23 / 07 / 2024

beylikdüzü Gül İnşaat Kavaklı Konakları iletişim

beylikdüzü Gül İnşaat Kavaklı Konakları iletişim

Banka kredisi ile ödemenin yapılabildiği Gül İnşaat Kavaklı Konakları iletişim için 0212 876 29 00 numaralı telefonu arayabilirsiniz...

Gül İnşaat'ın sahibi Ali Gül için tutuklama kararı!

Büyükçekmece Belediyesi'ndeki rüşvet iddialarına yönelik operasyonda gözaltına alınan 22 şüpheliden 8 tanesi tutuklandı. Tutuklanan isimler arasında Gül İnşaat'ın sahibi Ali Gül de bulunuyor.

Kızılgül İnşaat Ve Elektrik Elektronik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kızılgül İnşaat Ve Elektrik Elektronik Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Murat Çağlar tarafından kuruldu.

Gül İnşaat'a 20 milyon TL'lik haciz!

İstanbul Beylikdüzü'nde bir toprak sahibi, Gül İnşaat'ın 40 kadar konutu kendisinden habersiz yabancı uyruklu kişilere sattığını iddia etti ve savcılığa suç duyurusunda bulundu. İcra Dairesi, arsa sahiplerini haklı gördü ve Gül İnşaat'a 20 milyon TL'lik icra gönderdi.

Öz Ödül İnşaat İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Ödül İnşaat İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Özdemir tarafından kuruldu.

Gül İnşaat'ın 212 gayrimenkulünden 80 tanesine teklif geldi!

Bugün Turyap aracılığıyla gerçekleştirilen Gül İnşaat konut ve iş yeri müzayedesi sonuçlandı. 212 gayrimenkulden 80 tanesine teklif geldi. 

Gül İnşaat'ın 212 gayrimenkulü bugün satışta!

Turyap 2018’in ilk gayrimenkul açık artırmasını bugün gerçekleştirecek. Gül İnşaat'ın 212 gayrimenkulü bugün satışa çıkarılıyor. 

Gül İnşaat gayrimenkul ihalesi ne zaman?

Gül İnşaat, Beylikdüzü, Büyükçekmece, Sefaköy, Ataköy ve Basın Ekspres bölgelerinde yer alan 10 projesindeki toplam 212 konut ve işyerini açık artırma ile satışa çıkarıyor. Peki, Gül İnşaat gayrimenkul ihalesi ne zaman?

Gül İnşaat açık artırması ne zaman?

Gül İnşaat toplam 212 konut ve işyerini açık artırmayla satışa çıkarıyor. Peki Gül İnşaat açık artırması ne zaman? diyorsanız işte yanıtı...

Turyap Gül İnşaat'ın 212 gayrimenkulünü satıyor!

Turyap 2018’in ilk gayrimenkul açık artırmasını düzenliyor. Gül İnşaat'ın mülkiyetindeki 212 gayrimenkulü satışa sunuyor..

Gül İnşaat Viraİstanbul Beylikdüzü fiyat listesi!

Gül İnşaat Viraİstanbul Beylikdüzü fiyat listesi 280 bin TL'den başlıyor. Viraistanbul Evleri 92 bin metrekare alana sahip...

Vira İstanbul Beylikdüzü satılık ev fiyatları!

Vira İstanbul Beylikdüzü satılık ev fiyatları 280 bin TL'den başlıyor. Proje Gül İnşaat tarafından 17 blok olarak inşa ediliyor...

Gül İnşaat Avenue İstanbul projesi ön satışta!

Gül İnşaat ,İstanbul Büyükçekmece Cumhuriyet Mahallesi'nde Avenue İstanbul projesine imza atıyor. Projede ön satışlar başladı...

Beylikdüzü Ödül İstanbul Özyurtlar fiyat listesi!

İstanbul Beylikdüzü'de Özyurtlar İnşaat tarafından hayata geçirilen Ödül İstanbul projesi toplam 2 bin 683 daire ve ticari alanları kapsıyor. Projede fiyatlar 179 bin TL'den başlıyor...

beylikdüzü Gül İnşaat Kavaklı Konakları iletişim Haberi

beylikdüzü Gül İnşaat Kavaklı Konakları iletişim

Beylikdüzü'nde Gül Yapı imzası ile hayata geçirilen Kavaklı Konakları projesinde 276 adet daire ve 64 adet ticari birim bulunuyor. Daire tiplerinin 2+1, 3+1, 4+1 olarak tasarlandığı projede banka kredisi kullanmak mümkün.


Gül İnşaat Kavaklı Konakları iletişim ile projeyle ilgili satılık daireler ve proje detaylarına daire bilgi alabilirsiniz. 


Gül İnşaat Kavaklı Konakları iletişim için satış ofisini 0212 876 29 00 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Ayrıca Gül İnşaat Kavaklı Konakları iletişim için www.gulyapi.eu adresine de giriş yapabilirsiniz.


Gül İnşaat Kavaklı Konakları iletişim! Kroki!



Telefon: 0212 876 29 00

Web adresi: http://www.gulyapi.eu/

Esra Nur...