07 / 05 / 2024

beylikdüzü Şener Şen Parkı

beylikdüzü Şener Şen Parkı

Barış Mahallesi'nde 4 bin 403 metrekarelik alana sahip Şener Parkı'na yeni düzenlemeler yapan Beylikdüzü Belediyesi, parka köpeklerin enerjilerini atabilecekleri bir Pati Parkın yanı sıra hem çevre hem hayvan dostu bir mamamatik kazandırdı.

En çok konut aranan ilçe belli oldu! Beylikdüzü 2 aydır zirveyi kaptırmıyor!

Emlakjet, Türkiye geneline ilişkin merakla beklenen 2023 yılı ekim ayı emlak verilerine göre en çok konut aranan iller arasında İstanbul başı çekerken, ilçelerde ise zirveyi Beylikdüzü aldı...

Konut satışları en çok Beyoğlu, Beylikdüzü, Bakırköy ve Fatih'te azaldı! Beklenen deprem İstanbul'da satışları etkiledi

EVA Gayrimenkul Değerleme Uzmanı Eylül Helin Gül, İstanbul'daki konut satışlarını mercek altına aldı ve satışların en çok azaldığı ilçelerin Beyoğlu, Beylikdüzü, Bakırköy ve Fatih olduğunu belirtti. İşte ayrıntılar...

Sefaköy-Beylikdüzü-Tüyap Metro Hattı için düğmeye basıldı! İstanbullulara müjde!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden İstanbul Büyükşehir Belediyesi, merakla beklenen Sefaköy-Beylikdüzü-Tüyap Raylı Sistem Hattı için ÇED sürecini başlattı. İşte İstanbul'un en yeni metro hattı ile ilgili detaylar...

İstanbul'a 'HIZRAY' geliyor: Beylikdüzü-Pendik arası bir saate iniyor!

Beylikdüzü-Sabiha Gökçen Havalimanı arasında hayata geçirilmesi planlanan yeni metro hattı için bu yıl ihaleye çıkılacak. HIZRAY ismi verilen hatla 72 kilometre uzunluğundaki mesafe bir saatte kat edilecek.

Resital Beylikdüzü satışta! Yeni proje!

Arcı Tasarı ve Mimarlık tarafından İstanbul’un gelişen bölgesi Beylikdüzü Kavaklı’da hayata geçirilen Resital Beylikdüzü projesi satışta. Projede 2+1'lerin fiyatları 499 bin TL'den başlıyor.

Ümraniye, Sultangazi ve Beylikdüzü'nde konut satışları virüs dinlemedi!

İstanbul genelinde konut satışları yılın ilk 5 ayında 2019'un aynı dönemine göre yüzde 4,9 düşerken, 14 ilçede arttı. En yüksek artış yaşanan ilçeler ise yüzde 28,66 ile Ümraniye, yüzde 15,54 ile Sultangazi ve yüzde 13,41 ile Beylikdüzü olarak kaydedildi.

Ekrem İmamoğlu: Beylikdüzü modelini İstanbul’da uygulayacağız!

Adı CHP’nin İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkan adaylığı için geçen Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu “Beylikdüzü modelini İstanbul genelinde uygulayacağız” dedi.

Beylikdüzü Yaşam Vadisi 2. Etap açılışa hazırlanıyor!

İstanbul’un en büyük kent içi parklarından biri olan Yaşam Vadisi’ni hizmete açan Beylikdüzü Belediyesi, 250 bin metrekare 1. etabının ardından şimdi de hızla 2.Etabı hizmete açmak için çalışmalara devam ediyor...

Konutta şampiyon ilçeler Beylikdüzü ve Kartal!

Mayıs ayı kampanyaları İstanbul gayrimenkul piyasasını da hareketlendirdi. 20 milyar liralık satışa imza atan inşaat firmaları satışlarını Avrupa yakasında en çok Beylikdüzü’nde, Anadolu yakasında Kartal’da artırdı. Satışın azaldığı ilçeler ise Şişli, Gaziosmanpaşa ve Kağıthane oldu.

Beylikdüzü kültür sanat yatırımlarıyla ilgi odağı oldu!

Beylikdüzü Atatürk Kültür ve Sanat Merkezi, değişen teknolojiye uyum sağlayacak biçimde tasarlanarak, nitelikli kültür ve sanat aktivitelerinin vazgeçilmez rotası oldu. 

Beylikdüzü Sun Park Evleri basın lansmanı 14 Nisan'da!

Oryal İnşaat imzasıyla İstanbul’un en gözde yerleşim bölgesi olan Beylikdüzü’nde hayata geçirilen Sun Park Evleri projesi basına lanse edilecek. 

Yatırımcının yüzünü güldüren ilçe Beylikdüzü!

Beylikdüzü, son yıllarda İstanbul'un en hızlı büyüyen bölgesi oldu. Hal böyle olunca da tüm inşaat firmalarının bir an da yüzlerce projesine ev sahipliği yaptı. Peki Beylikdüzü nasıl bu kadar gelişti? Emlak ve yatırım uzmanı Enes Su, yatırımcının yüzünü güldüren ilçeyi anlattı.

Emlak vergisinde en büyük artış Beşiktaş ve Beylikdüzü’nde!

Emlak vergisinde yapılan zamlar bazı bölgelerde yüzde 600'ü bile aştı. En fahiş zamlar ise beşiktaş ve Beylikdüzü’nde yapıldı. Emlak vergisindeki aşırı artışlara itiraz edilebilecek.

beylikdüzü Şener Şen Parkı Haberi

beylikdüzü Şener Şen Parkı


Doğal alanları ve yeşil yoğunluğunu ilçenin her yerinde arttıran Beylikdüzü Belediyesi, Barış Mahallesi'nde yer alan Şener Şen Parkı'na bir takım yenilikler ve düzenlemeler getirdi. Parkın başındaki trafoya usta oyuncu Şen'in portre resmi yapıldı. 4 bin 403 metrekarelik alana sahip parkta yıpranmış olan sert zemin sökülerek, koşu parkuru ve zemin düzenlemesi yapıldı. Mevcut çocuk oyun grubu, fitness aletleri ve zemin kauçuk kaplaması yenilendi, alana uygun bitki dikimi ve peyzaj düzenlemesi de tamamlandı. Parkın en ilgi çekici tarafı ise yeni kazandırılan pati park ve mamamatik oldu.


"PARKIN KİMLİĞİNİ GÜÇLENDİRDİK"

Hayvansever dostlarla ve çocuklar birlikte Şener Şen Parkı içindeki Pati Park'ın açılışını yapan Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, ilçedeki park ve yeşil alanları baştan aşağı elden geçirdiklerini belirterek, "Parkımızın çocuk oyun grupları, aydınlatmaları ile...