27 / 04 / 2024

Beylikdüzü meydan projeleri

Beylikdüzü meydan projeleri

Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, ilçedeki projeleri ve yatırımları anlattı. İmamoğlu, Cumhuriyet Caddesi Projesi'ni ve 3 köy 3 meydan projesinden bahsetti.

Eyüpsultan-Bayrampaşa Tramvay Hattı ile Sefaköy-Beylikdüzü-TÜYAP Metro Hattı Yatırım programına alınmadı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin projelerini tamamlayıp onay aldığı ve finansmanını sağladığı Eyüpsultan-Bayrampaşa Tramvay Hattı ile Sefaköy-Beylikdüzü-TÜYAP Metro Hattı projeleri yatırım programında alınmadı.

KİPTAŞ Güngören, Bağcılar ve Beylikdüzü projelerinde son durum!

KİPTAŞ Güngören, Bağcılar ve Beylikdüzü projelerinde son durum ne? İşte kentsel dönüşüm projeleri olarak hayata geçirilen projelerde son dakika gelişmeleri...

Tor Beylikdüzü yeni bir yaşamın kapılarını aralıyor!

 Tor Holding’in yeni konut projeleri arasında yer alan Tor Beylikdüzü, yeni bir yaşamın kapılarını aralıyor...

Makyol’un Beylikdüzü’nde çocuklar için tasarladığı Yaşam Parkı açıldı!

Beylikdüzü’nde ev sahiplerine hayatın merkezinde bir yaşam sunan Makyol Yaşam, 4 bin metrekare alana sahip park ve meydanı bölge halkının hizmetine açtı. 

Esenyurt ve Beylikdüzü Metro hatlarıyla daha da değerleniyor!

İstanbul'da yıldızı parlayacak bölgeler şüphesiz ki ulaşımın geliştiği desteklendiği bölgeler olacak. Özellikle Esenyurt ve Beylikdüzü bölgesine yönelik metro projeleri somutlaştıkça daha da değerleniyor. 

Büyükçekmece Sırtköy-Beylikdüzü hattında konut projeleri öne çıkıyor!

İstanbul büyüdükçe doğu ve batı yönünde yeni gelişim bölgeleri de oluşuyor. Bunlardan biri de kentin batı yönündeki büyüme aksı olan Büyükçekmece Sırtköy-Beylikdüzü hattı. Sırtköy villa, Beylikdüzü ise konut projeleriyle öne çıkıyor.

Beylikdüzü metrosunu bekliyor!

Planlı yapılaşma süreci, yeşil alanları ve yeni projeleri ile öne çıkan Beylikdüzü'nde en önemli sorun ulaşım. Gelişen Bölgeler Zirvesi'ne katılan Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve bölgenin önde gelen müteahhitleri "Beylikdüzü'nün yıldızı her geçen gün parlıyor" diye konuştu.

Beylikdüzü Cumhuriyet Caddesi yeni kimliğini kazanacak!

Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, ilçedeki projeleri ve yatırımları anlattı. İmamoğlu, Cumhuriyet Caddesi Projesi'ni ve 3 köy 3 meydan projesinden bahsetti.

Beylikdüzü'ne iki yeni okul geliyor!

Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun geçtiğimiz aylarda Beylikdüzü’ne 2 yeni okul kazandıracaklarını müjdelediği Yakuplu ve Gürpınar’a yapılmaya başlanan okul projeleri hızla devam ediyor.

Beylikdüzü'ne alternatif yol!

E-5 üzerinden Beylikdüzü’ne girişleri rahatlatacak, metrobüs meydanı üst geçidine yapılan alternatif yol sürücülerin kullanımına açıldı.

Beylikdüzü'ne meydan ve nikah sarayı müjdesi!

Beylikdüzü Belediyesi Haziran Ayı Meclis Toplantısı’nın 1’inci Oturumu gerçekleşti. Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Cumhuriyet Caddesi Fatih Sultan Mehmet Camii alanının meydan karakterine kavuşturulacağının müjdesini verdi.

Ekrem İmamoğlu Beylikdüzü'ndeki projeleri anlattı!

Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu Beylikdüzü'ndeki projelerden bahsetti. İmamoğlu, Beylikdüzü’nün 5 yılı hatta 15 yılı nasıl bir planlamayla yürütülmesi gerektiğini vurguladı.

Beylikdüzü'nde sosyal alan projeleri artacak!

"Daha Güzel Bir Beylikdüzü İçin 20 Adım Daha" sloganıyla ilçenin her noktasına yeni yatırımlar yapan Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Barış Mahallesi Sosyal Yaşam Merkezinin açılışını gerçekleştirdi.

Beylikdüzü meydan projeleri Haberi

Beylikdüzü meydan projeleri

Avrupa Yakası'nın en prestijli ve fonksiyonlu yaya bulvarı projesi olarak anılan Cumhuriyet Caddesi Projesi kapsamında: Büyük bir kent meydanı, parklar ve spor alanları, nikah sarayı, Yakın Tarih Müzesi, Yeni Belediye Hizmet Binası, 6.000 kişilik amfi tiyatro, 2000 araçlık 3 büyük kapalı otopark, halka açık dinlenme ve eğlenme alanları gibi fonksiyonlar olacak. 


Yayalaştırılacak cadde ile birlikte Beylikdüzü sakinlerinin kaliteli zaman geçirecekleri, kenti sokak ölçeğinde tecrübe edebilecekleri alternatif mekanlar üretilmiş olacak. Çağdaş kent tasarımının yansıtılacağı caddede fonksiyonların sürekliliği ve çeşitliliği ile toplumun her kesimine hitap eden bir çekim merkezi oluşacak. Cadde; zengin sosyal, kültürel, ticari aktivitelerle Beylikdüzü'ne kent ruhunu yaşattıracak. Yapılan her projede kente insani ölçekten yaklaşmayı bilen belediyecilik ve şehircilik anlayışı ile Cumhuriyet Caddesi yeni kimliğini kazanacak. Bisiklet yolları ile desteklenecek...