05 / 05 / 2024

Beylikdüzü inşaat sektörü

Beylikdüzü inşaat sektörü

Satış ve kira fiyatlarının İstanbul gayrimenkul piyasası ortalamasının altında seyretmesi Beylikdüzü’nü hem oturum, hem de yatırım merkezi haline getirdi.

Beylikdüzü’nde konut sektörüne metrobüs dopingi!

Toplu ulaşımda büyük kolaylık sağlayan metro ve metrobüs, gittiği bölgelerin değerini de katlıyor. Bu bölgelerden biri de Beylikdüzü. Akkuş Grup Başkanı Abdülkadir Akkuş, metrekare fiyatlarının şimdiden 3-4 bine çıktığını söyledi..

Birleşik Krallık'ta inşaat sektörü aktivitesi Ağustos'ta hız kesti!

Birleşik Krallık'ta, artan faiz oranları ve ekonomideki yavaşlama nedeniyle ağustosta inşaat sektörü aktivitesinin Ağustos ayında hız kestiği belirtildi.

İnşaat sektöründe proje, imar ve altyapı sorunlarına çözüm bekleniyor!

Adana Ticaret Odası’nda inşaat sektörü ile ilgili değerlendirmelerde bulunan meslek grupları, sektörün her damarından kan aktığını dile getirdi ve proje, imar, altyapı gibi sıkıntılara çözüm beklediklerinin altını çizdi. İşte ayrıntılar...

İngiliz inşaat sektörü hız kesti!

Açıklanan resmi verilere göre, İngiltere’de inşaat sektörünün büyümesi, tedarik zincirindeki kriz ve iş gücündeki yetersizlikler sebebiyle hız kesti.

İnşaat sektöründe sorunlar çözülüyor!

Türkiye İMSAD tarafından hazırlanan ‘Mart 2020 Sektör Raporu’na göre; inşaat sektöründe yeniden büyümenin sektörün iç dinamiklerinde yaşanan sorunlar çözüldü. 

İnşaat sektöründeki sorunlar çözülmeli!

ATSO İnşaat Faaliyetleri Meslek Komitesi Başkanı Hasan Tunç, inşaat sektöründeki sorunlara çözüm bulunması gerektiğini söyleyerek, belediye ve bağlı şirketlerin ruhsat harçlarını düşürmesi gerektiğini belirtti.

Türkiye inşaat sektöründe dünyada öncü!

TİM Genel Sekreteri Prof. Dr. Kerem Alkin, "Türkiye inşaat sektöründe dünyada öncü olmaya başladı. Çinli müteahhitlerden sonra dünyada en çok iş alan, en başarılı iş yürüten ülke pozisyonundayız'' diye konuştu.

İnşaat sektörü durgunlaşsa da 1,4 milyon adet konut satıldı!

Kale Seramik Genel Müdür Yardımcısı Orbay, "Türkiye'de şunu göz ardı etmemek lazım; inşaat sektörü her ne kadar durgunlaşsa da 1,4 milyon adet konut satıldı 2018'de. Bu iyi bir rakam..." dedi...

Anderson Oliviera: İnşaat sektörüne yatırım yapabilirim!

Adana Demirspor’un dünyaca ünlü yıldızı Anderson, hakkında merak edilenleri anlattı. Anderson, Türkiye'de inşaat sektörüne yatırım yapabileceğini söyledi.

İnşaat sektöründe ara eleman ihtiyacı!

İstinye Üniversitesi, gayrimenkul ve inşaat sektörüne yönelik MBA programını hayata geçirdi. Porgram kapsamında sektörde yaşanan sorunlar ve çözüm önerileri konuşuldu. 

Adnan Saraç: İnşaat sektörü faizlerin düşmesiyle canlanır!

Antalya Muratpaşa Müteahhitler Derneği Başkanı Adnan Saraç, ekonomik sıkıntılar yüzünden inşaat sektörünün zorda olduğunu açıkladı. Saraç, konut kredi faizlerin düşmesi gerektiğini hatırlattı.

İnşaat sektörü hükümetten acil çözüm bekliyor!

İMKON Genel Başkanı Tellioğlu, daralan Türkiye ekonomisinde, inşaat sektörünün içinde bulunduğu sorunlarla ilgili sert konuştu..

Ergün Evran: Aydın’da inşaat sektörü kaliteli konumda!

AYTO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ergün Evran, inşaat sektörünün içerisinde bulunduğu dar boğazı, yeni yönetmelikleri ve sorunların çözümü için önerilerini de anlattı. Evran, ''Aydın’da inşaat sektörünü kalite bir konuma getirdik'' diye konuştu. 

İnşaat sektörü 2019'da daha hareketli olacak!

Artaş İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Çetinsaya, "2019 yılının gerek ekonomimiz, gerekse inşaat sektörü açısından geride bıraktığımız yıla kıyasla çok daha hareketli olacağı aşikar" dedi...

Beylikdüzü inşaat sektörü Haberi

Beylikdüzü inşaat sektörü

Satış ve kira fiyatlarının İstanbul gayrimenkul piyasası ortalamasının altında seyretmesi Beylikdüzü’nü hem oturum, hem de yatırım merkezi haline getirdi.


İstanbul’un birçok ilçesine oranla çok daha planlı bir gelişim gösteren Beylikdüzü geniş yaşam alanları, sosyal imkanlara sahip nitelikli ve markalı konut projeleriyle gayrimenkul piyasasındaki yükselişini sürdürüyor. Son 4 yılda yatırımın hızla arttığı bölge, artan ulaşım imkanları, sanayi kuruluşları, nitelikli konut projeleri ve alışveriş merkezleriyle şehir içinde şehir oldu.


EVA Gayrimenkul Değerleme İş Geliştirme Direktörü Zuhal Balsarı, İstanbul’un göç alan ilk 10 ilçesi arasında yer alan, Beylikdüzü’nün, son yıllarda yatırımda öne çıkan bölgelerin başında geldiğini söyledi. Bölgedeki konut dokusunun genel olarak site içerisinde güvenlikli ve sosyal imkânları olan projeler olduğunu belirten Balsarı; sitelerde parkın, güvenliğin, açık kapalı havuzların, çocuk bahçelerinin ve otoparkların olmasının...