29 / 04 / 2024

Beylikdüzü gayrimenkul yatırımları

Beylikdüzü gayrimenkul yatırımları

Satış ve kira fiyatlarının İstanbul gayrimenkul piyasası ortalamasının altında seyretmesi Beylikdüzü’nü hem oturum, hem de yatırım merkezi haline getirdi.

Babıali Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Babıali Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi Fatih'te 3 milyon 806 bin 6 TL sermaye bedeli ile Osman Okcu ve Ahmet Günbay Yıldız ortaklığında kuruldu.

Zeyşah Gayrimenkul Yatırımları İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Zeyşah Gayrimenkul Yatırımları İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Yasemin Zeynep Özçelik Kaya tarafından kuruldu.

Kızılbük Kuşgölü Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Kızılbük Kuşgölü Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Avni Çelik, Ahmet Çelik, Mahmut Sefa Çelik, Fatih Çelik, Mahmut Asmalı ve Hüseyin Dinçel ortaklığında kuruldu.

Estar Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Estar Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi Zeytinburnu'nda 4 milyon 950 bin TL sermaye bedeli ile Rıza Gündüz tarafından kuruldu.

Gsa Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Gsa Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi Zeytinburnu'nda 2 milyon 475 bin TL sermaye bedeli ile Seyit Ali Gündüz, Heval Serdar Gündüz ve Barış Cem Gündüz ortaklığında kuruldu.

Shc Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Shc Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi Zeytinburnu'nda 2 milyon 475 bin TL sermaye bedeli ile Seyit Ali Gündüz, Heval Serdar Gündüz ve Barış Cem Gündüz ortaklığında kuruldu.

Sögütözü Gayrimenkul Yatırımları Ve Ticaret Anonim Şirket kuruldu!

Sögütözü Gayrimenkul Yatırımları Ve Ticaret Anonim Şirket bugün Üsküdar'da 16 milyon 150 bin TL sermaye bedeli ile İmre Barmmanbek, Mehmet Erol Çamur, Mehmet Murat Baltacı ortaklığında kuruldu.

Gayrimenkul yatırımları yükselişe geçti!

Pandemi ile beraber hız kaybeden gayrimenkul yatırımları yeniden yükselişe geçti. Sektörde yatırımların artması ile hareketlilik başladı. 

Quız Gayrimenkul Yatırımları Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Quız Gayrimenkul Yatırımları Dış Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü’nde  250 bin TL sermaye bedeli ile I.Fathalla Ibrahım Aly Saıd tarafından kuruldu.

Cozy İnşaat Gayrimenkul Yatırımları Geliştirme Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Cozy İnşaat Gayrimenkul Yatırımları Geliştirme Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Pendik'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Burcu Karagöz tarafından kuruldu.

Katar’ın yurt dışı gayrimenkul yatırımları hız kesmiyor!

LNG zengini Katar, 40'dan fazla ülkede 400 milyar dolardan fazla yatırım gerçekleştirirken; özellikle Avrupa'da gayrimenkul yatırımlarıyla dikkat çekiyor.

Bon Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Bon Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 12 milyon 130 bin 515 TL sermaye bedeli ile Hakan Akkoyun tarafından kuruldu.

DSA Gayrimenkul Yatırımları ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

DSA Gayrimenkul Yatırımları ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'de 30 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Doğan tarafından kuruldu.

Beylikdüzü gayrimenkul yatırımları Haberi

Beylikdüzü gayrimenkul yatırımları

Satış ve kira fiyatlarının İstanbul gayrimenkul piyasası ortalamasının altında seyretmesi Beylikdüzü’nü hem oturum, hem de yatırım merkezi haline getirdi.İstanbul’un birçok ilçesine oranla çok daha planlı bir gelişim gösteren Beylikdüzü geniş yaşam alanları, sosyal imkanlara sahip nitelikli ve markalı konut projeleriyle gayrimenkul piyasasındaki yükselişini sürdürüyor. Son 4 yılda yatırımın hızla arttığı bölge, artan ulaşım imkanları, sanayi kuruluşları, nitelikli konut projeleri ve alışveriş merkezleriyle şehir içinde şehir oldu.


EVA Gayrimenkul Değerleme İş Geliştirme Direktörü Zuhal Balsarı, İstanbul’un göç alan ilk 10 ilçesi arasında yer alan, Beylikdüzü’nün, son yıllarda yatırımda öne çıkan bölgelerin başında geldiğini söyledi. Bölgedeki konut dokusunun genel olarak site içerisinde güvenlikli ve sosyal imkânları olan projeler olduğunu belirten Balsarı; sitelerde parkın, güvenliğin, açık kapalı havuzların, çocuk bahçelerinin ve otoparkların olmasının...