü'nde 12.9 milyon TL'ye icradan satılık 4 katlı bina!

T.C. Büyükçekmece 2. İcra Dairesi, İstanbul ili, Beylikdüzü ilçesi, Kavaklı Mahallesi, 0 ada 560 parselde yer alan binayı 12 milyon 884 bin 157 TL'ye satıyor...

Hatay'ın kütüphane ihtiyacı meclis gündeminde!

Hatay'ın Defne, Arsuz ve Payas ilçelerinin kütüphane ihtiyacı meclis gündemine taşındı. CHP'li Güzelmansur, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Beylikdüzü'nde 42.8 milyon TL'ye satılık arsa!

T.C. Büyükçekmece 1. Satış Memurluğu İstanbul Beylikdüzü'nde yer alan arsayı 42 milyon 779 bin 100 TL bedelle satışa çıkardı.

Beylikdüzü'nde 10.2 milyon TL'ye icradan satılık fabrika binası ve arsası!

T.C. Büyükçekmece 2. Satış Memurluğu, İstanbul ili, Beylikdüzü ilçesi, Gürpınar Mahallesi, Cevizlik Mevkii, 1093 ada 2 parselde yer alan fabrika binası ve arsasını 10 milyon 221 bin 250 TL'ye satıyor...

Kepez'e 'dünya' kütüphanesi inşa edilecek!

Kepez Belediyesi, dört kütüphane projesinin en büyüğünün de yapımına başlıyor. Kütüphane, Gülveren Kentsel Dönüşüm Projesi'nin inşa edildiği arazinin yanında yer alan 6 bin 500 metrekare büyüklüğüne sahip belediye kültürel tesis alanında yapılacak.

Beylikdüzü cami kütüphane Haberi

Beylikdüzü cami kütüphane


Beylikdüzü’nün camileri kütüphaneli oluyor. İlçedeki vatandaşların ibadetlerini yerine getirmelerinin yanı sıra camilerde kitap okuma ortamı ve imkanı sunacak kütüphanelerin, yapımını başlatan Beylikdüzü Belediyesi, anlamlı bir işe imzasını atmış oldu. Tespit edilecek fiziki yapısı uygun olan camilere kazandırılacak kütüphaneler, estetik ve fonksiyonel bir biçimde yapılacak. 


İlahi ve dini kitaplardan tutun da Atatürk ile ilgili birçok yayının bulunacağı, demokrasi ve Cumhuriyet kavramlarını anlatan kitaplarının yer alacağı kütüphanelerde ayrıca ansiklopedi, roman, şiir, edebiyat içerikli her türden kitap da yerini alacak. İlçe çapında camilere kazandırılacak kütüphanelerin hızlıca tamamlanacağını belirten Beylikdüzü Belediyesi 1. Başkan Vekili Ömer Şatır, amaçlarının vatandaşlara iç dünyalarını zenginleştirebilecekleri, okuma alışkanlıklarını pekiştirebilecekleri, merak ettikleri bilgilere kolaylıkla erişebilecekleri bir ortam sunmak olduğunu belirtti.





Beylikdüzü...