19 / 05 / 2024

beylikdüzü NLogo satışları

beylikdüzü NLogo satışları

Özyurtlar İnşaat’ın Esenyurt’ta yapımına başladığı Nlogo İstanbul projesi büyük ilgi görüyor. Mayıs ayında satışa çıkan Nlogo İstanbul’un ilk etabında yer alan 850 dairenin yüzde 80’i kısa sürede satıldı.

Violet Diamond için düğmeye basıldı! Beylikdüzü'ndeki Sakaryalılar Sitesi'nin yerine 328 yeni konut geliyor! 

Violet Diamond projesi için düğmeye basıldı. 499 milyon 15 bin TL'ye mal olacak proje Beylikdüzü Gürpınar'daki Sakaryalılar Sitesi'nin yerinde yükselecek.

Loft Marin Beylikdüzü'nde satışlar başladı! Yeni proje!

Loft Marin Beylikdüzü projesi, İstanbul Beylikdüzü'nde Kavaklı'da yükseliyor. Projede konut satışları başladı. Peki Loft Marin'de hangi konut tipleri var? İşte ayrıntılar...

ABD’de konut satışları Mayıs ayında yüzde 22,2 düştü!

National Association of Realtors (NAR) tarafından açıklanan resmi verilere göre, ABD'de bekleyen konut satışları endeksi, Mayıs ayında yüzde 2,7 azaldı. Yine açıklanan rakamlara göre, söz konusu satışlar yıllık bazda da yüzde 22,2’lik düşüş kaydetti.

Empire Beylikdüzü lansmana özel fırsatlarla satışta! Yeni proje! 

Empire Beylikdüzü projesinde lansman özel fırsatlarla konut satışları başladı. Peki Empire Beylikdüzü'nde konut fiyatları ne kadar? Hangi tip konutlar var? İşte merak edilenler...

Konut satışları en çok Beyoğlu, Beylikdüzü, Bakırköy ve Fatih'te azaldı! Beklenen deprem İstanbul'da satışları etkiledi

EVA Gayrimenkul Değerleme Uzmanı Eylül Helin Gül, İstanbul'daki konut satışlarını mercek altına aldı ve satışların en çok azaldığı ilçelerin Beyoğlu, Beylikdüzü, Bakırköy ve Fatih olduğunu belirtti. İşte ayrıntılar...

İndirimli kırmızı et satışı başladı! Kuyruklar sokaklara taştı! İşte detaylar!

İndirimli kırmızı et satışlarından yararlanmak isteyen vatandaşlar sokaklara döküldü. İşte detaylar!

Usulsüz gayrimenkul satışlarına yönelik çekirge operasyonu başlatıldı!

İçişleri Bakanlığı, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı, usulsüz gayrimenkul satışları ve birçok suça yönelik "çekirge operasyonu" başlattı. 

Tor Beylikdüzü satılık!

'Beylikdüzü'nün yepyeni projesi' sloganıyla inşa edilen Tor Beylikdüzü projesi satışa çıktı. İşte Tor Beylikdüzü satılık daire fiyatları...

Resital Beylikdüzü satılık!

Beylikdüzü Kavaklı’da inşa edilen Resital Beylikdüzü'de satış süreci devam ediyor. Peki projede fiyatlar ne kadar? İşte Resital Beylikdüzü satılık daireler...

Resital Beylikdüzü satışta! Yeni proje!

Arcı Tasarı ve Mimarlık tarafından İstanbul’un gelişen bölgesi Beylikdüzü Kavaklı’da hayata geçirilen Resital Beylikdüzü projesi satışta. Projede 2+1'lerin fiyatları 499 bin TL'den başlıyor.

Ümraniye, Sultangazi ve Beylikdüzü'nde konut satışları virüs dinlemedi!

İstanbul genelinde konut satışları yılın ilk 5 ayında 2019'un aynı dönemine göre yüzde 4,9 düşerken, 14 ilçede arttı. En yüksek artış yaşanan ilçeler ise yüzde 28,66 ile Ümraniye, yüzde 15,54 ile Sultangazi ve yüzde 13,41 ile Beylikdüzü olarak kaydedildi.

Marmara Evleri 4'te vade farksız ön satışlar başladı!

İstanbul Beylikdüzü’nde İhlas Yapı tarafından hayata geçirilen Marmara Evleri 4 projesinde lansman öncesi ön satışlar başladı.

Beylikdüzü'nde 12.2 milyon TL'ye satılık arsa!

İstanbul İli, Beylikdüzü İlçesi'nde Bağlar Mevkiinde yer alan 4.900,59 metrekare yüzölçümlü arsa 12 milyon 251 bin 475 TL bedel ile satışa sunuluyor. 

beylikdüzü NLogo satışları Haberi

beylikdüzü NLogo satışları

Özyurtlar İnşaat’ın Nlogo İstanbul adını taşıyan yeni projesi Esenyurt’ta hayata geçiyor. Geçen ay satışa çıkan ve yoğun ilgi gören proje hem oturum hem de yatırım amaçlı konut sahibi olmak isteyenlerin tercihi oldu. Nlogo İstanbul’un birinci etabında yer alan 850 dairenin yüzde 80’i kısa sürede satıldı. Özyurtlar Şirketler Grubu Başkanı Tamer Özyurt, “Diğer dairelerin de kısa sürede sahibini bulacağına inanıyoruz. Hem ev sahibi olmak hem de daha yapım aşamasındayken kazanmak isteyen herkesi projemizi görmeye bekliyoruz” dedi. 

Tamer Özyurt’un verdiği bilgiye göre Nlogo İstanbul, 7 blokta 2 bin 550 daire ve 59 dükkandan oluşuyor. Üç etaptan oluşan projenin her etabında 850 daire bulunuyor. Projede 1+0’dan 3+1’e farklı tip ve büyüklüklerde daireler yer alıyor. Nlogo İstanbul’da 1+0 daireler 89 bin liradan, 1+1 daireler...